تاریخ انتشار: یکشنبه 1398/04/09 - 17:52
کد خبر: 317742

نشت ۱۵ ساله نفت آمریکا در خلیج مکزیک

دانشمندان با استفاده از ابزارهای اکوستیک (صوتی) تخمین می زنند ۹ تا ۴۷ بشکه یا حدود ۳۸۰ تا ۱۹۰۰ گالن نفت هر روز در خلیج مکزیک به داخل اقیانوس نشت می‌کند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مشرق، طبق بررسی جدید فدرال، تخمین زده میشود هر روز حدود 380 تا 4500 گالن نفت در این منطقه وارد آب شود. یک سکوی نفتی پس از طوفان در این منطقه ویران شد. این نشتی صدها تا هزاران برابر بدتر ازتخمین های اولیه شرکت مالک این سکو است. این شرکت نشتی نفت را کمتر از سه گالن در روز پیش بینی کرده بود.

این نشتی در 2004 آغاز شد، وقتی یک سکوی نفتی متعلق به شرکت تیلور انرژی توسط سیلاب ناشی از طوفان ایوان در خلیج مکزیک ویران شد و لوله ها و تجهیزات چاه به کف اقیانوس سقوط کردند و زیر گل و رسوب دفن شدند.

تیلور انرژی سعی کرد 9 تا از این چاهها را ببندد و سدهای باز دارند جلوی سه تا از نشتی ها در 2008 بسازد.

ماه می گذشته گارد ساحلی آمریکا یک سیستم بازدارنده نصب  کرد که روزانه 30 بشکه معادل 1260 گالن نفت را جمع‌آوری می‌کند. تیلور انرژی سرمایه‌های نفت و گاز خود را نقد  و تولید و حفاری را در 2008 متوقف کرد و اعلام کرد فقط برای پاسخگویی در برابر این نشتی حضور خواهد داشت.

دانشمندان با استفاده از ابزارهای اکوستیک (صوتی) تخمین می زنند 9 تا 47 بشکه یا حدود 380 تا 1900 گالن نفت هر روز به داخل اقیانوس نشت می‌کند. یک ابزار دیگر با نام بابلومیتر نشتی را 19 تا 108 بشکه معادل 800 تا 4500 گالن تخمین می زند.

اندرو میسون، یکی از نویسندگان این تحقیق گفت:« سیستم بازدارنده گارد ساحلی آمریکا موفقیت بزرگی بوده ولی کاملاً جلوی این نشستی را نمی گیرد». وی همچنین هشدار داد این راه حل دائمی نیست.

  تیلور انرژی ادعا می‌کند مداخله بیشتر نفت بیشتری را وارد اقیانوس می کند و تاثیر منفی بر محیط زیست دارد.

این شرکت اعلام کرد نمی‌تواند صحت هیچ کدام از این آمار را تایید کند ولی همچنان پاسخگوی این فاجعه می ماند و اولویت آن سلامت محیط زیست منطقه است.

میسون گفت این تحقیقات وسعت این نشتی را نشان می دهند.

« قدم خوبی است که دقیقا بگوییم در این منطقه چه خبر است .یک مرحله از این که بگوییم مشکلی وجود ندارد جلوتر رفته ایم. حداقل حالا به دنبال راه حل هستیم».

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
نسخه طلایی تغذیه برای روزه‌ اولی‌ها
تکذیب حضور یگان ویژه در دانشگاه‌ها
چگونه در ماه رمضان دچار اضافه‌وزن نشویم
شرایط نامساعد اسیران فلسطینی در ماه رمضان
عراقچی: احتمالا پنجشنبه آینده با ویتکاف دیدار کنم
عبور استقلال از قعرنشین لیگ برای رسیدن به صدر
نوری المالکی: برای همکاری منطقه‌ای و بین‌المللی آمادگی داریم
عراقچی: تسلیم نمی شویم، چون ما ایرانی هستیم
تأیید زمان و مکان دور سوم مذاکرات هسته‌ای ایران و آمریکا از سوی عمان
مادر حاج احمد متوسلیان آسمانی شد
پزشکیان: اقدامات ایالات متحده را از نزدیک زیر نظر داریم
گفتگوی تلفنی وزیر امور خارجه ایران با همتایان عمانی و عراقی
ارائه گزارش رئیس شورای رهبری حماس از اجرای توافق آتش‌بس غزه به عراقچی
رهبر انصارالله: آمریکا شریک دشمن صهیونیستی در تمامی جنایاتش است
سرگیجه در کاخ سفید؛ وقتی تهدید علیه ایران جواب نمی‌دهد
تماس‌های وزیر خارجه مصر با همتایان ایرانی و عمانی و «ویتکاف»
مسکو: روسیه با وجود تهمت‌های غرب از کوبا و ایران حمایت می‌کند
پزشکیان: اقدامات ایالات متحده را از نزدیک زیر نظر داریم
تجمع دانشجویان در دانشگاه فردوسی مشهد
بخشی از نارضایتی مردم ناشی از عملکرد دستگاه‌ها است
تداوم آموزش حضوری در دانشگاه شریف
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top