تاریخ انتشار: شنبه 1398/02/28 - 12:23
کد خبر: 312420

معاون مشارکت های مردمی بهزیستی خبر داد؛

ساخت واحدهای مسکونی مددجویان سیل زده طی ۶ ماه

معاون مشارکت‌های مردمی در سازمان بهزیستی از جمع آوری ۲۱ میلیارد تومان برای کمک به سیل زدگان خبر داد و گفت: قرار است طی ۶ ماه عملیات ساخت واحدهای تخریب شده انجام شود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مهر، ذوالفقار یزدان مهر، در نشست خبری که روز شنبه در سازمان بهزیستی برگزار شد، اظهار داشت: بر اساس آمار به دست آمده تاکنون به جز استان خوزستان یک هزار و ۹۰۸ واحد مسکونی سیل زدگان به صورت کامل تخریب شده و در مجموع ۲۷۴۱ واحد به تأیید بنیاد مسکن رسیده که نیاز به بازسازی و نوسازی دارند.

وی افزود: در قالب تفاهم نامه‌ای که اخیراً با بسیج سازندگی به امضا رسید ساخت و ساز و بازسازی واحدهای آسیب دیده مددجویان در مناطق سیل زده زیر نظر بنیاد مسکن انجام می‌شود و قرار است طی ۶ ماه عملیات ساخت صورت گیرد.

یزدان مهر ادامه داد: برای خانواده‌های دارای دو عضو معلول طبق تفاهم نامه بنیاد مستضعفان و مسکن در شهرها، ۳۰ میلیون تومان کمک بلاعوض و در روستاها نیز ۲۰ میلیون کمک بلاعوض انجام می‌شود.

معاون مشارکت‌های مردمی سازمان بهزیستی خاطر نشان کرد: همچنین برای مددجویان سرپرست خانوار ۱۰ میلیون تومان از سوی سازمان بهزیستی کمک بلاعوض صورت می‌گیرد.

یزدان مهر به تسهیلاتی که به سیل زدگان مناطق روستایی و شهری تعلق می‌گیرد اشاره کرد و افزود: بر اساس مصوبه هیئت وزیران در شهرها ۵۰ میلیون تسهیلات قرض الحسنه بلندمدت و ۱۲ میلیون نیز کمک بلاعوض تعلق می‌گیرد و در روستاها نیز ۴۰ میلیون تسهیلات قرض الحسنه بلندمدت و ۱۰ میلیون کمک بلاعوض پرداخت می‌شود و در مجموع برای خانواده‌های دارای دو عضو معلول ۴۲ میلیون کمک بلاعوض، ۵۰ میلیون تسهیلات قرض الحسنه انجام می‌شود و برای خانواده‌های روستایی ۳۸ میلیون کمک بلاعوض و ۴۰ میلیون تسهیلات قرض الحسنه ارائه می‌شود.

وی اظهار داشت: کمیته‌ای متشکل از سازمان بهزیستی، مرکز امور مساجد، بنیاد مسکن و مستضعفان شکل گرفته که بتوانند به محض آماده شدن عملیات ساخت، زیر نظر بنیاد مسکن در جهت تحویل این واحدها به آسیب دیدگان سیل زده، گام‌های جدی بردارند.

معاون مشارکت‌های مردمی سازمان بهزیستی به کمک‌هایی که توسط خیرین به سیل زدگان آماده شده، تأکید کرد: تاکنون ۲۱ میلیارد تومان کمک‌هایی که شامل بسته‌های غذایی، بهداشتی، لوازم خانگی، توان بخشی و سرمایشی بوده جمع آوری شده که در حال حاضر نیز تمرکز ما بر روی جمع آوری کمک‌های توانبخشی و خانگی است که مورد نیاز مددجویان است.

یزدان مهر ادامه داد: خراسان رضوی، البرز، اصفهان، آذربایجان شرقی و تهران بیشترین کمک‌های نقدی و غیرنقدی به سیل زدگان را داشتند.

به گفته وی خسارت‌هایی که به خانه‌های مددجویان در مناطق سیل زده وارد شده در سامانه ثبت خسارت در حال جمع آوری است و به محض جمع آوری نهایی اعلام می‌شود.

معاون مشارکت‌های مردمی سازمان بهزیستی تصریح کرد: اعتباراتی نیز برای پرداخت حق بیمه سهم مددجویان و کارفرمایان در مناطق سیل زده در نظر گرفته شده که به زودی پرداخت می‌شود.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
ال‌نینو بیشترین اثر را در پاییز دارد
صادق: ۷۰۰ هزار متقاضی واقعی در انتظار مسکن هستند
تغییر مسیر هواپیمای نتانیاهو به آمریکا به دلایل امنیتی
آمادگی ۲۶ درصد داوطلبان جان فدا برای کار نظامی
افتتاحیه کنگره بین‌المللی پزشکی هسته‌ای در تبریز +عکس
هشدار وزیر علوم درباره دیکتاتوریِ نامرئی حاصل از هوش مصنوعی
روایت جدید از هزینه‌کرد ۱.۵ میلیارد تومانی در شرکت بارز/چرا هزینه مراسم به حساب مدیر حراست واریز شد؟
دویست شب مجاهدت مردم خیابان
هدف‌گیری امنیت ملی در شرایط جنگی
لطفا دست از تخریب شهید مظلوم بر دارید!
پیام سردار موسوی در آستانه دویستمین شب بعثت ملت
ابرپروژه عربستان تکه‌تکه شد
کنکوری متفاوت در راه است
موضع دوباره زلنسکی علیه ایران
تراکتور از روی پرسپولیس پرواز کرد
قهرمان‌سازی از خلبان آمریکایی، سفارشی بود
احسان خاندوزی رئیس جدید کارگروه بررسی‌های اقتصادی معاونت بررسی دفتر رهبر انقلاب اسلامی شد
حملات یمن فرودگاه ابها را به تعطیلی کامل کشاند
انهدام چهارمین فروند MQ-۱ در تنگه هرمز
حقوق اعضای هیئت‌علمی دانشگاه صنعتی شریف افزایش یافت
بانک مرکزی باید برای مهار نوسانات ارزی از انفعال خارج شود/ هیچ خلا قانونی برای کنترل نرخ ارز وجود ندارد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top