تاریخ انتشار: پنجشنبه 1398/04/27 - 15:05
کد خبر: 320357

حذف یارانه‌ها آغاز شد؟

یارانه تیر ماه در حالی شب گذشته به حساب سرپرستان خانوار واریز شد که برخی آن را دریافت نکردند؛ جریانی که احتمال حذف یارانه‌بگیران را براساس تکلیف قانون بودجه تقویت کرده است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از ایسنا، یکصد و یکمین یارانه نقدی ساعت ۲۴ روز گذشته به حساب سرپرستان خانوار واریز شد، اما آنچه امروز برخی یارانه‌بگیران اعلام کردند از این حکایت داشت که "یارانه آن‌ها به حساب‌شان واریز نشده است".

گرچه پیگیری‌ها از سازمان هدفمندی یارانه‌ها در رابطه چرایی عدم واریز یارانه برخی خانوار‌ها تاکنون با توضیحی همراه نبوده و مسئولان هیچ پاسخی در این باره نداده‌اند، اما به هر صورت می‌تواند از تکلیف دولت برای غربالگری یارانه‌بگیران نشأت گرفته باشد.

طبق قانون بودجه و آنچه در تبصره هدفمندی آمده، دولت مکلف شده برای سال جاری سه دهک بالای درآمدی را از دریافت یارانه حذف کند. آیین‌نامه این تبصره در روز‌های گذشته در هیئت دولت به تصویب رسید و در دستور کار قرار گرفت.

البته مشخص نیست که عدم واریز یارانه برخی گروه‌ها دقیقا به چه دلیلی بوده و ممکن است اختلال در حساب یا روند پرداخت، عامل آن باشد، ولی در هر صورت شروع حذف یارانه‌بگیران بسیار محتمل خواهد بود.

در حال حاضر حدود ۷۸ میلیون نفر یارانه نقدی دریافت می‌کنند و طی سال‌های گذشته همواره در قانون بودجه، دولت مکلف به حذف دهک‌های بالای درآمدی بوده است، اما خود به صراحت اعلام کرده بود توانایی اطلاعاتی لازم را برای این موضوع ندارد و حتی در سال گذشته هیچ یارانه‌بگیری را حذف نکرده است.

این در حالی است در حدود سه سال پیش اقدام به حذف یارانه‌بگیران کرد که طی آن حدود چهار میلیون نفر را کنار گذاشت که با توجه به خطا‌هایی که در شناسایی وجود داشت حدود ۹۰۰ هزار نفر بار دیگر به لیست یارانه‌بگیران برگشتند.

به هر حال باید منتظر بود و دید که دولت چه برنامه‌ای را برای غربالگری یارانه‌بگیران در سال جدید در دستور کار قرار داده تا شفاف‌سازی کند.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
ورزشکاران مدال‌آور، جلوه اقتدار ایران
ممنوعیت‌های ثبت‌نام در آزمون دکتری سال ۱۴۰۶؛ امکان ثبت نام تا ۹ آبان
تابلو برق صنعتی سیار، انقلابی جدید در صنعت کشور
کدام توری برای حصارکشی، محوطه‌سازی و پروژه‌های عمرانی مناسب است؟
چگونه یک سیستم حصارکشی مقاوم و مناسب انتخاب کنیم؟
 حق وتوی ایران؛ اعترافی به قدرت ایران یا برای مهار آن؟
خواست رهبر انقلاب مقابله‌ی قاطعانه با فساد و مظاهر فساد است/ ایشان کاملاً مشرف به مسائل روز داخلی و خارجی هستند
گفت‌وگو برای ساختن مسیر؛ هم‌اندیشی با مدیرکل امور زنان و خانواده استانداری فارس
فرانسه در یک قدمی فیلتر تیک تاک، ایکس و اینستاگرام
جهان در تار عنکبوت نامرئی؛ ناسا از شبکه اسرارآمیز ماده تاریک پرده برداشت
گوگل پول می‌دهد تا مردم برق کمتری مصرف کنند
تأیید تخلف در سلف دانشگاه کاشان/ تعطیلی دو هفته‌ای و جریمه پیمانکار
دانشگاه تهران دختران محجبه آذربایجانی را می‌پذیرد
المپیادهای ورزشی درون‌دانشگاهی محور توسعه مشارکت ورزشی دانشجویان
جدیدترین مدل‌های ست شیرآلات قهرمان در سال ۱۴۰۵؛ مقایسه مدل‌ها و راهنمای خرید اینترنتی
ثبت رکورد تاریخی بازدید ۱۰۰ میلیاردی در پیام‌رسان‌های بومی
تجربه حضور در دامپزشکی دکتر پورشعبان و خرید از پت شاپ لیما در میدان کتاب
هوش مصنوعی گراک رقیب کریستوفر نولان شد
پلاسما پن فیوژن PAA: لیفتینگ بدون جراحی و حذف ضایعات با ۱ دستگاه حرفه‌ای
تنگه هرمز؛ حلقه محاصره سیاسی ترامپ
گزارش تصویری پرچم گردانی دانشگاه تربیت مدرس+ عکس
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top