تاریخ انتشار: شنبه 1398/08/04 - 13:18
کد خبر: 332743

مصاحبه شوک آور حسینی درباره ایرج عرب

«یکی از غافلگیری‌های فوتبال ایران در روزهای اخیر، مصاحبه تند و ناگهانی سیدجلال حسینی علیه ایرج عرب بود. مصاحبه جلال در مجموع از ۲ نگاه قابل ارزیابی است؛ یک نگاه مثبت با اولویت منافع تیمی و یک نگاه منفی با محوریت منافع فردی.»

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از روزنامه همشهری، «یکی از غافلگیری‌های فوتبال ایران در روزهای اخیر، مصاحبه تند و ناگهانی سیدجلال حسینی علیه ایرج عرب بود. کاپیتان اول پرسپولیس و رکورددار فتح جام در فوتبال ایران، به سبک خودش به‌ طور غیر منتظره و نه‌چندان شفاف به عرب یورش برد و او را که به‌تازگی سرپرست فدراسیون دوومیدانی شده، لایق محاکمه دانست! حسینی گفته: «شما ببینید مدیرعامل قبلی پرسپولیس کجاست. او به‌دلیل اقداماتی که انجام داده باید دادگاهی شود اما حالا می‌بینیم در یک فدراسیون پست می‌گیرد.» این اظهارات حسینی بازتاب‌های زیادی داشته و تحلیل‌های متفاوتی را به‌ دنبال آورده است. مصاحبه جلال در مجموع از ۲ نگاه قابل ارزیابی است؛ یک نگاه مثبت با اولویت منافع تیمی و یک نگاه منفی با محوریت منافع فردی.

نگاه دلسوزانه؛ با پرسپولیس چه کردی؟
در درست بودن اصل حرف جلال که اصلا شکی نیست. بعید است هیچ کجای دنیا بشود مدیری را پیدا کرد که از دستگاهی شبیه حراست به ریاست یک تیم پرهوادار فوتبال برسد و بعد از آن هم سرپرست یک فدراسیون کاملا بی‌ربط شود. در ایران اما از این اتفاقات زیاد رخ می‌دهد. غیر از این، کارنامه مدیریتی عرب در پرسپولیس هم فاجعه‌بار است. سهل‌انگاری‌های او باعث جدی شدن عزم برانکو برای جدایی از پرسپولیس شد. بعد از آن، آقای مدیرعامل مجبور شد برای کاستن از اعتراضات به هر قیمتی شده اسکلت اصلی تیم را حفظ کند، بنابراین با افزایش رقم قراردادها (حتی آنهایی که نیاز به تمدید نداشتند) بار مالی هنگفتی به باشگاه تحمیل کرد. کافی است مصاحبه‌های معنی‌دار شجاع خلیل‌زاده را بخوانید و ببینید او چطور خودش را هشتمین یا نهمین بازیکن گران پرسپولیس معرفی می‌کند! خرید بازیکنی مثل فرشاد احمدزاده هم ازجمله اقدامات عرب بود که هرگز درک نشد. به علاوه همین حالا هر توپی که جونیور براندائو لو می‌دهد، همه یاد عرب می‌افتند؛ مدیری که شاهکارش در عقد قرارداد ۵۵۰هزار دلاری با این بازیکن به‌شدت بی‌کیفیت، در تاریخ فوتبال ایران جاودانه خواهد ماند. ابعاد سوزناک ماجرا مخصوصا وقتی بیشتر می‌شود که می‌گویند ابتدای فصل محمد محبی به پرسپولیس پیشنهاد شده بود اما عرب با او به توافق نرسید و با ۲۰برابر قیمت جونیور را خرید. با این اوصاف عجیب نیست که کاپیتان اول پرسپولیس به انتقاد از آقای مدیرعامل بپردازد.

نگاه خودخواهانه؛ به‌خاطر کنعانی است؟
در این میان اما عده دیگری هم هستند که عقیده دارند حمله ناگهانی جلال حسینی به عرب بیشتر به‌خاطر موقعیت متزلزل خود او در فصل جدید است. به هر حال عرب باعث جدایی برانکویی شد که اعتقاد زیادی به حسینی داشت. بنابراین دور از تصور نیست که اگر مربی کروات می‌ماند، جایگاه جلال هم تثبیت می‌شد و دیگر خبری از نیمکت‌نشینی‌های عجیب این فصل نبود. به علاوه جذب پرحاشیه محمدحسین کنعانی‌زادگان هم در دوران عرب اتفاق افتاد و به‌ویژه در همان روزهای اول، اعتراضات زیادی را به‌ دنبال آورد. حالا حضور کنعانی در پرسپولیس هم جا را برای جلال تنگ‌تر کرده و برخی بر این باورند که شاید این، یکی دیگر از دلایل حمله شدید و کم‌سابقه کاپیتان به مدیرعامل پیشین پرسپولیس بوده باشد. البته که در مورد نیت آدم‌ها، هرگز نمی‌توان قضاوت کامل و دقیقی داشت.»

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
مورینیو: اگر VAR اشتباه کرده باشد، فوتبال به ایران یک سکوت بدهکار است
رونمایی از موج سوم طرح «احوالپرسی از دانشجویان» با تمرکز بر پساجنگ
نخست وزیر عراق: روابط ما با ایران مبتنی بر حسن همجواری و احترام است
اطلاعیه جدید مرکز وکلای قوه قضاییه برای پذیرفته‌شدگان آزمون کارشناسی
سردار رضایی: پاسخ نقض تفاهم‌نامه توسط آمریکا سریع و کوبنده خواهد بود
ایران قربانی یک صحنه بحث‌برانگیز شد
همراهی زنان و کودکان بخشی از حکمت عاشورا
ماجرای اهدای «زمین چهارباغ» با دستور رهبر شهید انقلاب
خدمات مادر و کودک در مسیرهای مراسم تشییع رهبر شهید ارائه می‌شود
برگزاری تشییع پیکر رهبر شهید در مشهد به صورت هوایی
آزمون‌های امروز و فردا دانشگاه علمی کاربردی در سامانه «ویانا» لغو شد
حمله تند زلاتان به داوری دیدار ایران و مصر
تجارت با ایران ادامه دارد/ پروژه‌های مشترک هسته‌ای متوقف نشده‌اند
وزیر ارتباطات خواستار خارج شدن سایت‌های ارتباطی از اولویت قطع برق شد
برنامه‌ حمایتی بانک مرکزی از مشتریان بانک‌های دارای اختلال
CNG چطور می تواند ناجی سوخت کشور شود؟
سومین برد ساحلی‌بازان هندبال ایران در مسابقات قهرمانی جهان ۲۰۲۶
نشست مسئولان برگزاری مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب با عراقچی
حمایت از شرکت‌ها برای توسعه زیرساخت‌های پردازشی هوش مصنوعی
فیفا به ایران بدعهدی کرده است/ اگر حذف هم شویم باید از ما تقدیر شود
هشدار نارنجی مدیریت بحران تهران؛ وزش باد شدید و گردوخاک در راه است
آزمون‌های امروز و فردا دانشگاه علمی کاربردی در سامانه «ویانا» لغو شد
تحویل ۱۲۰۰ واحد خوابگاه متأهلی به دانشجویان تا مهرماه
فراهم شدن امکان ویرایش حوزه آزمون پذیرش دستیار تخصصی
پرونده پیگیری اعتراض به کسورات دانشجومعلمان ۵ ساله شد
چالش های دانشجویان و محققان؛ چگونه تحریم های سرویس های علمی و خارجی را دور بزنیم؟
آغاز مصاحبه مجازی پذیرفته شدگان دکتری دانشگاه آزاد از امروز
آخرین وضعیت قوانین ترمیم نمره و ایجاد سابقه تحصیلی ۱۴۰۵
ضرورت بازنگری رشته‌های دانشگاهی برای دوران پساجنگ
حضور وزیر علوم در همایش بین‌المللی فناوری‌های نوین آموزشی در استانبول
امروز آخرین فرصت ثبت نام در پذیرش کاردانی به کارشناسی ۱۴۰۵
صدور کارت نخبگان کلید خورد؛ تمرکز بر حمایت‌های تخصصی به جای خدمات رفاهی
جزییات ثبت نام ترم تابستانی دانشجویان پیام نور اعلام شد
تغییر برنامه زمانی امتحانات دانشجویان دانشگاه صنعتی امیرکبیر
حمایت مرکز همکاری‌های علمی وزارت علوم از ابتکارات نوآورانه دانشگاه‌ها
آیین‌نامه جامع مدیریت دانشگاه‌ها به شورای عالی انقلاب فرهنگی ارسال شد
کارگاه توان‌افزایی مصاحبه‌کنندگان دکتری ۱۴۰۵ با حضور مدیرکل پژوهش دانشگاه آزاد برگزار شد
شالچی: دانشگاه هنر ایران «خانه تخیل ملی» و «زبان عاطفی جامعه» است/ ضرورت خروج هنر از آتلیه‌ها و نقش‌آفرینی در حل مسائل شهری
پاسخ رئیس بنیاد ملی نخبگان به ابهامات جذب نخبگان در دستگاه‌های اجرایی
تعویق یک هفته‌ای امتحانات پایان‌ترم/ غیبت در امتحانات باعث حذف درس نمی‌شود
چالش‌های پنهان دانشجویان تحصیلات تکمیلی کشاورزی
تمدید مهلت ثبت‌نام دوره تابستانی دانشگاه علوم پزشکی هوشمند
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top