تاریخ انتشار: دوشنبه 1398/07/01 - 16:43
کد خبر: 329364

معاون امنیتی انتظامی وزیر کشور؛

ریالی از مبلغ دریافتی در سامانه سماح به جیب ستاد اربعین نمی‌رود

معاون امنیتی و انتظامی وزیر کشور گفت: ریالی از این هزینه‌ها به ستاد اربعین داده نمی شود و حساب و کتاب پول های دریافت شده از مردم کاملا معلوم است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مهر، حسین ذوالفقاری معاون امنیتی و انتظامی وزیر کشور در حاشیه دوازدهمین جلسه ستاد مرکزی اربعین در جمع خبرنگاران در توضیح به برخی سوالات مربوط به سامانه سماح اظهار کرد: از همه دستگاه ها و نهادها و افرادی که دلسوز و صاحب نظر هستند دعوت می شوند تا در جلسات ما شرکت کنند و در رابطه با موضوعاتی مانند تصمیمات اتخاذ شده برای سامانه سماح گرفته شود.

وی افزود: یک نگاه این است که اجازه بدهید هر فردی که دوست دارد برای شرکت در مراسم اربعین خودش را بیمه کند و هر فردی که دوست ندارد از بیمه استفاده نکند در این مورد باید بگویم ما به عنوان مسئول وقتی از مشکلات احتمالی پیش آمده در کشور عراق باخبر هستیم تاکید داریم تا تمامی افرادی که قصد دارند در این ایام به مراسم اربعین بروند حتما بیمه شوند.

ذوالفقاری تصریح کرد: شما بیایید آمار افرادی که در این ایام به عراق سفر می کنند و خدمات رایگان درمانی در اختیارشان قرار می گیرد حساب کنید معلوم می شود هزینه ای که برای خدمات درمانی از زائران گرفته می شود با خدماتی که ارائه داده می شود متفاوت است.

معاون امنیتی و انتظامی وزیر کشور گفت: سال گذشته حدود ۲۰۰ تن دارو به عراق فرستادیم و تعداد زیادی هم افراد برای خدمات داوطلبانه به عراق مراجعه کردند و خدمات درمانی دادند.

وی ادامه داد: ستاد اربعین تعیین نرخ نمی کند بلکه در راستای حمایت از زائران تصمیم گیری می کند، به عنوان مثال ۱۶ هزار تومانی که هلال احمر در طول سال از تمام زائران عتبات عالیات دریافت می کند را برای اربعین به ۷ هزار تومان کاهش داده است.

وی افزود: تمام بیمه گزاران نمی توانند در خارج از کشور خدمات ارائه دهند ما باید بیمه گزاری را انتخاب می کردیم که در خارج از کشور هم کارگزار داشته باشد و از بین شرکت های بیمه ای که این امکان را داشتند مناقصه ای برگزار کردیم و در نهایت یکی از آنها انتخاب شد.

معاون امنیتی و انتظامی وزیر کشور تصریح کرد: سال گذشته هزینه بیمه ۱۶ هزار تومان بود که امسال با رایزنی های ستاد اربعین با شرکت بیمه این مبلغ به ۱۵ هزار تومان کاهش داده شده است یعنی کاهش هزار تومانی داشتیم ولی در عوض افزایش خدمات بیمه ای برای زائران داشته ایم.

وی افزود: خدمات بیمه ای را در داخل خاک ایران از ۲۰ کیلومتر به ۵۰ کیلومتر افزایش داده ایم و همچنین اگر در عراق فردی بر اثر مرگ طبیعی فوت می شد در گذشته بیمه گزار به خانواده آن فرد ۲۵ میلیون تومان پرداخت می کردند که امسال این رقم به ۴۰ میلیون تومان افزایش پیدا کرده است.

ذوالفقاری اظهار کرد: منظورم از ارائه چنین مطالبی این است که تعهدات بالا رفته و میزان حمایت ها افزایش پیدا کرده است.

وی در پاسخ به معترضانی که می گویند چرا مردم باید برای شرکت در مراسم اربعین بیمه شوند و این بیمه اجباری باشد، گفت: ما وقتی مشکلات کشور عراق را می بینیم باید برای مردم خود کاری انجام دهیم به عنوان مثال اگر یک فرد به صورت عادی در خاک عراق فوت کند برای ترخیص و تحویل پیکر او به ایران خانواده اش باید حدود ۲۰ میلیون تومان هزینه کنند ما می توانستیم چنین چیزهایی را به مردم نگوییم و اجازه دهیم مردم بدون پوشش بیمه به عراق بروند و بعد دچار مشکل شوند.

معاون امنیتی و انتظامی وزیر کشور خاطرنشان کرد: ما اگر می خواستیم بی مسئولیت باشیم به مردم می گفتیم درمان سرپایی و مسائل این چنینی اصلا وجود ندارد و بعد از سفر به عراق هر اتفاقی که برای تان رخ داد هزینه اش برای خودتان است آن موقع بود که مردم از ستاد اربعین مطالبه گری می کردند و می گفتند شما که از وضعیت عراق باخبرید چرا به ما نگفتید.

وی افزود: مجدد تاکید می کنم یک ریال از این هزینه ها به ستاد اربعین داده نمی شود و حساب و کتاب پول های دریافت شده از مردم کاملا معلوم است این پول ها با حضور نماینده بیمه، سازمان بازرسی، سازمان حج و زیارت و نماینده ستاد اربعین در صورت لزوم برای افراد هزینه می شود.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
اپل آیدی اورجینال چه ویژگی‌هایی دارد؟ راهنمای انتخاب حساب مناسب برای آیفون
هاردنر بتن چیست؟ انواع، کاربرد، مزایا، میزان مصرف، خرید
زمان مصرف قرص استایلیش
فاطمه، فاطمه است
فاطمیه؛ چگونه سیره حضرت زهرا(س) را به نسل جدید معرفی کنیم؟
نرم‌افزار و دوره خارجی بدون کارت بین‌المللی؛ راهنمای دانشجوهایی که سر پرداخت گیر کرده‌اند
بهترین مراکز خرید لوازم ورزشی در تهران؛ از بورس تجهیزات ورزشی تا فروشگاه‌های معتبر
واکنش به خبر توهین استاد دانشگاه علامه
واکنش به خبر توهین استاد دانشگاه علامه
امکان استفاده از تعرفه‌های سنتی در صورت بروز مشکل در زیرساخت انتخابات
گام راهبردی تهران برای مهار ناترازی در زمستان
«نتانیاهو عقلش را از دست داده است»
اتمام حجت با واشنگتن بر سر حمله به تأسیسات هسته‌ای
انگلیس نخستین آزمایشگاه جلوگیری از پاندمی با هوش مصنوعی را می سازد
برنامه بازی‌های امروز لیگ برتر + جدول
برای قهرمانی در ریاض می‌جنگیم؛ هند تنها رقیب کبدی بانوان ایران نیست
نویدکیا: بعید است تیم ایرانی دیگری راهی جام باشگاه‌های جهان شود
حملات سعودی به یمن شماری شهید و زخمی برجای گذاشت
هشدار پاکستان به اتباعش درباره خطرات سفر به خاورمیانه
یحیی سریع: ۷ عملیات مهم توسط نیروهای مسلح یمن در عمق عربستان انجام شد
رئیس قوه قضاییه با رهبر معظم انقلاب دیدار کرد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top