تاریخ انتشار: شنبه 1398/05/12 - 13:55
کد خبر: 322558

واکنش مطهری به انتقادات از ظریف

علی مطهری در واکنش به تحریم ظریف از سوی آمریکا خطاب به مدعیان انقلابی گری گفت: امیدوارم قبول کرده باشید که آقای ظریف انقلابی‌تر از شماست و دست از حمله به ایشان بردارید.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از خبرآنلاین، علی مطهری نماینده مردم تهران در واکنش به تحریم محمدجواد ظریف و حمله برخی تندروها به وزیرخارجه به این بهانه، در صفحه اینستاگرام خود نوشت: تحریم آقای ظریف، وزیر خارجه کشورمان توسط آمریکا بیش از هر چیز نشانه ضعف منطق آمریکا و هراس دولت این کشور از بیان منطق ایران در دنیاست. در تقابل فعلی ایران و آمریکا هر عقل سلیمی وقتی منطق دو طرف را می‌شنود حق را به ایران می‌دهد و اگر کشورهایی با آمریکا همراهی می‌کنند از روی ترس است.

بنی امیه هم به شدت از اینکه منطق امام حسین (ع) برای مردم بازگو شود هراس داشتند و مانع نطق سخنگویان می‌شدند. ولی همیشه در نهایت منطق قوی بر منطق سست و بی پایه پیروز می‌شود.

او  همچنین نوشت: نشانه‌های آن در تحریم آقای ظریف هویداست. کشورهای جهان این تحریم را جدی نگرفتند و آمریکا تنها مانده است. شخصیت آقای ظریف و علاقه‌مندی سیاستمداران دنیا به ایشان نیز در این قضیه بی تاثیر نیست. در واقع آمریکا مورد نامناسبی را تحریم کرده است. اما در داخل، امیدوارم کسانی که دم از انقلابی‌گری می‌زنند قبول کرده باشند که آقای ظریف انقلابی‌تر از آنهاست و دست از حمله به ایشان بردارند.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
فیلم | حملۀ دشمن آمریکایی به دانشگاه اهواز از زبان شاهدان عینی
ایران این اقدام دلقک اوکراینی را بی‌پاسخ نمی‌گذارد
این زنجیره باطل را پاره کنید
توقف رانندگی در آلمان بدلیل بسته شدن تنگه هرمز
رمزگشایی از بیکاری فارغ التحصیلان دانشگاهی
بیش از ۶۰ هزار کودک در غزه والدین خود را از دست داده‌اند
حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر
پاسخ حتمی است
نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا دیدار کرد
انهدام چهار هسته‌ عملیاتی گروهک‌ تروریستی-تکفیری در جنوب شرق کشور
آمارهای زیست مجازی کودکان
آمریکا تحریم‌های جدیدی علیه ایران اعمال کرد
نکاتی برای انبارکردن صحیح فرش
نگهداری روتین فرش ها بین شستشو
دیزاین خانه با موکت؛ بهترین ترکیب میان زیبایی و کارایی
علت روشن نشدن پکیج ایران رادیاتور چیست؟
پل B۱ کرج با تغییراتی در سازه، ترمیم می‌شود
معرفی نمایندگی ایران رادیاتور کرج
ذخایر خونی کشور در ایام جنگ کاهش نیافت
بیانیه ریاست جمهوری عراق در محکومیت حمله آمریکایی-سعودی به حشد شعبی
شهادت ۴ پاسدار از کاشان در حمله شب گذشته آمریکا به دیالی عراق
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top