تاریخ انتشار: دوشنبه 1398/06/25 - 15:08
کد خبر: 328343

آنسو فاتی در خطر از دست دادن ال کلاسیکو

پدیده شانزده ساله بارسا ممکن است بازی حساس برابر رئال در تاریخ 4 آبان را از دست بدهد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از موندودپورتیوو،  آنسو فاتی سه هفته پیش اولین بازی خود برای بارسا را برابر رئال بتیس در سن 16 سالگی انجام داد و یک هفته پس از اولین بازی خود، 45 دقیقه در زمین اوساسونا به میدان رفت و توانست یکی از دو گل بارسا را به ثمر برساند و خود را به جوان ترین گلزن تاریخ بارسا بدل کرد.

پس از دو هفته وقفه بازی های ملی، شنبه شب آنسو فاتی از ابتدا در ترکیب بارسا برابر والنسیا به میدان رفت و پس از یک دقیقه و پنجاه ثانیه موفق به گلزنی شد. او پاس عرضی دی یونگ را با یک بغل پا در گوشه دروازه والنسیا جای داد تا خود را در لالیگا دو گله کند.

بسیاری معتقدند که ارنستو والورده باید او را در تیم بزرگسالان مورد استفاده قرار دهد و بازگشت مسی نباید دلیلی برای خط خوردن او از فهرست تیم اول باشگاه باشد. به نظر هم نمی رسد که فاتی دیگر به تیم جوانان بارسا منتقل شود و در 16 سالگی حالا یکی از بازیکنان تیم اول محسوب می شود.

روبرت مورنو سرمربی اسپانیا نیز دیروز خبر داد که فدراسیون فوتبال اسپانیا در صدد اخذ ملیت اسپانیایی برای پدر آنسو فاتی است تا به این ترتیب آنسو بتواند برای تیم نوجوانان اسپانیا به میدان برود.

اگر این اتفاق ممکن شود، آنسو باید در جام جهانی نوجوانان که از سوم آبان در برزیل آغاز خواهد شد برای تیم زیر 17 ساله های اسپانیا به میدان برود. به این ترتیب او یک ماه قادر به همراهی بارسا نخواهد بود و قطعا ال کلاسیکوی 27 اکتبر (4 ابان) را از دست خواهد داد. بازی در ال کلاسیکو یکی از رویاهای آنسو فاتی محسوب می شود.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
کدام جنگ بی‌پایان؟
مذاکره عراقچی با آمریکا بدون مجوز و برخلاف عقلانیت بود/ استیضاح وزیر خارجه ثبت شده است
دیدار پزشکیان و رئیس شورای اروپا
خودکشی ۸ ملوان نیروی دریایی آمریکا در جریان مأموریت رزمی علیه ایران
ابراز نگرانی هند از تحریم‌های آمریکا علیه روسیه و ایران
آغاز سال تحصیلی و افتتاح مدرسه جدید شجره طیبه میناب +عکس
کاناوارو: ایران ازبهترین تیم‌های آسیاست/ شومورودوف: هدفمان پیروزی است
روبیو: توافق با ایران نیازمند زمان و تلاش بسیار است!
طلای ناگویا بر گردن دومین کاراته‌کای قم
۹۸۸ حمله هوایی و موشکی سعودی به یمن
سرلشکر رضایی: دیپلماسی جدید ایران به گذشته برنخواهد گشت
تیم ملی جای جوان‌گرایی نیست/ با ازبکستان آماده جام ملت‌ها می‌شویم
جدیدترین اقدام خصمانه کانادا علیه ایران
انتقاد عراقچی از مماشات اروپایی‌ها از جمله آلمان با قلدری‌های آمریکا
تبادل پیام میان ایران و امریکا دو ساعت به طول انجامید
آخرین تمرین تیم ملی پیش از دیدار با ازبکستان برگزار شد
عارف: امیدواریم در روزهای آینده مبلغ کالابرگ افزایش یابد
قالیباف: رئیس‌جمهور صدای قدرتمند ایران بود
حملات دوباره موشکی و توپخانه‌ای عربستان به صعده یمن
میثاق دانشجویان دانشگاه‌های تهران با شهدای مدرسه میناب
امضای توافق نامه ایران و کره جنوبی
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top