تاریخ انتشار: پنجشنبه 1398/05/03 - 03:57
کد خبر: 321354

ماجرای دروغ‌پراکنی‌ علیه بسیج دانشجویی دانشگاه شریف

بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی شریف طی نامه ای به اقدام برخی از تشکل‌ها و گروه های دانشجویی برای تخریب چهره بسیج در این دانشگاه واکنش نشان داد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی شریف طی نامه ای به اقدام برخی از تشکل‌ها و گروه های دانشجویی برای تخریب چهره بسیج در این دانشگاه واکنش نشان داد.

در نامه بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی شریف به ریاست دانشگاه آمده است: صداقت و امانتداری از اساسی ترین شاخصه های رفتاری انسان است. همانطور که در روایات آمده «لا تنظروا الی طول رکوع الرجل و سجوده... ولکن انظروا الی صدق الحدیث و اداء امانته». اما متاسفانه این روزها صحنه فرهنگی شریف پر از دروغ‌گویی و بی‌اخلاقی شده است.

در چند روز اخیر برخی دانشجویان، خصوصا اعضای یکی از تشکل‌های اسلامی، دوره افتاده و بدون ارائه هیچ مدرکی نزد سایر گروه‌های دانشجویی ادعا کرده اند که برخی گروه‌های دانشجویی در حال نامه‌نگاری با نهادهای خارج از دانشگاه به منظور برکناری معاون فرهنگی دانشگاه می‌باشند و در نامه ارسالی خود به حضرتعالی با تعبیر «اقدام به فشار از خارج دانشگاه» این اکاذیب را منتشر نموده‌اند.

مطرح کنندگان این ادعای بی‌سند و مدرک اگرچه منظور خود را از عبارت "برخی گروه‌ها" به صورت شفاف ابراز نکرده‌اند اما حسب اینکه فعالین و مرتبطین این تشکل در فضای مجازی ضمن تکرار این ادعا آن را تلویحاً یا مستقیم به بسیج دانشجویی نسبت داده اند، بسیج دانشجویی شریف از جانب خود این ادعا را قویا تکذیب می کند.

بدینوسیله از جنابعالی تقاضی داریم این موارد بی‌اخلاقی و دروغ‌پراکنی، در هیئت نظارت بر تشکل‌ها پیگیری شود تا اگر تشکل مذکور سندی دال بر اثبات اتهام خود نسبت به گروه‌های دیگر دانشجویی ارائه نداد مطابق بند پنجم ماده ١٨ دستورالعمل اجرایی آیین نامه تشکل‌های اسلامی دانشگاهیان مورد برخورد شدید قانونی ( ٣ تا ۶ ماه توقف فعالیت طبق آیین نامه) قرار گیرد تا از زیست‌بوم فرهنگی دانشگاه در مقابل بی‌اخلاقی‌ها، نشر اکاذیب و اتهامات بی‌اساس صیانت شود.

در پایان اما یک سوال همچنان مطرح است که این اتهامات چگونه و از چه مجرایی به فضای دانشجویی سرایت کرده‌ است؟ چرا برخی از واردکنندگان این اکاذیب اذعان دارند که اخبار مطروحه را از طریق معاون فرهنگی و اطرافیان ایشان دریافت کرده‌اند؟

به فرض صحت این ادعا، چرا معاون محترم فرهنگی در عوض ایفای نقش پدرانه و حراست از فضای فرهنگی شریف به التهاب‌آفرینی و تنش‌زایی روی آورده‌اند؟ که در اینصورت لازم است اسناد ادعای خود را منتشر سازند.
و در صورت عدم صحت این ادعا، از معاونت فرهنگی درخواست داریم، انتساب این سخنان را رسما تکذیب نمایند تا دروغگویان رسوا شوند.

ما اعتقاد داریم مسائل داخلی دانشگاه هنوز می تواند در داخل دانشگاه حل شود و اعتمادمان به حاکمیت دانشگاه باقی است. فلذا امید است با ورود مؤثر جنابعالی، این بی اخلاقی‌ها و تهمت‌پراکنی‌ها خاتمه پذیرد و از تکرار این اتفاقات تلخ جلوگیری شود.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
پرواز در منطقه یا برای همه آزاد است یا برای هیچ کس!
مذاکره با آمریکا از موضع قدرت؛ زیبا اما خیالی
رزمایش جان‌فدایان ایران در میدان آزادی تهران
زمان اعلام نتایج کنکور و آزمون ارشد مشخص شد
گوگل تراشه‌های هوش مصنوعی را به فضا می‌فرستد
تخته‌سیاه هوشمند چین؛ معادله را بنویس، نمودار و مدل سه‌بعدی تحویل بگیر!!
۸ درخواست کمک عربستان در برابر انصارالله بی‌پاسخ ماند / خشاب خالی پدافند‌های رهگیری
روایت شکست آمریکا / از انهدام جنگنده‌ها تا تخریب پایگاه‌ها
مذاکره تحت فشار دشمن، با عزت ملت ایران هم‌خوانی ندارد
فراخوان کتائب حزب‌الله عراق برای شکستن محاصره اقتصادی ایران
قدردانی مجمع نمایندگان ملت مبعوث از مواضع دکتر پزشکیان در سازمان ملل متحد
کدام جنگ بی‌پایان؟
مذاکره عراقچی با آمریکا بدون مجوز و برخلاف عقلانیت بود/ استیضاح وزیر خارجه ثبت شده است
دیدار پزشکیان و رئیس شورای اروپا
خودکشی ۸ ملوان نیروی دریایی آمریکا در جریان مأموریت رزمی علیه ایران
ابراز نگرانی هند از تحریم‌های آمریکا علیه روسیه و ایران
آغاز سال تحصیلی و افتتاح مدرسه جدید شجره طیبه میناب +عکس
کاناوارو: ایران ازبهترین تیم‌های آسیاست/ شومورودوف: هدفمان پیروزی است
روبیو: توافق با ایران نیازمند زمان و تلاش بسیار است!
طلای ناگویا بر گردن دومین کاراته‌کای قم
۹۸۸ حمله هوایی و موشکی سعودی به یمن
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top