تاریخ انتشار: یکشنبه 1398/05/13 - 21:40
کد خبر: 322771

تجمع معلمان درپی وضعیت نامناسب استخدام +عکس

جمعی از معلمان حق‌التدریس سراسر کشور امروز در اعتراض به عدم تعیین تکلیف وضعیت استخدامی خود مقابل وزارت آموزش و پرورش تجمع کردند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از تسنیم، استخدام معلمان حق‌التدریس چند سالی است که به قانون تبدیل شده، اما به دلایلی نامشخص تاکنون اجرا نشده و در حد وعده و وعید باقی مانده است.

اجرا نشدن این قانون، معلمان حق‌التدریس را به‌ستوه آورده و  آنها را از سراسر کشور به تهران و مقابل وزارتخانه آموزش و پرورش کشانده است؛ معلمانی که به قول خودشان هزار نفری می‌شوند.

آنها در این تجمع شعارهایی همچون "ماده 28 باید توقف بشه"، 30" هزار حق‌التدریس استخدام"، "بودجه تعیین شده کجا هزینه می‌شه" خواهان تعیین تکلیف وضعیت استخدامی خود تا مهر امسال شدند.

تجمع معلمان درپی وضعیت نامناسب استخدام

آنها خطاب به سرپرست وزارت آموزش و پرورش مطرح کردند، "پنجره‌ها را وا کن عدالت را اجرا کن".

یکی از این معلمان حق‌التدریس که از استان لرستان آمده بود، در گفت‌وگو با تسنیم اظهار کرد: 12 سال به عنوان نیروی پیش دبستانی فعالیت می‌کردم و هم اکنون 5 سال است که حق‌التدریس هستم، عمر و جوانی ما در کلاسهای درس گذشته و حالا که بودجه مربوطه در مجلس تصویب شده است به جای استخدام 30 هزار نفر معلم حق‌التدریس می‌خواهند 12 هزار نفر را استخدام کنند. من نزدیک به 40 سال دارم و بعد از این آیا فرصت استخدام پیدا می‌کنم.

تجمع معلمان درپی وضعیت نامناسب استخدام

یکی دیگر از معلمان حق‌التدریس که در هنرستانی در تهران مشغول به تدریس است به خبرنگار تسنیم گفت: مقرر شد وزارت آموزش و پرورش، مجلس و سازمان امور اداری و استخدامی آئین‌نامه استخدام معلمان حق‌التدریس را تدوین کنند اما یک سال است که این آئین‌نامه در دولت بلاتکلیف است و وضعیتش مشخص نیست. از سوی دیگر مجلس 450 میلیارد تومان بابت استخدام 32 هزار معلم حق‌التدریس تعیین کرده است اما متاسفانه می‌خواهند 13 هزار نفر را استخدام کنند. پرسش ما این است که چرا باید 13 هزار نفر استخدام شوند و تکلیف بقیه معلمان حق‌التدریس چه می‌شود؟ چرا باید وقتی معلمان حق‌التدریس بلاتکلیف هستند به صورت استخدام آزاد و از طریق ماده 28 کلاسهای درس را پر کنند؟

عدم تعیین تکلیف استخدامی معلمان حق‌التدریس در شرایطی است که تعدادی از آنها سالها به عنوان  مربی پیش‌دبستانی یا معلم حق‌التدریس درمدارس کشور مشغول به فعالیت هستند و با بالا رفتن سن آنها این شرایط آخرین فرصت استخدامی برایشان محسوب می‌شود.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
شناسایی ۴۹۲ گونه بیماری نادر در ایران
بانک مرکزی: صدور چک الکترونیک سرعت گرفت
تکذیب محتوای ‌منسوب به آیت‌الله علم‌الهدی درباره مذاکرات
وضعیت تکان‌دهنده مزار زنده‌یاد عنایت‌الله بخشی در قطعه هنرمندان
بندهای فیفا که ماجرای ویزای ساعتی به تیم ملی ایران را رد می‌کند
رایگان شدن سینما از ابتدای تیرماه برای مددجویان کمیته امداد
زلفی‌گل: تاکید شهید رییسی به اخذ تصمیمات علم پایه برای کشور
عبور ۲۸ کشتی از تنگه هرمز با هماهنگی سپاه طی شبانه‌روز گذشته
تجاوز مجدد رژیم صهیونیستی به «صور» در جنوب لبنان
زاکانی: بازسازی ۲۴۰ واحد آسیب دیده در جنگ دو ساله به اتمام می‌رسد
استراتژی‌های دفاعی در نظام قضایی ایران
نیمار به رکورد «پله» رسید
تنها توافقی را مشروع و مقبول می‌دانیم که مزیّن به رضایت و تأییدِ شخصِ حضرت‌عالی باشد
سراب توافق بازی ترامپ برای کاهش قیمت نفت است
پایان کار ایران با ۳ نقره در جوانان آسیا
روایت ترور خانوادگی یک دانشمند در حمله آمریکایی صهیونی
دیدار وزیر علوم با بازمانده شهدای جنگ رمضان دانشگاه شهیدبهشتی
ترویج الکل در شبکه نمایش خانگی، زنگ خطر جدی برای جوانان
نمی‌گذاریم هیچ دانشجویی از ارتباطات بین‌المللی محروم بماند
سی‌ان‌بی‌سی: شکاف اقتصادی در آمریکا، میراث ماندگار جنگ با ایران است
ادعای ترامپ درباره توافق احتمالی با ایران
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top