تاریخ انتشار: پنجشنبه 1398/04/06 - 23:33
کد خبر: 317451

عراقچی:‌ صبر ایران به پایان رسیده!

معاون سیاسی وزیر امور خارجه کشورمان تاکید کرد: صبر راهبردی جمهوری اسلامی ایران به پایان رسیده است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، سید عباس عراقچی که برای شرکت در کمیسیون مشترک برجام به اتریش سفر کرده است، اظهار کرد: کشورهای باقیمانده در برجام نتوانستند خروج آمریکا از برجام را برای ایران جبران کنند. تهران در طول یک سال گذشته تحمل، تأمل و صبر راهبردی از خود نشان داده است، فرصت کافی در اختیار کشورهای باقیمانده در برجام به خصوص کشورهای اروپایی قرار داده تا به تعهداتشان در برجام عمل کنند و فرصت کافی برای دیپلماسی ایجاد کرد، ولی به نتیجه‌ای که باید و شاید بود نتوانستیم دست پیدا کنیم.

این دیپلمات ارشد کشورمان در ادامه مصاحبه با خبرگزاری صدا و سیما در اتریش، تاکید کرد: صبر راهبردی جمهوری اسلامی ایران به پایان رسیده است و ما بیش از این تحمل نمی‌کنیم که جمهوری اسلامی ایران یک سویه و یک‌جانبه به این توافق عمل کند و آن را اجرا کند، ولی دیگران به تعهدات خود عمل نکنند.

عراقچی در ادامه با بیان اینکه اینکه، این موضوع که آن‌ها «کشورهای عضو برجام» نمی‌خواهند به تعهداتشان عمل کنند و یا اینکه نمی‌توانند عمل کنند از نظر ما تفاوتی ندارد و مهم این است که در عمل اتفاق خاصی نیفتاده است، خاطرنشان کرد: ما از مواضع سیاسی کشورهای اروپایی و سایر کشورهای باقی مانده در برجام علیه خروج آمریکا از این توافق بین المللی استقبال می‌کنیم، ولی این مواضع سیاسی باید به گام‌های عملیاتی ترجمه شود.

وی با بیان اینکه فردا کمیسیون مشترک برجام در سطح معاونین سیاسی کشورهای عضو برجام در وین برگزار می‌شود، افزود: امیدوارم در کمیسیون مشترک شاهد اقدامات عملی و ملموس از سوی کشورهای عضو برجام به خصوص کشورهای اروپایی باشیم وگرنه در این صورت ایران به تصمیم خود در ارتباط با کاهش تعهدات برجامی‌اش که کاملاً تصمیمی قانونی و بر اساس حقوقش در برجام است، ادامه می‌دهد و هیچ تردیدی در این نخواهد بود.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
۳ طلا برای عملکرد تاریخی زنان
فرشتگان میناب پیام‌آور شادی برای ایران
چهارمین قهرمانی تکراری کره جنوبی در فوتبال بازی های آسیایی
دنیامالی: پیشرفت ورزش ایران در بازی‌های آسیایی مشهود بود
واکنش شدیداللحن یمن به حملات سعودی علیه صنعا
وزیر خزانه‌داری آمریکا: مردم آمریکا زیر چرخ‌های سنگین تورم له شده‌اند
رتبه ۷ کنکور انسانی: استمرار و نظم در مطالعه مهم‌تر از استعداد است
صالحی‌امیری: تهران باید به‌عنوان یک قطب تمدنی و فرهنگی معرفی شود
ماجرای محکومیت الناز شاکردوست؛ مرثیه‌سرایی یا کذب‌گویی؟
اذعان گروسی به ناتوانی سازمان ملل در حل‌ مشکلات جهان
امکانات ما متناسب با همه نیازهای سالمندان نیست
رتبه ۴ علوم انسانی: کتاب‌های درسی محور اصلی مطالعه‌ام بود
پیاتزا پس از کسب مدال طلای ناگویا: برای مردم ایران خوشحالم
آرایش جدید اقتصادی دولت برای مدیریت شرایط ویژه کشور
حماس: اشغالگران بر نسل‌کشی در غزه اصرار دارند
گرامیداشت روز جهانی گردشگری و هفته تهران +عکس
حتی در روزهای سخت هم درس خواندن را متوقف نکردم
از تجربه ناگویا تا بازنگری در نظام ورزش قهرمانی ایران
شیرودی: پروازهای ایران و عراق از فردا از سر گرفته می‌شود
«قدرت یعنی حق انتخاب» محور تازه مسیر دانش‌بنیان ایران
وقتی هدف در روزهای سخت انگیزه می‌شود
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top