تاریخ انتشار: یکشنبه 1398/04/23 - 02:38
کد خبر: 319618

نسخه مهلک بی‌بی‌سی برای بنیان خانواده‌های ایرانی

بی بی سی فارسی در آخرین نمونه از سیاست های خانواده ستیزانه خود در مطلبی با عنوان « آیا زنان مجرد شادتر از زنان متاهل هستند؟» سعی کرده است تا تجرد زنان را عاملی برای خوشبختی بیان کند!

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از جام نیوز، مدت هاست که رسانه های فارسی زبان خارج از کشوردر تلاشند تا بنیان های خانواده را تضعیف سازند و جامعه ای به دور از ارزش های انسانی و دینی تشکیل شود. ترویج سگ بازی به جای فرزند آوری، رواج همجنس بازی، حمایت از ازدواج سفید و ... از جمله سیاست هایی است که پایه های فرهنگی جامعه را هدف قرار داده است.

بی بی سی فارسی در آخرین نمونه از سیاست های خانواده ستیزانه خود در مطلبی با عنوان « آیا زنان مجرد شادتر از زنان متاهل هستند؟» سعی کرده است تا تجرد زنان را عاملی برای خوشبختی بیان کند!

اما با مطالعه این مطلب در می‌یابیم که بی بی سی، هیچ منبعی برای اثبات ادعای خود ارائه نکرده و مطلب فوق تنها بر پایه مصاحبه با چند زن مجرد بیان شده است.

به عنوان نمونه در بخشی از این مطلب آمده است: «مجردها روابط اجتماعی بهتر و محکم‌تری دارند، از تحصیلات بهتر برخوردارند و از شغل خود بیشتر از افراد متاهل لذت می‌برند، غذاهای سالم‌تر می‌خورند و در سن پیری تنهایی را کمتر احساس می‌کنند.»

نکته جالب توجه آنجاست که هیچ آماری مبنی بر نسبت زنان مجرد خوشحال به زنان متاهل در خبر درج نشده و ادعای فوق نیز کاملا بی پایه و اساس می باشد تا بدین ترتیب مشخص شود که مطلب فوق بدون هیچ سند قابل توجهی و تنها بر اساس علائق نویسنده خبر منتشر شده است.

جای سوال است که خبرنگار بی بی سی فارسی طبق کدام سند و مرجع مدعی شده است که مجرد ها غذاهای سالم تری نسبت به افراد متاهل مصرف می کنند و یا از شغل خود بیشتر لذت می برند؟!

جالب اینجاست که مطالعات جدید دانشمندان نشان می‌دهد که داشتن یک همسر شاد و خشنود خطر ابتلاء به بیماری‌های روانی و قلبی-عروقی را کاسته و بر عمر شما می‌افزاید.

به گزارش یورونیوز، دلایل متعددی برای رابطه میان شادی شریک زندگی و افزایش طول عمر افراد مطرح شده است. "سلامت روان بهتر"، "بیماری‌های قلبی-عروقی کمتر"، "فعالیت فیزیکی بالاتر" و "رژیم غذایی مناسب‌تر" از دلایلی هستند که نتایج این تحقیق را توضیح می‌دهند.

در حالی بی بی سی فارسی تلاش کرده نسخه تجرد زنان در غرب را برای زنان ایرانی بپیچد که چندی پیش یورونیوز اعلام کرد که طبق آخرین پژوهش ها ۱۴% جوانان اروپایی در معرض ابتلا به افسردگی هستند.

طبق نتیجه پژوهش «یوروفاوند» (Eurofound) جوانان سوئد بیش از جوانان دیگر کشورهای اروپایی در معرض ابتلا به افسردگی قرار دارند. استونی و مالت پس از سوئد در جایگاه دوم و سوم قرار دارند.

براساس تحقیق «یوروفاوند» جنسیت علاوه بر موقعیت اقتصادی یکی از عوامل موثر بر ابتلا به افسردگی است. زنان جوان اروپایی به طور خاص بیش از مردان جوان در معرض ابتلا به افسردگی قرار دارند.

به نظر می رسد تاکید بی بی سی فارسی بر تجرد از جمله تلاش هایی است که برای کمرنگ شدن ازدواج و گسترش روابط نامشروع صورت می گیرد تا پازل های تخریب جامعه و در نهایت نژاد ایرانی یک به یک تکمیل شود.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
پرواز در منطقه یا برای همه آزاد است یا برای هیچ کس!
مذاکره با آمریکا از موضع قدرت؛ زیبا اما خیالی
رزمایش جان‌فدایان ایران در میدان آزادی تهران
زمان اعلام نتایج کنکور و آزمون ارشد مشخص شد
گوگل تراشه‌های هوش مصنوعی را به فضا می‌فرستد
تخته‌سیاه هوشمند چین؛ معادله را بنویس، نمودار و مدل سه‌بعدی تحویل بگیر!!
۸ درخواست کمک عربستان در برابر انصارالله بی‌پاسخ ماند / خشاب خالی پدافند‌های رهگیری
روایت شکست آمریکا / از انهدام جنگنده‌ها تا تخریب پایگاه‌ها
مذاکره تحت فشار دشمن، با عزت ملت ایران هم‌خوانی ندارد
فراخوان کتائب حزب‌الله عراق برای شکستن محاصره اقتصادی ایران
قدردانی مجمع نمایندگان ملت مبعوث از مواضع دکتر پزشکیان در سازمان ملل متحد
کدام جنگ بی‌پایان؟
مذاکره عراقچی با آمریکا بدون مجوز و برخلاف عقلانیت بود/ استیضاح وزیر خارجه ثبت شده است
دیدار پزشکیان و رئیس شورای اروپا
خودکشی ۸ ملوان نیروی دریایی آمریکا در جریان مأموریت رزمی علیه ایران
ابراز نگرانی هند از تحریم‌های آمریکا علیه روسیه و ایران
آغاز سال تحصیلی و افتتاح مدرسه جدید شجره طیبه میناب +عکس
کاناوارو: ایران ازبهترین تیم‌های آسیاست/ شومورودوف: هدفمان پیروزی است
روبیو: توافق با ایران نیازمند زمان و تلاش بسیار است!
طلای ناگویا بر گردن دومین کاراته‌کای قم
۹۸۸ حمله هوایی و موشکی سعودی به یمن
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top