تاریخ انتشار: دوشنبه 1398/06/11 - 19:21
کد خبر: 326534

نقوی‌حسینی: حزب‌الله ثابت کرد به وعده‌اش عمل می‌کند

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی ایران گفت؛ حزب‌الله با عملیات اخیرش ثابت کرد که به عهدش وفا می‌کند و در وعده‌اش صادق است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، رژیم صهیونیستی در بامداد سوم شهریورماه با حمله به منطقه عقربا در جنوب استان دمشق، دو عضو حزب‌الله را به شهادت رساند و همزمان دو پهپاد این رژیم نیز به ضاحیه بیروت تجاوز کردند.

حزب‌الله از آن زمان اعلام کرد پاسخ این اقدامات را می‌دهد و سرانجام یکشنبه (دیروز) طی عملیاتی یک خودروی زرهی صهیونیستی را در روستای «صلحا» یا «آویویم» هدف قرار داد.

در همین ارتباط «حسین نقوی حسینی» سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی به وبگاه لبنانی «العهد» گفت: رژیم صهیونیستی باید بداند هر اقدام نظامی یا حمله نظامی این رژیم علیه جبهه مقاومت بدون پاسخ باقی نمی‌ماند.

وی افزود: حزب‌الله با عملیات اخیرش ثابت کرد که به عهدش وفا می‌کند و در وعده‌اش صادق است. عملیات مقاومت اسلامی باعث افتخار و عزت تمام محور مقاومت است و بر عزم مقاومت برای مقابله و پاسخ به تجاوزات صهیونیستی تأکید کرد.

نقوی حسینی در پایان تأکید کرد؛ عملیات حزب‌الله به دشمن صهیونیستی این درس را داد که هر اقدامی از جانب آن و لو در حجم کم باشد با پاسخ فوری و سریع مقاومت روبرو خواهد شد.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
توضیحات کمیته رسانه‌ای مذاکرات
۱۰ گروه شغلی که هوش مصنوعی جای آنها را می‌گیرد
کنترل شدید فشارخون، خطر زوال عقل را تا ۱۵ درصد کاهش می‌دهد
شروع مقتدرانه والیبال ایران
چربی شکمی در افزایش خطر مرگ اهمیت بیشتری نسبت به وزن دارد
تاریخ سازی دختران تنیس
موضع‌گیری سناتور آمریکایی درباره پایان جنگ علیه ایران
شهادت ۷ فلسطینی در حمله رژیم صهیونیستی به غزه
ترامپ پیشنهاد ایران برای باز شدن تنگه هرمز را رد کرد!
ظفرقندی: ایران با چالش‌های زیادی در حوزه بهداشت محیط مواجه است
تایلند دوباره جایگاه ششمی را از ایران گرفت
مربی روس: ایران به ما کمک می‌کند قدرت واقعی روسیه را بشناسیم
نقره تاریخی زهرا زارعی در ۴۰۰ متر
مشکلات خانواده‌های شهدا باید ریشه‌ای حل شود
زمان بازی ایران و روسیه تغییر کرد
اطلاعیه شعام درباره اخبار خلاف واقع در موضوع حمل و نقل هوایی
آزمایشگاه مرجع تخصصی امنیت سایبری راه‌اندازی می‌شود
بزرگداشت دومین سالگرد شهادت سید حسن نصرالله
پزشکیان: آماده گفتگو درباره تنگه هرمز هستیم اما قلدری را نمی‌پذیریم
تکرار ادعای ترامپ علیه برنامه هسته‌ای ایران
فشار آمریکا بر کشورها برای همراه کردن آنها با تحریم‌های ایران
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top