تاریخ انتشار: شنبه 1398/02/07 - 19:55
کد خبر: 309972

به مهد دروغ و دزدی و تقلب خوش آمدید!

آیا این تجربه و افتخار آمریکایی تنها به دولت ترامپ مربوط می‌شود یا تمام دولت‌های آمریکا در چند دهه گذشته؟ با این وصف، شما بگویید: ظریف ۶ ماه پیش پیام مبادله زندانی با جاسوسان آمریکایی را داه که چه بشود؟

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ محمد ایمانی تحلیلگر مسائل سیاسی در کانال تلگرامی خود نوشت:

مایک پمپئو وزیر خارجه آمریکا اخیراً گفت" زمانی که رئیس CIA بودم در سازمان دروغ می‌گفتیم و تقلب و دزدی هم می‌کردیم. این کارها یادآور افتخارات تجربه آمریکایی است".

آیا این تجربه و افتخار آمریکایی تنها به دولت ترامپ مربوط می‌شود یا تمام دولت‌های آمریکا در چند دهه گذشته؟ با این وصف، شما بگویید: ظریف ۶ ماه پیش پیام مبادله زندانی با جاسوسان آمریکایی را داه که چه بشود؟ مذاکره دوباره با دزد قاچاقچی، دروغگو و عهد نشناس برای چه؟

باید پرسید ظریف در نیویورک چه می‌کند؟ برای همایشی حاشیه‌ای رفته یا برای مذاکره مجدد؟ مسئله امروز ما با آمریکای بی چشم و رو، آزادی جاسوسان بازداشت شده آنها در ایران است؟ اگر برای لابی و فشار بر دولت آمریکاست، لابی با چه کسانی؟ کنگره که همواره تندرو از دولتهای آمریکا عمل کرده است. کدام تحریم را دموکرات‌ها و جمهوری خواهان آمریکا، مشترکا و با اتفاق آرا تصویب نکرده‌اند؟

باز هم باید با دقت تمام پرسید: هدف از سفر ظریف به نیویورک چه بود؟ ادامه دیپلماسی التماسی؟ لابیگری؟ مذاکره و لابی با چه کسانی و به چه قیمتی؟

او با این سفر، چه تصویری از خود و دولت روحانی، در ذهن دولت آمریکا ساخت؛ قدرت و مقاومت یا ضعف و میل به مذاکره با وجود، خاک مال شدن برجام توسط همین دولت؟! در این میان، افتخار تیم روحانی و ظریف به چیست؛ تجربه و آزموده را بارها آزمودن؟

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
عکس | تجمع دانشجویان مقابل دانشکده فنی دانشگاه تهران
فیلم | خونی که در رگ ماست، هدیه به رهبر ماست
فیلم | دانشجویان خواجه نصیر: یا مرگ، یا خامنه‌ای
فیلم | آتش زدن پرچم اسرائیل و آمریکا توسط دانشجویان شریف
فیلم | بازگشت شاه قاتل؛ زهی خیال باطل
عزادارنماها دیروز در دانشگاه تهران چه کردند؟/ از پرتاب سنگ تا استقبال از حمله نظامی دشمن!
آدم‌ربایی با هدف اخاذی یک میلیون دلاری در تهران خنثی شد
ثبت نام ارزاق صبحانه دانشجویی برای ساکنان خوابگاه‌های دانشگاه علامه
سامانه بارشی از امروز وارد تهران می‌شود
گمانه‌زنی‌ها درباره توافق موقت را تایید نمی‌کنیم
واکنش دانشگاه علم و صنعت در پی درگذشت یک دانشجو
تعویق یک‌هفته‌ای هجدهمین آزمون بسندگی زبان انگلیسی دانشگاه شهید بهشتی
اوسمار نزدیک به پایان همکاری با پرسپولیس
دولت‌های اصلاحات و دنده‌عقب مسکن!
رد صلاحیت نامزدی که عضو هیأت مرکزی نظارت است!
ترامپ از تسلیم‌ناپذیری ایران کلافه است
به بهانه فحاشی ها در دانشگاه شریف و تهران
نسخه طلایی تغذیه برای روزه‌ اولی‌ها
تکذیب حضور یگان ویژه در دانشگاه‌ها
چگونه در ماه رمضان دچار اضافه‌وزن نشویم
شرایط نامساعد اسیران فلسطینی در ماه رمضان
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top