تاریخ انتشار: یکشنبه 1398/02/08 - 08:12
کد خبر: 310006

پرسپولیسی‌ها مظلوم واقع شده‌اند!

مشاور مدیرعامل باشگاه پرسپولیس به صدور رأی کمیته انضباطی در خصوص بازی با سپاهان واکنش نشان داد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، حسین خبیری در خصوص صدور احکام کمیته انضباطی در خصوص دیدار تیم‌های پرسپولیس و سپاهان که شب گذشته در ورزشگاه آزادی برگزار شد،گفت: باشگاه پرسپولیس شدیداً به نحوه صدور احکام صادر شده معترض است و حتماً برای احقاق حق باشگاه و هواداران به این رأی اعتراض خواهیم کرد. باشگاه پرسپولیس با همه توان از مواضع خود دفاع خواهد کرد و ما کاملاً خواستار این هستیم که به صورت همه جانبه و دقیق به اتفاقات بازی پرسپولیس و سپاهان رسیدگی شود. شواهد زیادی از بازی دیروز از عکس و فیلم وجود دارد و همه اتفاقات تلخ روز گذشته را دیدند. تصاویر تلخ زدوخورد هواداران وجود دارد و خیلی‌ها دیدند که چه خسارات زیادی به ورزشگاه آزادی زده شد. همه دیدند که هواداران سپاهان چه اتفاقاتی را رقم زدند.

وی ادامه داد:‌ باید به صورت دقیق همه موارد مورد بررسی قرار بگیرد و با خاطیان به صورت قاطع برخورد شود. هواداران پرسپولیس در این اتفاقات مظلوم واقع شدند. چرا که آنها در سال‌های اخیر فرهنگ بالای خود را نشان دادند. حتی هواداران پرسپولیس بعد از شکست در فینال لیگ قهرمانان آسیا علاوه بر تشویق تیم خود تیم ژاپنی را هم تشویق کردند تا فرهنگ بالای خود را نشان دهند. در این بین باید از مأموران شریف نیروی انتظامی و زحمت‌کشان امنیتی هم نام برد که مظلوم واقع شدند و برخی از آنها آسیب‌های جدی هم دیدند هرچند که در این هیاهوهای به وجود آمده مظلومیت آنها دیده نشد.

خبیری افزود: فدراسیون فوتبال اگر به دنبال پاکسازی فضای آلوده فوتبال است نباید ترسی از برخورد با تماشاگرنماها و کسانی که فضای استادیوم‌ها را آلوده می‌کنند داشته باشد. ما به حکم صادر شده درباره سپاهان معترض هستیم و اگر لازم باشد به مراجع بالاتر از فوتبال هم اعتراض خواهیم کرد. درباره بازیکن بی‌تجربه سپاهان هم که آنگونه مصاحبه کرد و حالا می‌خواهد با صحبت‌هایش آن حرف‌ها را پاک کند باید بگویم او باید از هواداران و باشگاه پرسپولیس به شکل رسمی عذرخواهی کند. چرا که ما از او شکایت کردیم و تا آخر پیگیر آن خواهیم بود.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
وزیر نیرو: تأمین برق صنایع در اولویت است
وصیت حاج‌قاسم روی دیوارنگاره انقلاب نقش بست
برافراشته شدن پرچم عزا در حرم علوی +عکس
بازیکنان تیم ملی دیگر حق اشتباه ندارند
فراخوان دانشگاه صنعتی امیرکبیر برای ارزیابی اختراعات
آیا مهدی طارمی هم به سرنوشت مهدی ترابی گرفتار شده است؟
مراسم نخستین سالگرد شهید فریدون عباسی برگزار شد
دانشگاه شهید بهشتی ترم تابستان ۱۴۰۵ را برگزار نمی‌کند
ونس: رویکردمان را در قبال ایران تغییر خواهیم داد
ترامپ: متن توافق با ایران در یک جلسه رسمی منتشر می‌شود
کامالا هریس: جنگ ترامپ علیه ایران یک جنگ انتخابی بود
دانشمندان هسته‌ای با وجود محدودیت و ترور به بالاترین سطوح علمی رسیدند
وزیر اقتصاد: رقم کالابرگ دهک‌های پایین افزایش می‌یابد
اطلاعیه شماره ۴ ستاد تشییع امام شهید حضرت آیت‌الله خامنه‌ای
دوران پساجنگ نیازمند حکمرانی جدی‌تر در حوزه زنان و خانواده است
گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و عمان
گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و عمان
 «باید برخاست»، شعار محوری و «مشت گره‌کرده»، نشان رسمی مراسم «بدرقه آقای شهید ایران»
خودروی سردار آزمون در کرمان توقیف شد
استقبال پاپ از تفاهم میان ایران و آمریکا برای پایان‌دادن به جنگ
نشست مشترک اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس با وزیر امور خارجه
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top