به گزارش خبرنگار «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ روز سه شنبه اسحاق جهانگیری در نشستی با بیان اینکه رهبر انقلاب و سران قوا با لوایح FATF و CFT موافق هستند گفت: «خوب است مردم در جریان همه امور از جمله مذاکرات درون دولت، مجلس، شورای نگهبان و مجمع تشخیص مصلحت نظام قرار گیرند و مطلع شوند. با توجه به تصویب لوایح FATF و CFT در جلسه سران قوا و تأیید مقام معظم رهبری، مجمع تشخیص مصلحت نظام هر چه سریعتر این لوایح را تصویب کند.» اما ماجرا به همین اظهار نظر نماند و مدتی پس از ان روابط عمومی مجمع تشخیص مصلحت نظام اظهارات اسحاق جهانگیری مبنی بر نظر موافق مقام معظم رهبری در خصوص لوایح fatf و cft را رد کرده و اعلام کرد: «رهبر معظم انقلاب، معظم له هیچ گونه اظهار نظر یا مکتوبی دال بر موافقت با تصویب و اجرای لوایح fatf و cft نداشته اند. لذا انتظار می رود مسئولین دولتی در نقل قول از مقام معظم رهبری جانب امانتداری را رعایت کنند.»
صحبت های خلاف واقع جهانگیری واکنش های مختلفی را در پی داشت تا این که امروز مجمع دانشجویان عدالتخواه دانشگاه تهران و اتحادیه انجمن های اسلامی دانشجویان مستقل در نامه هایی جداگانه به دادستان کشور خواستار برخورد این قوه با فرافکنی ها و خبرهای جعلی حتی در سطح مقامات عالی کشور شدند.
نشر اکاذیب توسط معاون اول رئیس جمهور
اتحادیه انجمن های اسلامی دانشجویان مستقل در نامه خود به محمد جعفر منتظری، دادستان کشور با اشاره به این موضوع که چنین سخنانی به معنای نشر اکاذیب است نوشت: «با توجه به اینکه این اظهار نظر کذب جناب معاون اول دولت مصداق تام و تمام نشر اکاذیب به قصد تشویش اذهان عمومی است، مستدعی است مدعی العموم کشور در اسرع وقت در این مورد اعلام جرم نماید.»
بیشتر بخوانید// نامه اتحادیه انجمنهای اسلامی مستقل به دادستان کل کشور پیرامون سخنان جهانگیری
نسبت دروغ به رهبری توسط مسئولین تبدیل به رویه شده است
مجمع عدالتخواه دانشجویی دانشگاه تهران نیز در نامه ای جداگانه با اشاره به ماهیت دروغ سخنان معاون اول رئیس جمهور نوشت: «برخی مسئولین تراز اول جمهوری اسلامی به راحتی هر مطلب کذبی را که می خواهند به مقام معظم رهبری نسبت میدهند و بعد از اینکه ماهیت دروغگوییشان مشخص شد بدون آنکه هیچ هزینه ای برای این دروغگویی بپردازند به کارشان ادامه می دهد»
در ادامه این نامه امده است: «چگونه است که آقای جهانگیری به راحتی میتوانند دروغی را به رهبر انقلاب اسلامی و سران سه قوه نسبت دهند و سپس هیچ بازخواستی نشوند. آیا این اقدامات واضحا ذیل اتهام تشویش اذهان عمومی نمی گنجد ؟ آیانباید کسی که در این سطح از مسئولیت با اعلام عمومی یک گزاره کذب ، اذهان مردم را مشوش کرده است محاکمه شود تا هم خود او و هم دیگران دیگر جرأت چنین کاری را نداشته باشد؟»
این تشکل دانشجویی در بخشی دیگر نوشته است:«متاسفانه امروز میبینیم که دادن نسبت دروغ به رهبری توسط مسئولین تبدیل به رویه شده است. »
در پایان نامه این تشکل با اشاره به اینکه فرقی در میان تشویش اذهان عمومی بین مردم و مسئولین وجود ندارد، آمده است: «اگر می خواهید طعم عدالت را به مردم بچشانید می بایست در صادر کردن احکام قضائی نیز بین مردم عدالت را رعایت کنید . این گونه نشود که عدهای کارگر در هپکو و هفت تپه به خاطر کارِنکرده متهم به تشویش اذهان عمومی و اخلال در نظم عمومیشوند ولی مسئولین عالی رتبه کشور در حالی که با دروغگویی اذهان عمومی را مشوش میکنند از مصونیت قضایی برخوردار باشند.»
بیشتر بخوانید// چگونه آقای جهانگیری میتوانددروغ بگوید و هیچ بازخواستی نشود؟