تاریخ انتشار: شنبه 1398/04/29 - 17:08
کد خبر: 320631

طرح پابند الکترونیک برای زندانیان اجرایی شود

رئیس سازمان زندان‌ها، ایرادات قانونی را سدی در مسیر استفاده زندانیان از پابند الکترونیک دانست و گفت: بودجه لازم برای این امکان فراهم نشده و همچنین زندانیانی که شاکی خصوصی دارند برای استفاده باید رضایت شاکی را جلب کنند بنابراین نیاز است قانون اصلاح شود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از خانه ملت، اصغر جهانگیر، رئیس سازمان زندان‌ها با تاکید بر اینکه استفاده از پابند الکترونیک، مجازات‌های جایگزین یا حبس الکترونیک، اشکالات و ایرادات قانونی دارد، گفت: یکی از ایرادات مهم قانونی این است که زندانیانی که می‌خواهند از این امکان استفاده کنند باید خود هزینه آن را بپردازند در حالی که بخش عمده این افراد و فقیر و کم درآمد هستند بنابراین استقبال شایانی از این طرح نشده و باید قانون را اصلاح کرد.

لزوم اختصاص بودجه لازم برای اجرای پابند الکترونیک
وی با تاکید بر لزوم اختصاص بودجه لازم برای اجرای طرح پابند الکترونیک، افزود: در این رابطه نیاز است همانطور که برای طرح‌های حاکمیتی بودجه لازم پیش بینی می‌شود برای این طرح نیز بودجه لازم را لحاظ کرد.

جهانگیر ادامه داد: زندانی کم خطر وقتی در کنار خانواده باشد از حجم آسیب‌های اجتماعی کاسته خواهد شد و از سویی استفاده از این امکان کاهش جمعیت کیفری را در پی دارد.

رئیس سازمان زندان‌ها یادآور شد: نیاز است دولت در این رابطه اعتباری را پیش‌بینی و همچنین مجلس آن را تصویب کند تا قابلیت اجرا داشته باشد.

شرایط پیش بینی شده برای استفاده از پابند الکترونیکی سخت است
وی با بیان اینکه شرایط پیش بینی شده برای استفاده از پابند الکترونیکی سخت است، تصریح کرد: اگر زندانی شاکی داشته باشد باید رضایت شاکی را جلب کند در غیر این صورت از این امکان نمی‌تواند استفاده کند بنابراین در اینجا دست زندان بسته می‌شود.

جهانگیر افزود: برای رفع این مشکل می‌توان برای جرائم کم‌خطری که برای جامعه مشکل ایجاد نمی‌کند بحث شاکی لحاظ نشود؛ به عنوان مثال می‌توان برای ضرب و شتم ساده حتی اگر شاکی رضایت نداشته باشد شرایطی فراهم شود تا بتواند از تسهیلات استفاده کند، زیرا اگر شاکی رضایت ندهد و شرایط باقی بماند حتی اگر شرایط استفاده از پابند الکترونیک آسان شود و همچنین دولت بودجه آن را تامین کند عملیاتی نخواهد بود بنابراین اصلاح قانون می‌تواند چاره ساز باشد.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
نظم را به فضای سیاسی کشور بازگردانید!
اعتراضات سراسری دانش‌آموزان در فرانسه +عکس
تاکید عراقچی بر تداوم گفت‌ وگو و همکاری با همسایگان
پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب به حجت‌الاسلام ناطق نوری
تقلای ترامپ برای بهره برداری از استعفای وزیر نفت ایران
برج میلاد تولدش را با شهروندان جشن می‌گیرد
کلاس‌های درس در فرانسه تا پایان هفته تعطیل می‌شوند
احضار سفیر فرانسه به وزارت خارجه در پی سرکوب اعتراضات دانش‌آموزی
شیخ نعیم قاسم: صهیونیست‌ها نمی‌توانند در جنوب لبنان بمانند
پیام سخنگوی دولت به مناسبت روز تهران
گوترش: آمریکا و ایران به جنگ پایان دهند و به دیپلماسی بازگردند
یحیی سریع: تحرکات دشمن در جبهه الوازعیه را دفع کردیم
آموزش جان‌فدایان(۲) +عکس
کرملین: پوتین و پزشکیان جمعه دیدار می‌کنند
معیریان: بخشی از سینمای ایران فیلم کودکانه می‌سازد نه فیلم کودک
دیدار نماینده ویژه سازمان ملل در امور لبنان با وزیر امور خارجه
واکنش دنیامالی به ابطال انتخابات تکواندو و درگیری علنی دو عضو فوتبالی
لاوروف: جنگ علیه ایران بر اقتصاد جهانی تأثیر منفی می‌گذارد
استقلال: سؤال AFC به معنای تشکیل پرونده یا احراز تخلف نیست
یحیی سریع: عربستان طی ۲۴ ساعت گذشته ۶۶ بار به یمن حمله کرد
تصویب صندوق عدالت آموزشی برای حمایت از دانش‌آموزان مناطق محروم
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top