تاریخ انتشار: پنجشنبه 1398/06/21 - 12:33
کد خبر: 327851

انگولوکانته در تیررس رئال مادرید

انگولو کانته، ستاره فرانسوی چلسی با رئال مادرید به توافق دست یافته است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از ورزش سه،  رئال مادرید از همین حالا تلاش برای تقویت ترکیب خود در پنجرهای بعدی نقل و انتقالات را آغاز کرده و نشریه انگلیسی سان مدعی شد آنها با باشگاه چلسی برای جذب انگولو کانته، هافبک فرانسوی این تیم به توافق دست یافته اند.

بر کسی پوشیده نیست که زین الدین زیدان علاقه زیادی به انگولو کانته دارد و رئال مادرید در تابستان امسال نیز برای خرید این بازیکن اقدام کرده بود، اما ممنوعیت چلسی از جذب بازیکن جانشین باعث شد این انتقال به تاخیر افتد و حالا به نظر می رسد طرفین برای انتقال 100 میلیون پوندی انگولو کانته به برنابئو، به صورت محرمانه به توافق دست یافته اند.

رئال مادرید در تابستان امسال ادن هازارد، ستاره بلژیکی چلسی را نیز بعد از کش و قوس های فراوان جذب کرد و این اتفاق در تابستان سال قبل در مورد تیبو کورتوا رخ داده بود. حالا به نظر می رسد انگولو کانته قرار است سومین ستاره بزرگ چلسی باشد که فاصله ای با پوشیدن لباس رئال مادرید ندارد.

بدین ترتیب به نظر می رسد رئال مادرید برنامه های بزرگ برای فصول نقل و انتقالاتی بعدی دارد. به جز انگولو کانته، اخبار حاکی از تلاش بی وقفه فلورنتینو پرز برای خرید کیلیان امباپه، ستاره فرانسوی و آینده دار پاری سن ژرمن در تابستان سال 2020 یا 2021 است. البته راضی کردن ناصر الخلیفی به فروش آینده دارترین بازیکن حال حاضر فوتبال جهان هرگز کار آسانی نیست، اما امباپه تبدیل به هدف اول رئال مادرید شده و خود این بازیکن نیز بی میل به پوشیدن لباس سفید لوس بلانکوس نیست.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
ایجاد فضای بی‌نظمی و بروز تنش‌های احتمالی در محیط دانشگاه، پیامد مستقیمِ سیاست‌های تجملی و عدم برخورد قاطع با جریان‌های انحرافی است
تصاویری از آیت الله سید مجتبی خامنه ای دو سال پیش که به عیادت مجروحان پیجری در بیمارستان های تهران رفتند
رفع موانع تولید و ساماندهی تجارت؛ محورهای قانون جدید کشاورزی
جنگ اقتصادی نیازمند ستاد مشترک و دیپلماسی فعال است
 دویست شب قدرت‌نمایی «ما»
فیلم | جنگ با ایران، وضعیت ذخایر نفت آمریکا را به شرایط بحرانی رسانده است
پشت پرده اتاق پیام‌رسانی ترامپ
تهران، میدان انقلاب، شب ۲۰۰ ام
برق در المان، بحران هزینه زندگی در انگلیس و کاهش رشد اقتصادی در ژاپن
مسئولیت سهل‌انگاری در امنیت دانشگاه بر دوش شماست
فیلم | بلاگردان ایران، حضرت آقا، خداحافظ...
خیابان محل آفرینش یک ملت متحد
رفتارهای متناقض آمریکا تغییر دکترین هسته‌ای ایران را توجیه‌پذیر می کند
پنج عامل خاموش فروپاشی خانواده؛ از خودخواهی تا توقعات نابجا
ایران در مسیر دو انقلاب!
نتایج نهایی آزمون‌ها پس از رسیدگی به اعتراض‌ها در سامانه «بینا» قابل مشاهده است
آغاز انتخاب کادر اجرایی کاروان‌های تمتع ۱۴۰۶
تهیه ۱۲ طرح عملیاتی برای رفع مسائل ذی‌نفعان تأمین‌اجتماعی
قیمت برخی محموله‌های فیزیکی نفت از ۱۳۰ دلار فراتر رفت
مخبر: دشمن در حوزه‌های مختلف در مقابل ایران شکست خورد
روابط ایران و چین با اراده رهبران دو طرف در سطح راهبردی هدایت می‌شود
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top