تاریخ انتشار: یکشنبه 1398/04/23 - 20:15
کد خبر: 319708

پذیرش دانشجویان بین المللی دانشگاه تربیت مدرس افزایش می‌یابد

رئیس واحد بین الملل دانشگاه تربیت مدرس از افزایش چند برابری جذب دانشجوی غیر ایرانی در دانشگاه خبر داد و خواستار چابک سازی فرایندها، ساماندهی شهریه ها و ایجاد خوابگاه مناسب برای این دانشجویان شد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از دانشگاه تربیت مدرس، شجاع الساداتی رئیس واحد بین الملل دانشگاه تربیت مدرس در نشست شورای این دانشگاه درباره آخرین وضعیت جذب دانشجویان بین المللی گفت: بین المللی شدن دانشگاه ها و جذب دانشجوی بین المللی یک انتخاب نیست بلکه یک تکلیف است که در برنامه 5 ساله ششم توسعه مصوب شده و باید دانشگاه های کشور تا پایان این برنامه، حدود 70 هزار دانشجوی بین المللی داشته باشند که طبق بررسی های صورت گرفته سهم پیشنهادی برای دانشگاه تربیت مدرس، 1544 دانشجوی بین المللی است.

وی افزود:در حال حاضر 130 دانشجوی بین المللی در دانشگاه تربیت مدرس مشغول به تحصیل هستند و ما باید هوشیار باشیم و بتوانیم برای جذب دانشجویان مستعدی که در کشورهای همسایه داریم به خوبی استفاده کنیم.

شجاع الساداتی اضافه کرد: در حال حاضر شروع فرایند پذیرش دانشجویان بین المللی از واحد بین الملل انجام می شود و سپس جهت بررسی به دانشکده ها ارسال می‏شود که دانشکده ها 3 هفته فرصت دارند تا پرونده علمی دانشجو را بررسی و نتیجه را به واحد بین الملل ارسال نمایند که با توجه به افزایش حجم تقاضا، این زمان باید کوتاه تر شود تا در صورت حائز شرایط بودن دانشجو به معاونت آموزشی برای صدور پذیرش نهایی اقدام شود. در شرایط حاضر رقابت جدی بین دانشگاه های سطح یک در جذب دانشجوی بین المللی وجود دارد لذا باید به گونه ای عمل شود که در این رقابت به اهداف خود نائل شویم.

رییس واحد بین الملل دانشگاه تصریح کرد: امسال آمار دانشجویان بین المللی متقاضی برای تحصیل در دانشگاه تربیت مدرس به ویژه از کشور عراق نسبت به سال گذشته افزایش چند ده برابری داشته است که این امر با توجه به اضافه شدن دانشگاه تربیت مدرس در فهرست ده دانشگاه ایرانی مورد تایید وزارت علوم عراق صورت گرفته است.

شجاع الساداتی خاطر نشان کرد: باید از این فرصت تاریخی نهایت استفاده را ببریم.

وی اختصاص فضای اداری مناسب و متمرکز به تمام امور بین الملل و مرکز آموزش زبان فارسی، چابک سازی فرایندها، ساماندهی شهریه ها، ایجاد خوابگاه مناسب برای دانشجویان خارجی و ورود معاونت فرهنگی در برنامه ریزی دانشجویان بین الملل را از جمله اقدامات مهم برای بهبود وضعیت جذب دانشجوی بین الملل در دانشگاه عنوان کرد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
محل جانبازی رهبر معظم انقلاب، امروز میزبان مصحف‌های مقاومت شد
۱۰ هزار دانشجو راهی حج عمره می‌شوند
خونخواهی یک مکتب و سبک برخورد با طاغوتی‌ست که می‌خواهد شیعه را از میان بردارد
ایران، روسیه و چین: قطعنامه غرب فاقد مبنای حقوقی است
سهم ایران از خزر به زیر ۴ درصد کاهش می‌یابد؟
راهنمای جامع خرید و بهینه‌سازی استیرر آزمایشگاهی؛ از مکانیسم‌های مغناطیسی تا حل چالش‌های حرارتی آزمایشگاه
بهترین کفپوش برای بخش‌های مختلف خانه؛ پارکت لمینت یا SPC؟
صفر تا صد واردات کالا؛ راهنمای کامل واردات از خرید تا ترخیص
پودر شب‌تاب در رزین؛ آموزش ترکیب و اجرای صحیح
راهنمای آشنایی با فارکس برای دانشجویان و معامله‌گران تازه‌کار
آیا فرش مواد حساسیت زا را در خود نگه می دارد؟
راز تنهایی مومنان در دنیا و آخرت و نکات کاربردی
سلامت اجتماعی دانش‌آموزان؛ زیربنای توسعه پایدار جامعه
اعلام جزئیات آزمون عملی رشته علوم ورزشی کنکور
مقابل چین نبرد واقعی داشتیم
هیچ پروازی به‌دلیل تحریم‌ها لغو نشده است
۵ علامت زنانه که خبر از یک مشکل جدی می دهد
«لیگ بازی‌های خانوادگی» در باغ کتاب تهران آغاز شد
هورمون درمانی خطر زوال عقل را در زنان کاهش می دهد
بیانیه وزارت خارجه ایران در محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی در لبنان
۱۰ هزار دانشجو راهی عمره می‌شوند
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top