تاریخ انتشار: دوشنبه 1398/02/09 - 08:34
کد خبر: 310162

زشت‌ترین لیگ دنیا را داریم

بازیکن سابق تیم فوتبال استقلال گفت: ضعف مدیریتی در خیلی از ارگان‌ها و سازمان‌های ما وجود دارد که فوتبال هم یکی از آن‌ها است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از باشگاه خبرنگاران، مجتبی جباری بازیکن سابق تیم فوتبال استقلال تهران  در خصوص حواشی و مسائل اخیر فوتبال ایران گفت: دلیل اصلی مشکلات و حواشی در فوتبال ایران ضعف مدیریت است و در هر جایی که نگاه کنیم این ضعف وجود دارد. این هم از سایر موارد مستثنی نیست. ما در خیلی از جا‌ها این مشکل را داریم و مشکل ضعف مدیریتی در خیلی از ارگان‌ها و سازمان‌های ما وجود دارد که فوتبال هم یکی از آن‌ها است؛ و اگر که این مشکلات برطرف بشود و بتوانیم مدیر لایق پیدا کنیم که اختیار عمل داشته باشد همه مشکلات حل می‌شوند.

جباری افزود: مدیر لایق می‌تواند مدیر یک باشگاه، فدراسیون، وزیر ورزش و ... باشد و همه این‌ها دست به دست هم می‌دهند که فوتبال برخلاف اینکه هر جای دنیا زیبا می‌شود و همه از زیبایی‌اش لذت می‌برند، اینجا فقط حاشیه باشد. فضای فوتبال در حال مسموم شدن است و این مسمومیت با سرعت در حال گسترش است که مثل سایر جا‌های دیگر هیچکس مسئول فضای حاکم بر فوتبال نیست.

بازیکن سابق استقلال در خصوص اعتراضات اخیر بازیکنان نسبت به قضاوت‌های داوران نیز گفت: بازیکنان به هوای اینکه بتوانند سوت‌های بعدی داور را برگردانند اعتراض می‌کنند. ما واقعا زشت‌ترین لیگ دنیا را داریم بخاطر اینکه یک پنالتی که گرفته ۵ یا ۶ دقیقه بعد پنالتی‌زن پنالتی را می‌زند، چون همه بازیکنان باید به داور اعتراض کنند و بعد نوبت مربیان می‌شود تا بعد از ۵ یا ۶ دقیقه یک پنالتی زده شود.

بازیکن سابق تیم استقلال در واکنش به این سوال که چه کسی می‌تواند به این وضعیت سامان بدهد گفت: من نمی‌توانم وظایف را توضیح دهم، اما مدیران و مسئولان وظیفه دارند جلوی این اتفاقات را بگیرند، زیرا وقتی این مشکلات بزرگتر شود شخصی مانند رئیس فدراسیون باید به آن ورود کند و جلوی آن را بگیرد.

او در خصوص حمایت فدراسیون فوتبال از داوران نیز تصریح کرد: فدراسیون باید از داوران حمایت کند، زیرا وضعیت اعتراضات نسبت به داوری‌ها در حال بدتر شدن است و طرفداران و باشگاه‌ها فشار زیادی به داوران می‌آورند.

او تصریح کرد: مدیریت باید به شکلی باشد که تماشاگران در یک محیط با نشاط و با کیفیت بازی را دنبال کنند و بازیکنان هم تمرکزشان را روی مسابقه بگذارند.

مجتبی جباری گفت: به طور کلی در بحث مدیریت با یک فاجعه رو به رو هستیم و فکر می‌کنم هر مدیری که صحبت‌های من را بشنود با خود می‌گوید که این بحث‌ها درست است و ضعف مدیریتی مشکل ورزش ما است، اما کسی خودش را مخاطب حرف‌ها و انتقادات قرار نمی‌دهد.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
کتاب میناب ۱۶۸: کودکانی که در آتش سوختند در مالزی رونمایی شد
مادران ایرانی؛ حافظان فرهنگ مقاومت در بحران‌های جنگ
سرانه مطالعه ۱۳ دقیقه در روز؛ زنگ خطر برای آینده فرهنگی ایران
حمله خواهران منصوریان به رئیس فدراسیون ووشو/ خودزنی الهه منصوریان!
تیم ملی بلافاصله پس از بازی‌ها باید آمریکا را ترک کند؟
قالیباف: تا اراده واقعی برای اعتمادسازی نباشد، پاسخ ایران همین است
فرمانده کل ارتش: شرارت‌های دشمن تکرار شود، اقدامات ما شدیدتر خواهد شد
محسن رضایی: آتش‌بس باید در تمام لبنان اعمال شود/مذاکره نتیجه ندهد محاصره را تحمل نمی‌کنیم
عملیات متوقف شد؛ رژیم پاسخ دردناک گرفت
ادعای گروسی درباره تداوم بی اطلاعی آژانس از مقادیر اعلام‌شده ذخایر اورانیوم ایران
رکورد نقدیندگی در روز سرخ بورس
متحدان سابق کامالا هریس به دنبال چهره‌های تازه برای انتخابات ۲۰۲۸
دبیر شورای عالی امنیت ملی: اگر ائتلاف شیطانی خطا کند، منطقه برایش جهنم خواهد شد
لاوروف: آماده مذاکره صادقانه با اوکراین هستیم
حضوری شدن برخی امتحانات دانشگاه علم و صنعت در مقطع کارشناسی
فراخوان جایزه ابوریحان بیرونی ویژه پژوهشگران جوان علوم پایه منتشر شد
دوگانه «میدان یا مذاکره» کاذب است / قدرت میدان، قدرت چانه‌زنی دیپلمات‌ها را بالا می‌برد
دو گانه مذاکره یا اقتدار یک خطای راهبردی است
هیاهوی سازش طلبان را خفه کنید
عقلانیت نظام مند و پاسخ صریح
تحریم‌های جدید اتحادیه اروپا علیه ایران
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top