تاریخ انتشار: شنبه 1398/06/23 - 21:00
کد خبر: 328083

از شایعه تا واقعیت فرار شهردار صدرا

درحالی برخی رسانه‌ها صبح امروز خبر فرار «منوچهر قائدی» شهردار سابق صدرا به خارج از کشور را منتشر کرده‌اند که این خبر مربوط به بیش از یک سال پیش است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، روزنامه «خبر جنوب» امروز در گزارشی با تیتر «اینترپل بدنبال شهردار فراری صدرا» درحالی به پرونده شهردار اسبق صدرا پرداخته و خبر فرار وی را پس از یک‌سال رسانه‌ای کرده است که «منوچهر قائدی» شهریورماه سال 97 از ایران گریخته بود.

قائدی که طی سالهای 92 تا 94 شهردار صدرا بود، به جرم رشوه‌گیری به مبلغ یک میلیارد و 700 میلیون تومان وجه نقد، 210 سکه بهار آزادی، یک دستگاه آپارتمان به مبلغ 300 میلیون تومان، مداخله در معاملات و مناقصات شورای شهر صدرا و ...، به 31 سال حبس و استرداد اموال محکوم شد. همچنین تعداد زیادی از معاونین و مدیران شهرداری صدرا و اعضای سابق شورای شهر با جرم‌های سنگین محکوم و روانه زندان شدند، اما قائدی یک سال پیش و بلافاصله پس از حتمی شدن حکم زندان، به کانادا فرار کرد.

انتشار این خبر سوخته بعد از یک‌سال از فرار نامبرده معنادار به نظر می‌رسد. به‌ویژه آنکه «عباس ملک‌زاده» شهردار صدرا که بعد از قائدی بر روی کار آمد نیز هم‌اکنون بدلیل اتهامات مالی به همراه تعدادی دیگر از مدیران ارشد شهرداری در بازداشت نهادهای امنیتی است و بررسی پرونده قضایی وی ادامه دارد. 

انتشار نابه‌هنگام خبر فرار شهردار اسبق صدرا، آن هم با تیتر مبهم «شهردار صدرا» و عدم استفاده از کلمه «اسبق» در تیتر، سبب شده تا بسیاری از مخاطبان به اشتباه تصور کنند دستگاه قضایی عباس ملک‌زاده شهردار اخیر صدرا که اکنون متهم به فساد مالی است را رها کرده و او نیز با سوءاستفاده از فرصت بدست‌آمده، از کشور گریخته است‌.

کاربران در حالی پس از گزارش روزنامه خبر جنوب انتقادات زیادی را متوجه دستگاه قضایی کرده‌اند که «ملک‌زاده» و تعدادی از مدیران صدرا همچنان در بازداشت به سر می‌برند. انتشار خبر فرار شهردار اسبق آن هم پس از یک‌سال و در حالی که قوه قضائیه در دور جدید خود با تغییر رویکرد اساسی، برخورد جدی با دانه‌درشت‌ها را در دستور کار خود قرار داده و موجی از امید را در دل مردم ایجاد کرده است، قابل تأمل به‌نظر می‌رسد.
 
حیدر آسیابی دادستان شیراز با تأکید بر اینکه فرار شهردار اسبق صدرا مربوط به شهریورماه سال گذشته بوده است، تصریح کرده است: «وثیقه‌های ضامنان شهردار اسبق صدرا به مزایده می‌روند. در عین حال تمام اقدامات لازم برای بازگرداندن قائدی به کشور صورت گرفته و مکاتبات لازم با وزارت دادگستری و امور بین‌الملل قوه قضائیه انجام شده تا موضوع بازگرداندن وی از طریق اینترپل پیگیری شود».

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
کدام جنگ بی‌پایان؟
مذاکره عراقچی با آمریکا بدون مجوز و برخلاف عقلانیت بود/ استیضاح وزیر خارجه ثبت شده است
دیدار پزشکیان و رئیس شورای اروپا
خودکشی ۸ ملوان نیروی دریایی آمریکا در جریان مأموریت رزمی علیه ایران
ابراز نگرانی هند از تحریم‌های آمریکا علیه روسیه و ایران
آغاز سال تحصیلی و افتتاح مدرسه جدید شجره طیبه میناب +عکس
کاناوارو: ایران ازبهترین تیم‌های آسیاست/ شومورودوف: هدفمان پیروزی است
روبیو: توافق با ایران نیازمند زمان و تلاش بسیار است!
طلای ناگویا بر گردن دومین کاراته‌کای قم
۹۸۸ حمله هوایی و موشکی سعودی به یمن
سرلشکر رضایی: دیپلماسی جدید ایران به گذشته برنخواهد گشت
تیم ملی جای جوان‌گرایی نیست/ با ازبکستان آماده جام ملت‌ها می‌شویم
جدیدترین اقدام خصمانه کانادا علیه ایران
انتقاد عراقچی از مماشات اروپایی‌ها از جمله آلمان با قلدری‌های آمریکا
تبادل پیام میان ایران و امریکا دو ساعت به طول انجامید
آخرین تمرین تیم ملی پیش از دیدار با ازبکستان برگزار شد
عارف: امیدواریم در روزهای آینده مبلغ کالابرگ افزایش یابد
قالیباف: رئیس‌جمهور صدای قدرتمند ایران بود
حملات دوباره موشکی و توپخانه‌ای عربستان به صعده یمن
میثاق دانشجویان دانشگاه‌های تهران با شهدای مدرسه میناب
امضای توافق نامه ایران و کره جنوبی
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top