تاریخ انتشار: دوشنبه 1398/04/10 - 16:57
کد خبر: 317875

واکنش وزارت بهداشت به ادعای "لیدا کاوه"

گفتنی است؛ اظهاراتی درباره علت دزدیده شدن لیدا کاوه در برخی رسانه‌ها و شبکه‌های اجتماعی به نقل از خود وی منتشر شده که در این اظهارات گفته است:« قصد داشتند قلب مرا به شخص دیگری پیوند دهند. در همان خانه آزمایشات لازم در رابطه با پیوند قلب از من گرفتند. اما بعد از چند روز عنوان کردند که قلب من به درد پیوند به شخصی که مد نظرشان بود نمی‌خورد.»

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از ایسنا، به دنبال انتشار اظهاراتی از "لیدا کاوه" درباره علت دزدیده شدنش برای پیوند قلبش به فردی دیگر، ‌رییس مرکز مدیریت پیوند و بیماری‌های وزارت بهداشت، ضمن گلایه از رسانه‌هایی که این اظهارات را منتشر کرده‌اند، ‌گفت: انجام کار حساسی چون پیوند عضو در خانه از نظر علمی به هیچ عنوان امکان‌پذیر نیست.

دکتر مهدی شادنوش در واکنش به خبری که درباره اظهارات لیدا کاوه مبنی بر دزدیده شدنش توسط گروهی برای پیوند قلبش به فردی دیگر، منتشر شده است، گفت: در امور حرفه‌ای دنیا، قوانین خاص کار حرفه‌ای وجود دارد و بخشی از این قوانین به اخلاق حرفه‌ای و مسئولیت‌های اجتماعی یک فرد در کار حرفه‌ای خودش بازمی‌گردد.

وی افزود: من نمی‌توانم از این هموطن که در حال حاضر آسیب‌دیده بابت این اظهارات گلایه‌ای داشته باشم، زیرا نمی‌دانم در چه شرایط روحی و تعادل گفتاری این مطلب را عنوان کرده، اما از آن رسانه‌ای که این نقل قول را در حوزه حساس "پیوند عضو" مطرح کرده و به صورت گسترده‌ چنین حرف نپخته و خامی را که با یک نگاه اجمالی می‌توان به عدم صحتش پی برد، منتشر کرده است، گلایه دارم. در این روزهای پرکاری که به دلیل وجود لیست‌های انتظار طولانی در حوزه پیوند، ما به دنبال اعتمادسازی و فرهنگ‌سازی در حوزه اهدای عضو و انجام امر پر افتخار پیوند در کشور هستیم، طرح و انتشار چنین خبر نپخته‌ای جای تعجب دارد.

شادنوش با بیان اینکه انجام پیوند عضو در خانه از نظر علمی به هیچ عنوان امکان‌پذیر نیست، تاکید کرد: ما به عنوان وزارت بهداشت و به نمایندگی از دولت و حاکمیت همه توان‌مان را بسیج کرده‌ایم تا بتوانیم امکان انتقال عضو را از استانی به استان دیگر فراهم کنیم و با وجود همه زیرساخت‌هایمان، با مشکلات بسیار متعددی در این حوزه مواجهیم. حال چگونه ممکن است در یک خانه، عملی به این پیچیدگی صورت گیرد؟.

وی همچنین گفت: امیدوارم رسانه‌ای که این خبر را منتشر کرده است، هرچه سریع‌تر به مسئولیت حرفه‌ای خود عمل کرده و انتشار چنین خبر اشتباهی را جبران کند.

گفتنی است؛ اظهاراتی درباره علت دزدیده شدن لیدا کاوه در برخی رسانه‌ها و شبکه‌های اجتماعی به نقل از خود وی منتشر شده که در این اظهارات گفته است:« قصد داشتند قلب مرا به شخص دیگری پیوند دهند. در همان خانه آزمایشات لازم در رابطه با پیوند قلب از من گرفتند. اما بعد از چند روز عنوان کردند که قلب من به درد پیوند به شخصی که مد نظرشان بود نمی‌خورد.»

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
مذاکره با آمریکا از موضع قدرت؛ زیبا اما خیالی
رزمایش جان‌فدایان ایران در میدان آزادی تهران
زمان اعلام نتایج کنکور و آزمون ارشد مشخص شد
گوگل تراشه‌های هوش مصنوعی را به فضا می‌فرستد
تخته‌سیاه هوشمند چین؛ معادله را بنویس، نمودار و مدل سه‌بعدی تحویل بگیر!!
۸ درخواست کمک عربستان در برابر انصارالله بی‌پاسخ ماند / خشاب خالی پدافند‌های رهگیری
روایت شکست آمریکا / از انهدام جنگنده‌ها تا تخریب پایگاه‌ها
مذاکره تحت فشار دشمن، با عزت ملت ایران هم‌خوانی ندارد
فراخوان کتائب حزب‌الله عراق برای شکستن محاصره اقتصادی ایران
قدردانی مجمع نمایندگان ملت مبعوث از مواضع دکتر پزشکیان در سازمان ملل متحد
کدام جنگ بی‌پایان؟
مذاکره عراقچی با آمریکا بدون مجوز و برخلاف عقلانیت بود/ استیضاح وزیر خارجه ثبت شده است
دیدار پزشکیان و رئیس شورای اروپا
خودکشی ۸ ملوان نیروی دریایی آمریکا در جریان مأموریت رزمی علیه ایران
ابراز نگرانی هند از تحریم‌های آمریکا علیه روسیه و ایران
آغاز سال تحصیلی و افتتاح مدرسه جدید شجره طیبه میناب +عکس
کاناوارو: ایران ازبهترین تیم‌های آسیاست/ شومورودوف: هدفمان پیروزی است
روبیو: توافق با ایران نیازمند زمان و تلاش بسیار است!
طلای ناگویا بر گردن دومین کاراته‌کای قم
۹۸۸ حمله هوایی و موشکی سعودی به یمن
سرلشکر رضایی: دیپلماسی جدید ایران به گذشته برنخواهد گشت
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top