تاریخ انتشار: یکشنبه 1398/07/07 - 23:37
کد خبر: 330040

روند رو به رشد جرایم ناشی از نفرت در آمریکا

جرایم ناشی از نفرت در سراسر آمریکا به شدت رو به رشد است و بنابر گزارش رسانه های محلی این نوع از جرایم در منطقه اورنج کانتی کالیفرنیا طی چهار سال گذشته با افزایش چشمگیری روبرو بوده است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از میزان، رفتارهای نژادپرستانه و جرایم ناشی از نفرت در سراسر آمریکا رو به رشد بوده و سالانه شمار بسیاری را قربانی می‌کند.

نتایج گزارشی که به تازگی منتشر شد نشان می‌دهد که شمار جرایم کینه توزانه در منطقه " اورنج کانتی " کالیفرنیا طی ۴ سال گذشته افزایش یافته است.

افزایش جرایم ناشی از نفرت

به گزارش پایگاه اورنج کانتی رجیستر، آمارها نشان می‌دهد ۶۷ مورد جرایم مرتبط با نفرت در سال گذشته در این منطقه به ثبت رسیده است این حوادث به عنوان اقدامات غیر جنایی تعریف شده‎اند که برای ابراز نفرت و کینه از گروه خاصی صورت می‌گیرد.

سنگین‌ ترین جرم‎ها در این منطقه که جرایم کینه توزانه بودند از مواردی هستند که در این گزارش جدید مورد بررسی قرار گرفتند.

در این گزارش آمده است که در حدود ۴۲ درصد از جرایم کینه توزانه که در سال گذشته در اورنج کانتی به ثبت رسید ناشی از نفرت نژادی و قومیتی بوده است.

۳۴ درصد از این جرایم به دلیل تحمل نکردن اعتقادات گروه‌های مذهبی صورت گرفته است.

پیتر لوی، از مسئولان محلی اورنج کانتی و لانگ بیچ می‌گوید، " نتایج گزارش‌ها بازتابی از آن چیزی است که در سراسر آمریکا و جهان رخ می‌دهد.

شهروندان آمریکایی لاتین و خاورمیانه

در واقع آن چیزی که به مدارس و سازمان‌ها در آمریکا گزارش می‌شوند تنها بخش کوچکی از این معضل اجتماعی بزرگ به شمار می‌آید.

کمیسیون روابط انسانی آمریکا گزارش داده که بزرگ‌ترین جرایم ناشی از نفرت در سال گذشته جمعیت شهروندان لاتین تبار و خاورمیانه‎ای تبار را هدف قرار گرفته بود.

به طور کلی، گزارش کمیسیون روابط انسانی منطقه اورنج کانتی اشاره می‌کند که یافته‌های آن با اعداد ارائه شده توسط دادگستری کالیفرنیا مبنی بر اینکه در سال ۲۰۱۸ کاهش ۲.۵ درصدی جرایم ناشی از نفرت را نشان می‌داد متفاوت است.

افزایش دستگیری‌های عاملان جرایم ناشی از نفرت منجر به افزایش پیگیری‌های بیشتر جرایم کینه توزانه می‌شود.

سال گذشته از دادستان منطقه اورنج کانتی خواسته شد تا پرونده ۳۲ مورد از این جرایم را مورد بررسی قرار دهد. اما در نهایت تنها برای ۲۵ مورد از این جرایم پرونده تشکیل شد و ۳ پرونده دیگر در حال پیگیری است.

جرایم ناشی از نفرت به عنوان اقدامات جنایی تعریف شده که با انگیزه‌های مختلفی همانند جنسیت، ملیت، نژاد، مذهب و گرایش جنسی و یا ناتوانی صورت می‌گیرد. در سال گذشته شایع‌ترین این نوع از جرایم با ۲۱ درصد خرابکاری و ۱۳ درصد با آزار و اذیت همراه بوده است.

جرایم کینه توزانه و ناشی از نفرت در سراسر آمریکا روند صعودی داشته و گروه‌های اقلیتی و رنگین پوستان بیشترین قربانی این نوع از جرایم در این کشور هستند.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
مشاوران ترامپ نگران شکست جمهوری‌خواهان در انتخابات میان‌دوره‌ای هستند
امضای تفاهمنامه امنیت سایبری اسلام آباد با ریاض
تداوم افزایش قیمت نفت در بازارهای جهانی
کنترل تنگه هرمز؛ کلید تصاحب بازار ۵۰ میلیارد دلاری بانکرینگ در قشم
وزیر علوم احتمال غیرحضوری شدن دانشگاه‌های جنوب کشور را رد کرد
لابی آمریکا برای بی‌قانون نگه داشتن هوش مصنوعی در سراسر جهان
زمان فراخوان جذب هیئت علمی وزارت علوم اعلام شد
حمله روسیه به زیرساخت‌های انرژی اوکراین در دریای سیاه
قیمت گاز در اروپا به بالاترین سطح سه سال اخیر رسید
مسکو: ناتو خود را برای جنگ با روسیه آماده می‌کند
تعلیق بازگشت دیپلمات‌های آمریکایی به خاورمیانه
مقام روس: پوتین و پزشکیان درباره نیروگاه اتمی بوشهر گفت‌وگو کردند
ادعای فایننشال تایمز: تنش‌ها میان اسرائیل و انگلیس بیشتر می‌شود
برخی اسم «ترس» را «عقلانیت» می‌گذارند!
یاران امام عصر
ابراز نگرانی پاکستان درباره تشدید تنش بین ایران و آمریکا
سفارت آمریکا در عراق به شهروندان خود در منطقه هشدار داد
ادامه حملات پهپادی ارتش به پایگاه‌های آمریکا در بحرین و امارات
حمله به مراسم عروسی در سیریک
حقوق بشر یمن: حمله آمریکا به مراسم عروسی در ایران جنایت جنگی است
برنامه جهانی غذا: ۲۰۰ هزار فلسطینی از کمک‌های غذایی محروم شدند
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top