تاریخ انتشار: چهارشنبه 1398/02/04 - 23:25
کد خبر: 309665

تولید راداری که در جیب جا می‌شود

دستگاه‌های رادار معمولاً بسیار بزرگ و جاگیر هستند، اما محققان فنلاندی موفق به تولید راداری شده اند که به اندازه یک جعبه کبریت جا می‌گیرد و امکان نصب آن بر روی پهپاد وجود دارد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از نیواطلس، این سیستم راداری کوچک همچنین قابل نصب بر روی سیستم‌های ناوبری و هدایت کننده‌ای است که افراد کم بینا و نابینا از آن استفاده می‌کنند. هزینه اندک نصب و قابل حمل بودن دو مزیت اصلی این سیستم است.

این رادار ۱۵۰ گرم وزن دارد و تأمین انرژی آن با یک باتری ۵ ولتی صورت می‌گیرد. رادار مذکور می‌تواند فردی را که در فاصله ۱۲ متری آن حرکت می‌کند با دقت بالا و فردی را که در فاصله حداکثر ۲۰ متری آن حرکت می‌کند، با دقت کمتری شناسایی کند.

دستگاه یادشده اموری را که توسط یک سیستم استاندارد راداری قابل انجام است، به خوبی انجام می‌دهد و از جمله قادر به شناسای ابعاد، فاصله و سرعت اشیای پیرامون خود است.

رادار یادشده فعلاً می‌تواند تا هشت سوژه را در ثانیه در اطراف خود اسکن کرده و اطلاعات مربوط به آنها را به دست آورد. این در حالی است که نمونه اولیه این رادار تنها قادر به اسکن کردن یک سوژه در هر دو ثانیه بود. این رادار بر روی فرکانس ۲۴ گیگاهرتز عمل می‌کند و حتی قادر به شناسایی و درک تنفس فردی است که در فاصله چند متری بر روی یک صندلی نشسته است.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
۱۳ آبان امسال متفاوت از سال‌های گذشته است
واگن‌های ویژه بانوان؛ پیشنهاد جنجالی در برلین و تجربه ایران
۴۰ هزار بانوی تهرانی در رویدادهای پاییزی «خانه شهر» شرکت کردند
چهارمین آزمون صلاحیت حرفه‌ای روانشناسان و مشاوران ۱۵آبان برگزار می شود
نائب‌رئیس مجلس: وزیر اطلاعات به‌زودی معرفی می‌شود
جام ملت‌های آسیا ۲۰۲۷ در آستانه تعویق ۱۱ ماهه
ایران نیروی دریایی و هوایی انگلیس را تروریستی اعلام کرد
جنگ اقتصادی و معیشتی، دغدغه مشترک مردم و کسب‌وکارها
تفکیک مسیر ارتقای اساتید علوم انسانی از رشته‌های مهندسی و کشاورزی
بازداشت ۳۰ معترض در تظاهرات شب گذشته فرانکفورت
پژمانفر: باید از NPT خارج شویم
در سومین هفته اعتراضات فرانسه صدها تن بازداشت شدند
هزاران نفر تابعیت آمریکایی را کنار می‌گذارند
برنامه آخرین روز مسابقات کشتی
ظرفیت جابه‌جایی مترو تهران با ورود واگن‌های جدید دو برابر می‌شود
افت هم‌زمان طلا، نقره و دلار در بازارهای جهانی و داخلی
قعر جدول قرمز است!
ایران چگونه چشم پدافند هوایی ارتش آمریکا را کور کرد؟+تصاویر
فیلم | ماندن در NPT به نفع کشور نیست
جنگ ایران به سفرهای دریایی جهان رسید
اعتراضات مردمی در آلبانی به درگیری کشیده شد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top