تاریخ انتشار: یکشنبه 1398/05/06 - 20:00
کد خبر: 321901

وجود ۵۹ هزار بیمار مبتلا به HIV در کشور

معاون بهداشت وزارت بهداشت، گفت: هم اکنون حدود ۵۹ هزار بیمار مبتلا به HIV در کشور داریم که حدود ۳۸ هزار نفر از این افراد تحت درمان قرار دارند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مهر؛ علیرضا رئیسی، با بیان اینکه در جامعه نیازمند افزایش سطح سواد سلامت مردم هستیم، اظهار کرد: با افزایش سطح سواد سلامت، مردم از سلامت و حقوق خود اطلاع کافی خواهند داشت.

وی با بیان اینکه توجه دولت به بخش بهداشت شعار تمام دولت ها در ادوار مختلف است، در دولت آقای روحانی حوزه سلامت جزو اولویت های اصلی دولت قرار گرفته است، به صورتی که می توان گفت جزو ۵ اولویت اصلی دولت قرار دارد، در حالیکه قبلا به این صورت نبوده است.

معاون بهداشت وزارت بهداشت با بیان اینکه در طرح تحول سلامت در حوزه بهداشت در شهرها و حاشیه های شهر اقدامات بسیار خوبی صورت گرفته است، عنوان کرد: یک سوم اعتبارات وزارت بهداشت در حوزه بهداشت قرار دارد.

رئیسی در خصوص برگزاری بسیج ملی کنترل فشار خون، تصریح کرد: بسیج ملی کنترل فشار خون برای وزارت بهداشت آموزه های خوبی به همراه داشت، چراکه پرفشاری خون هرساله باعث مرگ و میر ۹۷ هزار ایرانی می شود و در کنار آن بیماری های قلبی و عروقی و نارسایی کلیه نیز، تعداد زیادی از افراد جامعه را درگیر خود می کند.

معاون بهداشت وزارت بهداشت با بیان اینکه شناسایی دو میلیون فرد دارای فشارخون از اهداف اولیه این طرح بود، گفت: ایران ۳۸ تا ۳۹ میلیون نفر جمعیت بالای ۳۰ سال دارد و ما در این بسیج ملی توانستیم، بیش از ۳۰ میلیون نفر را از لحاظ فشارخون مورد پایش قرار دهیم.

رئیسی با بیان اینکه در طول یک ماه که طرح ملی کنترل فشارخون آغاز شد، اقدامات بسیار بزرگی صورت گرفت، خاطرنشان کرد: بعد از شروع یک هفته از کار، روزانه یک میلیون فشارخون در کشور به ثبت رسید و فشار خون ۳۰ میلیون و ۶۰۰ هزار نفر ثبت شد که باعث شد دو میلیون و ۷۶۰ هزار بیمار فشار خونی جدید شناسایی شود.

وی همچنین در خصوص مبحث جمعیت و برنامه های وزارت بهداشت برای بالا بردن تولدها و سالمندی جمعیت، گفت: جمعیت یکی از دغدغه های مقام معظم رهبری است و ما به دنبال شناسایی گلوگاه های کاهش جمعیت و افزایش تولدها هستیم.

معاون بهداشت وزارت بهداشت با بیان اینکه جمعیت ایران به سمت سالمندی پیش می رود، گفت: سالمندی جمعیت در سال های آتی یکی از مشکلات اصلی ما است و تا ۳۰ سال آینده، بیش از ۲۵ درصد جمعیت ایران را سالمندان تشکیل می دهند.

وی در خصوص تعداد بیماران HIV مثبت در کشور نیز افزود: هم اکنون حدود ۵۹ هزار بیمار مبتلا به HIV در کشور داریم که حدود ۳۸ هزار نفر از این افراد تحت درمان قرار دارند.

معاون بهداشت وزارت بهداشت در پایان تاکید کرد: در مورد HIV ما به دنبال اجرای برنامه ۹۰۹۰۹۰ هستیم، در این برنامه گفته می شود، باید ۹۰ درصد بیماران HIV مثبت شناسایی شوند و سپس ۹۰ درصد از بیماران شناسایی شده تحت درمان قرار بگیرند و ۹۰ درصد از افرادی که تحت درمان قرار گرفته اند، بهبود یابند.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
پذیرش پژوهشگران پسادکتری تقاضامحور در ۱۲ دانشگاه و مرکز پژوهشی کشور
تمدید مهلت اعلام علاقه مندی به آزمون‌های عملی برخی رشته های کنکور ۱۴۰۵
تقدیر سردار وحیدی از نقش‌آفرینی رسانه ملی در ثبت حماسه‌های ملی
مهلت ثبت نام آزمون های دانشنامه و گواهینامه تخصصی و فوق تخصصی تمدید شد
زمان ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان دکتری دانشگاه تهران اعلام شد
ثبت‌نام ۴ هزارنفر در فراخوان جذب هیئت علمی علوم پزشکی
زنان در جنگ اخیر پرچمدار و پیش‌رو بودند
اعلام جزئیات شهریه دانشجویان شهریه‌پرداز دانشگاه الزهرا(س)
پایتخت صاحب مجتمع‌های بزرگ آموزشی خواهد شد
ادعای وبگاه آکسیوس درباره انتقال نفت از تنگه هرمز
قاضی آمریکایی دستور ممنوعیت ویزای ترامپ را لغو کرد
دما از فردا افزایش می‌یابد
تنگه هرمز و آوار نظم آمریکایی
امنیت و آرامش مردم از امانت‌های الهی است
حزب‌الله: انصارالله آماده بستن باب‌المندب در صورت محاصره حزب‌الله و لبنان است
متقاضیان بورس به صف شدند؛ معاملات ۴۲ همت شد
کالابرگ هر نفر یک میلیون و ۲۳۰ هزار تومان می‌شود؟
طرح اصلاح قانون مهریه و طرح مقابله با نفوذ در دستور هفته جاری مجلس
آیت‌الله نوری همدانی: تبعیت از رهبری و پاسخ قاطع به هرگونه تجاوز دشمن ضروری است
پزشکیان: حرکت لاک‌پشتی ما را از جهان عقب می‌اندازد
دور جدید ثبت‌نام خودروهای وارداتی از فردا/ متقاضیان تا ۴ شهریور فرصت دارند
زمان ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان دکتری دانشگاه تهران اعلام شد
نتایج پذیرش دکتری بدون آزمون دانشگاه آزاد اعلام شد
تدوین و انتشار اطلس ملی گرد و غبار ایران توسط دانشگاه تهران
تمدید مهلت اعلام علاقه مندی به آزمون‌های عملی برخی رشته های کنکور ۱۴۰۵
مهلت ثبت نام آزمون های دانشنامه و گواهینامه تخصصی و فوق تخصصی تمدید شد
تحصیل بیش از ۷۵ هزار دانشجوی پزشکی در دانشگاه‌ها/اعلام نتایج آزمون ارتقای دستیاران به زودی
نتایج اولیه آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵ در دهه اول شهریور اعلام می شود
زمان ثبت نام پذیرفته شدگان آزمون دکتری تخصصی دانشگاه تهران اعلام شد
جذب دانشجوی افسری ارتش از کنکور سراسری/ اعلام رشته های فناوری محور
واکنش دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی به سخنان معاون اول رئیس‌جمهور
جزئیات جدید برگزاری امتحانات ترم تابستان دانشگاه‌ها اعلام شد
۵ آزمون علوم پزشکی با حضور ۲ هزار و ۲۰۰ نفر برگزار شد
موردی از لو رفتن سوالات کنکور نداشتیم/ رصد کلاهبرداران توسط پلیس فتا
دفترچه سوالات علوم تجربی کنکور ۱۴۰۵ منتشر شد/ زمان انتشار کلید اولیه
حدود ۵۹ هزار داوطلب اصفهانی آماده رقابت در کنکور / افزایش ۹ درصدی داوطلبان
کارنامه داوطلبان آزمون دکتری دانشگاه آزاد منتشر شد
پرونده اصلاح سهمیه‌های کنکور روی میز شورای عالی انقلاب فرهنگی
میزان تاثیر معدل و سهم آزمون در کنکور ۱۴۰۵
زمان اعلام نتایج نهایی آزمون ارشد اعلام شد/آغاز آموزش دانشجویان از اوایل آبان
نتایج نهایی کنکور و آزمون پذیرش دانشجو معلم نیمه دوم آبان اعلام می‌شود
آزمون گروه‌های هنر و زبان‌های خارجی کنکور سراسری ۱۴۰۵ برگزار شد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top