تاریخ انتشار: یکشنبه 1398/06/31 - 13:42
کد خبر: 329156

فیچرفون مبتنی‌بر اندروید 8.1 نوکیا در ویدئویی کوتاه دیده شد

اخیرا ویدئویی که برخی رسانه‌ها آن را به فیچرفون جدید نوکیا نسبت داده‌اند، در فضای مجازی دست‌به‌دست می‌شود. فیچرفون جدید نوکیا ظاهرا مبتنی‌بر اندروید ۸.۱ است.

به گزارش خبرنگار فناوری اطلاعات «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ نوکیا با حضور در نمایشگاه ایفا ۲۰۱۹ برلین،‌ دو گوشی اقتصادی جدید رونمایی کرد که به ویژگی‌های متعددی نظیر پشتیبانی از اپلیکیشن‌های جدید و حتی دستیار صوتی گوگل مجهز شده بودند. بااین‌حال، ظاهرا کارِ نوکیا با گوشی‌های اقتصادی برای امسال به‌پایان نرسیده و این شرکت قصد دارد مدل جدیدی از این دستگا‌ه‌ها را به‌زودی معرفی و روانه‌ی بازار کند.

روز گذشته، ویدئویی منتشر شد که در آن، فیچرفون جدید نوکیا را شاهد بودیم. این گوشی جدید ناشناخته که فعلا اطلاعات خاصی از آن نداریم، برخلاف انتظاراتمان از سیستم‌عامل KaiOS استفاده نمی‌کند و به‌وضوح می‌بینیم که به اندروید ۸.۱ مجهز شده است. در این ویدئو، تنها بخش‌هایی از رابط کاربری گوشی را مشاهده می‌کنیم و در بخش About منو تنظیمات، عبارت Iron GAFP به‌عنوان اسم گوشی ذکر شده است.

مدت‌ها است در شایعاتی از گوشه‌و‌کنار می‌شنویم که گوگل روی نسخه‌ی ویژه‌ای از اندروید برای گوشی‌های فیچرفون کار می‌کند. احتمال می‌دهیم نسخه‌ی اندروید به‌کار‌رفته در فیچرفون جدید نوکیا همان نسخه‌ی ویژه‌ای باشد که گوگل از مدت‌ها پیش روی آن کار می‌کند. در‌حال‌حاضر، نمی‌دانیم فرایند‌ توسعه‌ی اندروید مخصوص گوشی‌های فیچرفون در چه مرحله‌ای قرار دارد. این درحالی است که گوگل مدتی پیش روی سیستم‌عامل KaiOS سرمایه‌گذاری کرده بود.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
آثار تجاوز آمریکا به مراسم عروسی در سیریک +عکس
کری عضو هیئت مدیره پرسپولیس با تاجرنیا پس از تساوی دربی ۱۰۷
مهدی تارتار: خودم هم انتظار این بازی را نداشتم
پرسپولیس از گلزن استقلال در دربی ۱۰۷ شکایت کرد
بهروز رهبری فرد: یکی از بهترین دربی‌ها را دیدیم
گل «۲۰۰» برای پرسپولیس در تاریخ دربی
عارف: دولت از بخش خصوصی فعال در حوزه هوش مصنوعی حمایت می‌کند
وزیر آموزش و پرورش در مسجد جمکران حضور یافت
پیکر شهدای مراسم عروسی کوهستک پنجشنبه تشییع می‌شود
توافق برای توسعه همکاری‌ فناورانه بین شهرداری تهران و معاونت علمی
دیدار مسئول ارتباطات اسلامی جنبش حماس با قالیباف +عکس
دیدار سرکنسول جدید ایران در بصره با عراقچی
ادعای سنتکام درباره حمله به جشن عروسی در سیریک
دیدار سرکنسول ایران در کازان با عراقچی
آزمون کاردانی مهارتی ۲۰ شهریور برگزار می شود
آیت‌الله اعرافی حمله آمریکا به مراسم عروسی در سیریک را محکوم کرد
بیش از ۲۱۰ هزار نفر فرم انتخاب رشته کارشناسی ارشد ۱۴۰۵ را تکمیل کردند
رقابت ۲۳ تیم خارجی استارتاپی در اینوتکس ۲۰۲۶ برای نخستین بار
توهم فروشی درباره تنگه هرمز به سبک و سیاق ترامپ!
الیگارشی غرب‌گرا، علیه روابط راهبردی ایران و چین
روبیو: هر که به ایران کمک کند را تحریم می‌کنیم
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top