تاریخ انتشار: یکشنبه 1398/08/05 - 23:28
کد خبر: 332898

طلب حلالیت و بخشش برای روح‌الله زم

پدر روح الله زم تاکید کرد: بر خود لازم می‌دانیم از همه اشخاص حقیقی و حقوقی که ناجوانمردانه مورد اتهام و آزار کانال بی‌حساب‌وکتاب، مفتضح و بی‌اخلاق «آمدنیوز» قرار گرفته‌اند، عذرخواهی کنیم.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، محمدعلی زم پدر روح‌الله زم مدیر دستگیر شده کانال آمدنیوز، در واکنش به دستگیری فرزندش بیانیه‌ای صادر کرد. 

در این بیانیه خطاب به ملت بزرگ، آزاده و همیشه سرافراز ایران آمده است: فارغ از آنکه خداوند منّان و حنّان سرنوشت آینده مکتوم «روح‌الله زم» را چه نوشته و چه روزی‌ای را برایش مقدّر کرده باشد، ما اعضای خانواده، رهاسازی او را از سیاهچاله‌های دروغ، خیانت، انحراف و فریب دریوزگان ضدّ انقلاب و دشمنان اسلام و ایران، ارج نهاده و آن را نشان مِهر و رحمت دیگری از سوی حضرت رب‌العالمین، به روح‌الله و خود می‌دانیم. بازگرداندن روح‌الله به بهانه و انگیزه زیارت موالیان(ع) و ملاقات با مرجعیت شیعه سرزمین عراق و سپس انتقال او به ایران عزیز را، برگ دیگری از برکت خداوندی در حق او و خویش پنداشته و آن را نشانی از صفای باقیمانده، طینت پاک، فطرت نیالوده و رسوب‌نیافتگی زنگارهای دنیازدگی و برخی اتهام‌های منتسب در وجود او، دانسته و بابت نعمت سلامت و بازگشت او، سر و سجده به آستان بیکران حضرت کریم ارباب می‌ساییم!

این بیانیه می‌افزاید: این رخداد، مصداقی بود از مفهوم عمیق هدایت الهی و مظهری از قادریت حضرت متعال بر همه کائنات و نشانی از اعجازگونگی «وَ مَکَرُوا وَ مَکَرَ اللَّهُ وَ اللَّهُ خَیْرُ الْمَاکِرِینَ» و تفوّق «یَدُ‌ اللَّهِ فَوْقَ أَیْدِیهِمْ» بر صورت چروکیده و سیرت زشت و سیاه استعمار و استکبار، که از آستین پرصلابت سپاه عزیزمان بیرون آمده است! که به پاس شکرانه آن، ان‌شاء‌الله چهره همه منافقان، منحرفان، نفوذی‌ها و نمکدان‌شکن‌های تنیده در پیکره نظام مقدس که اسبابِ فریبِ فرزندانِ ساده‌دل و سهل‌انگاری چون فرزند ما و تحریف حقایق و انکار خدمات جمهوری اسلامی را فراهم ساخته‌اند، آشکار خواهد شد!

در بخشی از این بیانیه امده است: برخلاف ادعای قصه‌پردازان دروغگو، هیچ‌یک از اعضای خانواده در تمهید شرایط و مقدمات سفر و دستگیری روح‌الله مشارکت نداشته اما همه ما، خاضعانه بر خود لازم می‌دانیم که نسبت به الطاف و راهبری‌های رهبرِ همیشه‌بزرگوار و فرزانهٔ خود و عزیزان زحمتکش سپاه پاسداران انقلاب اسلامی متشکر باشیم و از حضرت ایشان و سپاه محترم و همه اشخاص گرامی حقیقی و حقوقی که در یکی دو سال اخیر، ناجوانمردانه مورد اتهام و آزار کانال بی‌حساب‌وکتاب، مفتضح و بی‌اخلاق «آمدنیوز» قرار گرفته‌اند، به سهم خود، عذرخواهی نموده و از همه بزرگواران برای روح‌الله زم، طلب بخشش و حلالیت کنیم. در عین حال امیدواریم با گفتن حقایق، تحول واقعی روحی و توبهٔ روح‌الله به درگاه حضرت ربوبیّت، کرده‌های ناهنجار و گفتارهای ناصواب او جبران گردد.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
نمایندگی موتور برق راتو
تامین سرما و گرما با شوفاژ رضا
نحوه شکایت از کارفرما آپدیت سال ۱۴۰۵ | کاملترین راهنما
نقاهت بعد از عمل بینی | راهنمای کامل دوران بهبودی و مراقبت ها
استایل دانشجویی شیک با بودجه محدود؛ چطور حرفه‌ای لباس بپوشیم؟ راهنمای مه پوش
جام جهانی تریدرهای ایکس چیف: مسابقه ترید با ۱۵۰۰۰ دلار جایزه نقدی
اژه‌ای: اگر دشمن عهدشکنی کند، مقابله‌به‌مثل خواهیم کرد
عارف: فداکاری‌های رزمندگان و ایثارگران سرمایه‌ای ارزشمند برای کشور است
برنامه جدید امتحانات نهایی اعلام شد
اعطای نشان فداکاری به خانواده شهدای ارتش +عکس
وقتی نوجوان‌ها به‌جای خانواده با هوش مصنوعی درد دل می‌کنند
فیلم | میدان انقلاب تهران شب اول ماه محرم
کدام جوندگان برای آپارتمان‌ مناسب‌ ترند؟
تمدید مهلت دفاع از پایان‌نامه دستیاران پزشکی تا پایان آذر ۱۴۰۵
کاریکاتور کمال شرف با موضوع حمایت ایران از لبنان
خوش رقصی جدید اینفانتینو برای ترامپ
عاشورا؛ قله بی‌نظیر حسین‌بن‌علی(ع) و پرچم هدایت امت
هیچ کشوری بدون تولید علم به استقلال نمی‌رسد
دولت با بهره‌گیری بیشتر از ظرفیت دانشگاه‌ها، زمینه ارتقای کارآمدی را فراهم کند
تشکیل کارگروه ویژه دانشگاهیان برای تشییع باشکوه رهبر شهید
آماده‌باش شبکه ارتباطی برای تشییع رهبر شهید/تقویت شبکه‌ها و مراکز داده
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top