به گزارش خبرنامه دانشجویان ایران به نقل از پرچم علی کردان وزیر اسبق کشور که از سالیان پیش به این سو مبتلا به بیماری های سختی بوده است از چند روز پیش با دچار شدن به عارضه سرماخوردگی به شدت بیمار شده و به یکی از بیمارستانهای تهران منتقل شده است.
بنا براین گزارش، کردان که تا پیش از این چندین بار برای شیمی درمانی به کشورهای اروپایی از جمله اتریش سفر کرده بود هم اکنون نزدیک به یک هفته است که در بیمارستان بستری شده و به دلیل وخامت اوضاع به بخش مراقبتهای ویژه منتقل شده است.
این در حالی است که احمدی نژاد نیز چند شب پیش به طور سر زده به این بیمارستان رفته و تاکنون رحیمی، مشایی، متکی و جمعی از وزرای قبلی و فعلی دولت به همراه برخی نمایندگان مجلس از جمله باهنر و بروجردی به عیادت کردان رفتهاند.
گفتنی است که حال عمومی کردان به شدت وخیم گزارش شده و پزشکان در حال بررسی آخرین وضعیت جسمانی وی و اتخاذ راهکارهای مناسب برای بهبودی علی کردان هستند. هر چند عصر جمعه حال وی تا حدودی بهتر از قبل گزارش شده اما به دلیل پایین آمدن توان قوای دفاعی کردان وی به تازگی به مشکل ریوی نیز دچار شده و همین امر بر وخامت حال وی افزوده است.



