تاریخ انتشار: پنجشنبه 1398/03/23 - 09:56
کد خبر: 315555

ملخ‌های صحرایی از کجا وارد ایران شدند؟

رئیس سازمان حفظ نباتات وزارت جهاد کشاورزی گفت: استان‌های سیستان و بلوچستان، کرمان، هرمزگان به ترتیب ۳ استان اول مبارزه با ملخ هستند که بیشترین درگیری را دارند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از تسنیم، محمدرضا درگاهی شامگاه چهارشنبه در جلسه شورای کشاورزی استان فارس با اشاره به وضعیت ملخ‌های صحرایی در ایران اظهار داشت: از 7 بهمن سال 97 درگیر ملخ‌های صحرایی شدیم که کانون اصلی آنها 2 طرف دریای سرخ است.

وی با بیان اینکه در شرایط اقلیمی بسیار خوب و بارندگی رشد ملخ‌ها طغیان می‌کند، گفت: سال گذشته طوفان سهمگینی در مرز مشترک عمان و یمن رخ داد که سبب ازدیاد جمعیت ملخ‌ها و مهاجرت آنها به سمت ایران شد.

رئیس سازمان حفظ نباتات وزارت جهاد کشاورزی افزود: وظیفه کشورهای همسایه بود که با این ملخ‌ها مبارزه کنند اما نکردند تا اینکه این ملخ‌ها از عربستان به ایران وارد شدند و تا پایان روز سه شنبه 153 ریزش به کشور داشتیم.

وی با بیان اینکه تا پایان روز سه شنبه 570 هزار هکتار مبارزه با این ملخ‌ها صورت گرفته است، بیان کرد: استان‌های سیستان و بلوچستان، کرمان، هرمزگان به ترتیب 3 استان اول مبارزه با ملخ هستند که بیشترین درگیری را دارند.

درگاهی با اشاره به وضعیت استان فارس عنوان کرد: جنوب فارس با ملخ‌ها درگیر هستند که پیش بینی می‌شود تا 80 هزار هکتار مبارزه با این آفت در اراضی فارس صورت گیرد.

رئیس سازمان حفظ نباتات جهاد کشاورزی با اشاره به حمایت کمیسیون کشاورزی مجلس در بحث تامین اعتبارات گفت: پیش بینی این است که باید تا سقف 800 هزار هکتار مبارزه با ملخ در ایران صورت بگیرد تا امنیت غذایی ما آسیب نخورد.

 

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
کاریکاتور| نتیجه اعتماد جوزف عون به رژیم صهیونیستی
فیلم| خطای محاسباتی تفکیک آمریکا از رژیم صهیونیستی
مصطفی رحماندوست: ادبیات ایران شکست‌ناپذیر است
نشست «دوشنبه‌های دانشگاهی» با موضوع امنیت و تاب‌آوری ملی برگزار شد
ضرورت استفاده از همه ظرفیت‌ها برای حفظ امنیت غذایی کشور
حضور انگیزشی رئیس فدراسیون در کنار بلندقامتان والیبال
گروسی: هفته گذشته بازرسی معمول از نیروگاه بوشهر انجام شد
عذرخواهی یاسین سلمانی از باشگاه پرسپولیس، کادر فنی و هواداران
پزشکیان پیروزی حزب نخست‌وزیر ارمنستان در انتخابات را تبریک گفت
اسلامی: واحدهای دوم و سوم نیروگاه اتمی بوشهر در حال احداث است
آیین افتتاح نمایشگاه عکس «تهران؛ خط مقدم مقاومت» +عکس
وزارت بهداشت: نظام سلامت در آماده‌باش کامل است
بقایی: آن که از آشوب نردبان می‌سازد، خود نخستین زندانی آشوب خواهد شد
وقتی دوربین چینی‌ها گنجایش به تصویر کشیدن مقاومت ایرانی‌ها را نداشت
ادعای ترامپ: به نتانیاهو گفتم اگر بخواهی با ایران بجنگی، تنها می‌مانی
چمران: در ساختمان‌های بلند مرتبه پناهگاه احداث می‌شود
فیلم | شعار مردم در میدان انقلاب تهران
عراقچی: همسایگان در اولویت ما هستند
روند بازگشت حجاج به کشور بدون وقفه تداوم دارد
حملات پهپادی همزمان حزب الله و انصارالله به شمال و جنوب اسرائیل
تصمیم ملی در اردوی تیم فوتبال امید
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top