تاریخ انتشار: جمعه 1398/04/21 - 02:25
کد خبر: 319329

داماد ترامپ به کنگره احضار شد

کمیته قضایی مجلس نمایندگان آمریکا با احضار شماری از مقام‌های سابق و کنونی دولت آمریکا از جمله «جرد کوشنر» برای تحقیق درباره عملکرد ترامپ، موافقت کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، کمیته قضایی مجلس نمایندگان آمریکا روز پنج‌شنبه با گسترش دایره تحقیقات درباره عملکرد «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور این کشور، موافقت کرد.

به نوشته پایگاه خبری شبکه «سی‌ان‌ان»، با موافقت این کمیته، بیش از ۱۰ نفر از مقام‌های کنونی و سابق دولت ترامپ از جمله «جرد کوشنر» داماد و مشاور ارشد رئیس‌جمهور آمریکا، برای ادای شهادت به کنگره احضار می‌شوند.

در این رأی‌گیری، هر ۲۱ عضو دموکرات کمیته رأی مثبت دادند و تمام ۱۲ عضو جمهوری‌خواه نیز رأی منفی اعلام کردند.

«جف سشنز» دادستان سابق، «رود سوسنستین» معاون سابق دادستان، «جان کلی» رئیس دفتر سابق ترامپ و «کوری لواندوفسکی» مدیر ستاد انتخاباتی ترامپ، از جمله دیگر افرادی هستند که برای ادای شهادت، به کمیته قضایی مجلس نمایندگان احضار شده‌اند.

این کمیته قرار است اتهاماتی از جمله مانع‌تراشی از اجرای عدالت و فساد را که علیه ترامپ مطرح است، مورد بررسی قرار دهد.

قرار احضار این افراد در حالی صادر شده که هفته آینده هم قرار است این کمیته از «رابرت مولر» بازپرس ویژه پرونده دخالت ادعایی روسیه در انتخابات ۲۰۱۶ آمریکا، میزبانی کند.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
اعطای ۵۰۰ میلیون تومان کمک هزینه مسکن به معلمان کیش
آتش‌سوزی در خیابان دولت
رویارویی و اختلاف در شورای امنیت بر سر ایران
افزایش ۳۰ درصدی ترافیک پایتخت در مهر ماه
پرداخت حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی از یکشنبه آغاز می شود
اختلافات میان کنگره و هگست بر سر جنگ علیه ایران بالا گرفت
تداوم رشد نرخ ارز در مرکز مبادله؛ دلار به ۱۶۶ هزار تومان رسید
دادستانی علیه عوامل برگزاری «دو مارتن تهران» اعلام جرم کرد
چرا یکدیگر را به آسانی قضاوت می کنیم؟
تحویل سلاح‌های آمریکایی به تعویق افتاد
فشار یوفا و کونکاکاف بر اینفانتینو
جمینای هم هکر شد
تکلیف تصاویر بدون حجاب و تماس با نامحرم چیست؟
افزایش ۶۰ درصدی مشروطی دانشجویان پس از کرونا
بیانیه شورای امنیت درباره تحولات یمن
چرا اوراق سکه در بازار اثر کاهشی نداشت؟
اعدام عامل انتقال اطلاعات سایت‌های موشکی اصفهان به موساد
پاسخ عراقچی به وزیر خارجه فرانسه
نرخ سرویس مدارس استان تهران بالاتر از انتظار
بسیج دانشجویی دانشگاه تربیت مدرس: ایران را با یمن مقایسه نکنید!
ذخایر نفت رو به اتمام است/ هزینه‌های زندگی در انگلیس بالا رفت
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top