تاریخ انتشار: شنبه 1398/06/23 - 22:33
کد خبر: 328092

واکنش دانشجوی کشمیری به سکوت جهان اسلام درپی جنایات اخیر

دانشجوی کشمیری دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: دولت هند جنایات اسفباری را در دره کشمیر رقم زده؛ اما سکوت و بی‌تفاوتی جهان اسلام نسبت به این موضوع بی‌سابقه است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ محمد رفیق، دانشجوی کشمیری دانشگاه علوم پزشکی شیراز در گفتگو با خبرگزاری دانشجو، با اشاره به وضعیت فعلی کشمیر گفت: تقریبا ۳۵ روز است که از کشمیر هیچ خبری نداریم و از دوستان دانشگاهی کشمیری نیز که به هند سفر کرده اند، همچنان بی اطلاع هستیم. شاید امکان بازگشت دوباره به ایران را نداشته باشند.

رفیق تصریح کرد: دولت هند با تحت فشار قرار دادن خبرنگاران محلی و غیر محلی، عملا راه خود را برای جنایات ننگینی باز کرده اند و صدای مردم کشمیر را به معنی واقعی کلمه خفه کرده است.

دانشجوی کشمیری دانشگاه علوم پزشکی شیراز با اشاره به آمار‌های رسمی در روز‌های اخیر افزود: آمار رسمی نشان می‌دهد که در طول یک ماه، بیش از ۴۰۰۰ جوان و نوجوان کشمیری بازداشت و به زندان‌های خارج از کشمیر منتقل شدند و متاسفانه این فرایند هنوز ادامه دارد.

وی با اشاره به وضعیت مناقشات در ۷۰ سال گذشته گفت: در گذشته دولت هند جنایات اسفباری را در دره کشمیر رقم زده، اما وضعیت کنونی و همچنین سکوت و بی تفاوتی جهان اسلام نسبت به این قضیه بی سابقه است.

رفیق بیان کرد: حزب حاکم ارتباط خوبی با اسرائیل دارد و همین سبب فشار بر مردم مظلوم کشمیر شده است.

دانشجوی کشمیری دانشگاه علوم پزشکی شیراز در ادامه گفت: رهبران سیاسی، تجار و افراد ذی نفوذ نیز در بازداشتگاه‌های مختلفی منتقل شدند، طبق گزارشات بیش از ۶۰۰ نفر از رهبران سیاسی این منطقه بدون هیچ توجهی به تفکر یا جناح و حزب، دستگیر شده‌اند.

وی در ادامه اظهار کرد: قرابت جمهوری اسلامی و کشمیر که آن را انقلاب اسلامی صغیر می‌شناسند، بر کسی پوشیده نیست.

رفیق با اشاره به بی اطلاعی از وضعیت خانواده خود خاطرنشان کرد: در این مدت هیچ اطلاعی از خانواده خود ندارم، زیرا دولت هند برای سرکوب هرگونه اعتراضی نه فقط کشمیر را در حکومت نظامی قرار داده است؛ بلکه تمامی ارتباطات از جمله اینترنت، موبایل و در خیلی از مناطق تلفن ثابت را نیز قطع کرده است.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
اعتراضات سراسری دانش‌آموزان در فرانسه +عکس
تاکید عراقچی بر تداوم گفت‌ وگو و همکاری با همسایگان
پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب به حجت‌الاسلام ناطق نوری
تقلای ترامپ برای بهره برداری از استعفای وزیر نفت ایران
برج میلاد تولدش را با شهروندان جشن می‌گیرد
کلاس‌های درس در فرانسه تا پایان هفته تعطیل می‌شوند
احضار سفیر فرانسه به وزارت خارجه در پی سرکوب اعتراضات دانش‌آموزی
شیخ نعیم قاسم: صهیونیست‌ها نمی‌توانند در جنوب لبنان بمانند
پیام سخنگوی دولت به مناسبت روز تهران
گوترش: آمریکا و ایران به جنگ پایان دهند و به دیپلماسی بازگردند
یحیی سریع: تحرکات دشمن در جبهه الوازعیه را دفع کردیم
آموزش جان‌فدایان(۲) +عکس
کرملین: پوتین و پزشکیان جمعه دیدار می‌کنند
معیریان: بخشی از سینمای ایران فیلم کودکانه می‌سازد نه فیلم کودک
دیدار نماینده ویژه سازمان ملل در امور لبنان با وزیر امور خارجه
واکنش دنیامالی به ابطال انتخابات تکواندو و درگیری علنی دو عضو فوتبالی
لاوروف: جنگ علیه ایران بر اقتصاد جهانی تأثیر منفی می‌گذارد
استقلال: سؤال AFC به معنای تشکیل پرونده یا احراز تخلف نیست
یحیی سریع: عربستان طی ۲۴ ساعت گذشته ۶۶ بار به یمن حمله کرد
تصویب صندوق عدالت آموزشی برای حمایت از دانش‌آموزان مناطق محروم
سلاح اتمی ایران دیمونا است و تهران می‌تواند آن را هدف قرار دهد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top