تاریخ انتشار: چهارشنبه 1398/07/10 - 09:23
کد خبر: 330277

شفر فتحی و خطیر با به فیفا می‌کشد

شکایت وینفرد شفر از استقلال در فیفا نهایی شده و مدیران آبی‌های پایتخت باید در آینده‌ای نزدیک راه‌حلی برایش پیدا کنند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از ایسنا، وینفرد شفر، سرمربی پیشین استقلال که اواخر لیگ هجدهم از سمتش برکنار شد، حدود سه ماه پیش مدارک مقدماتی لازم برای شکایت از آبی‌های پایتخت را به فیفا ارائه کرد.

البته تکمیل شدن مراحل انجام این شکایت کمی طولانی شد که دلیلش چند بخش بودن موارد شکایت شفر بوده است. شکایت سرمربی آلمانی پیشین استقلال تنها به مسائل مالی محدود نمی‌شود و او به خاطر رفتار امیرحسین فتحی، مدیرعامل و علی خطیر، معاون پیشین استقلال که پس از برکناریش با او داشتند هم به فیفا طرح شکایت کرده و تمام اسناد و مدارک مربوط به شکایتش را در اختیارشان قرار داده است.

در حال حاضر فیفا انجام و ثبت نهایی این شکایت را در نامه‌ای رسمی به شفر اعلام کرده است. این خبر توسط ساشا شفر تایید شده است.

امیرحسین فتحی، مدیرعامل استقلال پس از برکناری شفر به هواداران اطمینان داد که قرارداد این مربی با حداقل هزینه فسخ می‌شود اما تا کنون خبری از توافق و فسخ نیست.

از طرفی شفر هم به نظر نمی‌رسد که به خاطر اتهامات مختلفی که در این مدت از سوی معاون ورزشی مستعفی باشگاه استقلال درباره‌اش مطرح شد به سادگی راضی به توافق و یا گذشتن از شکایتش شود.

در هر صورت به نظر می‌رسد باشگاه استقلال باید در آینده‌ای نزدیک راه‌حلی برای این پرونده پیدا کند و گرنه با تبعات سنگین احتمالی آن مواجه خواهد شد.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
عاشورا؛ قله بی‌نظیر حسین‌بن‌علی(ع) و پرچم هدایت امت
هیچ کشوری بدون تولید علم به استقلال نمی‌رسد
دولت با بهره‌گیری بیشتر از ظرفیت دانشگاه‌ها، زمینه ارتقای کارآمدی را فراهم کند
تشکیل کارگروه ویژه دانشگاهیان برای تشییع باشکوه رهبر شهید
آزمون زبان MSRT جمعه برگزار می‌شود
رقابت بیش از نیم‌میلیون داوطلب در اولین آزمون ملی ۱۴۰۵
زمان واریز حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی مشخص شد
وقتی ایران ترمز رشد اقتصادی اروپا را می‌کشد
فیلم | مجید شاکری: معنا ندارد راجع به الزامات حقوقی تنگه در مذاکره با آمریکا بحث کنید
نه جنگ هدف است، نه مذاکره مقصد
قلعه‌نویی: ایران، مظلوم‌ترین تیم تاریخ جام‌جهانی است
نظارت رهبری یا سپر کردن نام رهبری؟!
فیلم| خلاصه بازی ایران ۲ ـ نیوزیلند ۲ در جام جهانی
گل دوم ایران به نیوزیلند توسط محبی+فیلم
گل تساوی ایران مقابل نیوزیلند +فیلم
عضویت ۳۵۰ گروه مردمی در توان‌افزا
۲ رکورد رامین رضاییان در جام جهانی
رهبر شهید نسبت به خانواده و امور مربوط به حوزه زنان حساسیت بالایی داشتند
تاثیر خواب کافی در کاهش اضطراب دوران بارداری
گزارش تصویری دیدار تیم های ملی ایران و نیوزیلند در جام جهانی
گزارش کامل بازی ایران و نیوزیلند در جام جهانی/ خط حمله قوی اما دفاع شکننده +فیلم
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top