تاریخ انتشار: یکشنبه 1398/05/06 - 17:57
کد خبر: 321853

خبر خوش مالی برای فرهنگیان

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با اشاره به اینکه در جلسه این کمیسیون با حضور سرپرست وزارت آموزش و پرورش پرداخت، پاداش پایان خدمت فرهنگیان بازنشسته در دو ماه مرداد و شهریور مطرح شد، گفت: ۱۲ هزار نفر از معلمان حق‌التدریس استخدام خواهند شد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ محمدجواد ابطحی در گفتگو با خبرگزاری تسنیم درباره جلسه امروز کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با حضور سرپرست وزارت آموزش و پرورش اظهار کرد: در این جلسه موارد مختلفی مطرح شد که می‌توان مهمترین آن را قول پرداخت پاداش پایان خدمت فرهنگیان تا پایان شهریورماه اعلام کرد که براین اساس پاداش پایان خدمت فرهنگیان بازنشسته سال 97 در دو مرحله به صورت 50-50 طی ماه‌های مرداد و شهریور پرداخت خواهد شد.

وی افزود: تعیین تکلیف مربیان پیش‌دبستانی و معلمان حق‌التدریس از سایر موارد مطرح در جلسه امروز بود که طبق گفته سرپرست آموزش و پرورش  در نظر دارند که 17 هزار نفر را تعیین تکلیف کنند اما سازمان اداری و استخدامی با اعطای مجوز استخدام به 12 هزار نفر موافقت کرده است.

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس گفت: معلمان حق‌التدریسی که تعیین تکلیف می‌شوند وارد مدارس شده و در ایام تدریس یعنی در طول سال تحصیلی آموزشهای ضمن خدمت خود را طی خواهند کرد و مابقی آنها نیز تا برنامه ششم توسعه تعیین تکلیف خواهند شد.

ابطحی  با اشاره به اینکه طبق گفته‌های سرپرست وزارت آموزش و پرورش تلاش برای معوقات فرهنگیان در حال انجام است، ادامه داد: آموزش‌دهندگان سال 92 به بعد نیز به صورت حق‌التدریس مورد استفاده قرار خواهند گرفت.

وی با اشاره به اینکه سرپرست وزارت آموزش و پرورش به طرح خیرین مدرسه‌یار اشاره کرد، گفت: در این طرح خیرین همانند مدرسه‌سازها فعالیت می‌کنند اما در موارد جزئی‌تر و کمک به مدرسه در ابعاد مختلف.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
عقلانیت نظام مند و پاسخ صریح
تحریم‌های جدید اتحادیه اروپا علیه ایران
اسرائیل در نتیجه موشک‌های ایران فلج شد
آغاز فرصت ثبت نام در دستیاری دندانپزشکی
چرا نقش استادان دانشگاه فراتر از کلاس درس است؟
زمان برگزاری مرحله دوم المپیادهای علمی ۱۴۰۵-۱۴۰۴ اعلام شد
مهلت دفاع از پایان نامه دستیاران پزشکی تا پایان آذر ۱۴۰۵ تمدید شد
مهلت ثبت نام آزمون فلوشیپ پزشکی سال ۱۴۰۵ تمدید شد
هشدار دادستانی کل کشور درباره انتشار تصاویر محل اصابت پرتابه‌های دشمن
واشنگتن را تنبیه کنید
حملات نظامی، امنیتی و سایبری به رژیم صهیونیستی موفقیت‌آمیز بود
تغییر مقصد پروازهای بازگشت حجاج
حمل و نقل عمومی فعلا رایگان می‌ماند
AFC مجوز حرفه‌ای ۶ تیم را تایید کرد
کشورهای منطقه مراقب باشند آب به آسیاب دشمن نریزند
پتروشیمی کارون ماهشهر هدف حمله هوایی قرار گرفت
هرگونه تجاوز با پاسخ متقابل زیرساختی روبه‌رو می‌شود / نوبت تغییر محاسبات دشمن است
اصابت موشک به شمال حیفا
اراضی اشغالی را هدف قرار دادیم
پروازهای فرودگاه مهرآباد لغو شد
در حمله اسرائیل به ایران مشارکت نداشتیم
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top