تاریخ انتشار: شنبه 1398/04/29 - 16:02
کد خبر: 320625

استقلال در چه پست هایی بازیکن می خواهد؟

خروجی های پرتعداد استقلال در نقل و انتقالات باعث شده این تیم در پست های مختلف نیاز مبرم به جذب بازیکن داشته باشد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از ورزش سه، استقلال در شرایطی پای به لیگ نوزدهم می گذارد که نسبت به فصل بازیکنانی مثل مهدی رحمتی، پژمان منتظری، منشا، ایسما، پاتوسی، فرشاد محمدی مهر، میثم تیموری، محسن کریمی، آرمین سهرابیان، روح الله باقری، طارق همام، روزبه چشمی، امید نورافکن، رضا کریمی و محسن کریمی را از دست داده است و همین مساله باعث شده استقلال هنوز در پست هایی نیاز به جذب بازیکن را حس کند چراکه آبی ها به جای این بازیکن فعلا 6 بازیکن جدید جذب کرده است که تعداد آنها با حضور احتمالی عارف غلامی به 7 نفر می رسد.

اما سوال اصلی این است که استقلال در چه پست هایی نیاز به جذب بازیکن جدید دارد؟ در این بین به نظر می رسد نیاز مبرم استقلال به جذب دو بازیکن در دو پست دفاع راست و چپ است، جایی که استقلال 3 مدافع چپ حود را از دست داده است و میلاد زکی پور تنها بازیکن در این پست است و در پست دفاع راست هم آبی ها تنها وریا غفوری را در اختیار دارند و در صورت مصدومیت احتمالی این بازیکن آبی ها مشکلات عدیده ای در این پست خواهند داشت.

آنچه از لیست استقلال برای لیگ نوزدهم کاملا مشخص است استقلال استراماچونی نسبت به تیم تحت هدایت شفر به مراتب کوچکتر شده است و آبی ها با تعداد بازیکن محدود پای به لیگ نوزدهم خواهند گذاشت.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
اروپا اهل جنگ، غربگرایان نسخه‌پیچ مذاکره! / اروپا چرا با پوتین مذاکره نمی‌کند؟
تاریخ بخوانید و از سرنوشت آتاتورک و رضاخان عبرت بگیرید!
رمز حیات بخش بودن تشکل‌های انقلابی همگامی اصلاح درون و برون است
ارجمندترین نمادهای صلابت و شجاعت / تاریخ نهضت و انقلاب اسلامی مملوّ از صحنه‌های حضور زینبی بانوان و دختران ایران
آزادی زنان یا تحمیل سبک زندگی؟
۴۰۰ میلیارد دلار از بورس آمریکا فرار کرد
لغو مجوز بانک صادرات در لبنان
کارتون جدید کمال شرف در واکنش به محدودیت حجاب در مدارس جمهوری آذربایجان
معامله چراغ خاموش گمرک با لوکس‌سواران
کره‌شمالی به چین وصل شد
شهریه های نجومی علوم پزشکی اهواز؛ سکوت مسئولین در پاسخگویی به دانشجویان
افتتاحیه یازدهمین کنگره ملی اعتکاف +عکس
حدادعادل: پیروزی عزتمندانه در جنگ، بهترین تسلی برای خانواده شهداست
گردهمایی «به رسم عقیله» +عکس
روایتی از مجروح شدن رهبر معظم انقلاب آیت الله سیدمجتبی خامنه ای
زلنسکی: ترامپ به من خیانت کرد؛ زیر فشار آمریکا استعفا نمی‌دهم
چرا بعضی کانال‌های تلگرام سریع رشد می‌کنند و بعضی نه؟
بیماران چطور پزشک‌شان را آنلاین انتخاب می‌کنند؟
بیماران چطور پزشک‌شان را آنلاین انتخاب می‌کنند؟
خرید کمپرسور اسکرو با بهترین قیمت از گروه دانیال
راهنمای انتخاب و تأمین پمپ آب برای ساختمان‌های چندطبقه
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top