تاریخ انتشار: یکشنبه 1398/08/12 - 19:14
کد خبر: 333686

صعود ۳ فرنگی کار ایران به رده‌بندی امیدهای جهان

نمایندگان اوزان 60، 67 و 97 کیلوگرم کشورمان با حضور در دیدار رده‌بندی رقابت‌های 5 وزن دوم کشتی فرنگی قهرمانی زیر 23 سال جهان شانس کسب مدال برنز راه پیدا کردند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ به نقل ازایسنا، مسابقات شانس مجدد 5 وزن دوم رقابت‌های کشتی فرنگی قهرمانی زیر 23 سال (امیدها) جهان امروز (شنبه) در شهر بوداپست پیگیری شد که مهدی محسن نژاد، سجاد ایمن طلب و محمدهادی ساروی در اوزان 60، 67 و 97 کیلوگرم با پیروزی در گروه بازنده‌ها شانس حضور در دیدار رده‌بندی و کسب مدال برنز را پیدا کردند.

پیش از این نیز محمدرضا گرایی در وزن 72 کیلوگرم فینالیست شده بود.

روز گذشته هم میثم دلخانی در 63 و علی‌اکبر یوسفی در 130 کیلوگرم مدال طلا را برای ایران به ارمغان آورده بودند.

نتایج کشتی‌گیران کشورمان در 5 وزن دوم به شرح زیر است:
در وزن 60 کیلوگرم مهدی محسن‌نژاد پس از استراحت در دور اول، در دور بعد مقابل آیاتاسوزوکی از ژاپن با نتیجه 10 بر صفر به پیروزی دست یافت و راهی مرحله یک چهارم نهایی شد، اما در این مرحله مقابل آرمن ملیکیان از ارمنستان با نتیجه 4 بر صفر شکست خورد که با توجه به حضور این کشتی‌گیر در دیدار فینال، به گروه بازنده‌ها رفت.

محسن‌نژاد در این گروه با نتیجه 8 بر صفر از سدمارتین ولیف از بلغارستان گذشت و امشب در دیدار رده‌بندی برای کسب مدال برنز مقابل کریستین کچکمتی از مجارستان قرار خواهد گرفت.

در وزن 67 کیلوگرم سجاد ایمن‌طلب پس از استراحت در دور اول در دور دوم با نتیجه 5 بر 3 مغلوب الکساندر لیانوونچیک از بلاروس شد، اما با توجه به حضور این کشتی‌گیر در دیدار پایانی، به گروه شانس مجدد راه یافت. ایمن طلب مقابل حاجی کاراکوش از ترکیه 3 بر یک به پیروزی رسید و راهی دیدار رده‌بندی شد. وی امشب برای کسب مدال برنز به مصاف دیوید دیمیتروف از بلغارستان خواهد رفت.

در وزن 72 کیلوگرم محمدرضا گرایی در دور اول با نتیجه 10 بر 3 از سد چنگیز ارسلان قهرمان سال گذشته این مسابقات از ترکیه گذشت وی در دور بعد  با نتیجه 3 بر 2 ماگومد یاربیلوف از روسیه را از پیش رو برداشت و راهی مرحله یک چهارم نهایی شد. گرایی در این مرحله در مصاف با راماززوئیدزه دارنده مدال نقره زیر 23 سال جهان از گرجستان با نتیجه 7 بر 5 به برتری دست یافت و راهی دیدار نیمه نهایی شد. وی در این دیدار ماکسیم یوتوشنکو از اوکراین را با نتیجه 6 بر 2 مغلوب کرد و به دیدار فینال راه یافت. گرایی امشب در دیدار پایانی به مصاف سانان سلیمان اف از آذربایجان می‌رود.

در وزن 82 کیلوگرم سیدمحمد چوبچیان پس از استراحت در دور اول در دور دوم با نتیجه 10 بر 5 مغلوب گئورگ ماریا از رومانی شد و با توجه به شکست این کشتی‌گیر در دور بعد، چوبچیان از دور رقابت‌ها کنار رفت.

در وزن 97 کیلوگرم محمدهادی ساروی پس از استراحت در دور نخست در دور دوم با نتیجه 9 بر 3 بنس الماسی از صربستان را شکست داد، اما در دور بعد و در مرحله یک چهارم نهایی با نتیجه 5 بر یک مغلوب آروی ساوولاینن، قهرمان جوانان جهان و زیر 23 سال اروپا از فنلاند شد که با توجه به حضور این حریف در دیدار فینال، به گروه شانس مجدد رفت.

وی در این گروه مقابل عارف نیفتولایف از آذربایجان با نتیجه 7 بر یک به پیروزی دست یافت و امشب در دیدار رده‌بندی برای کسب مدال برنز به مصاف ولادلن کوزلیوک از اوکراین می‌رود.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
هنر نباید از واقعیت کودک ایرانی فرار کند / تئاتر کودک فقط «حال خوب» نیست
 دادگاه ویژه روحانیت؛ نیاز به اصلاحات اساسی و شفافیت دارد
ملاک عدالت شما چیست؟!
درس فراموش‌شده نصرالله / وقتی خطوط قرمز یکی‌یکی شکسته شد
پروازهای ایران به چین، روسیه و ترکیه ادامه دارد
درمان بی‌خوابی در کُند شدن روند پیری بیولوژیکی موثر است
پیاده‌روی سریع‌تر یا بیشتر؛ کدامیک خطر مرگ زودرس را کاهش می‌دهند
دو شانس برای المپیک و تصمیم درباره پیاتزا
ارتباط هر ۱۰۰ گرم مصرف اضافی غذاهای آماده با افزایش خطر بیماری‌ها
۸ تفنگدار دریایی آمریکا در حمله موشکی ایران زخمی شدند
برخی مقامات خارجی در دیدار با پزشکیان اظهار شرمساری کرده‌اند
شهادت ۵ نیروی پدافند در تأمین امنیت آیین اربعین حسینی امسال
وزارت امور خارجه: مقاومت لبنان تا محاکمه عاملان ترور ادامه دارد
ادعای جدید ترامپ برای تأثیرگذاری بر بازارهای انرژی کشورش
ادعای مقام آمریکایی: ایران نمی‌تواند برنامه تسلیحات هسته‌ای داشته باشد!
نبویان: دعوای اصلی آمریکا با ایران بر سر اصل اسلام است
اولیانوف: درباره ایران باید پیوسته به راه‌حلی مبتنی بر مذاکره اندیشید
پزشکیان: همه ظرفیت‌های کشور برای افزایش تاب‌آوری فعال شود
مراسم دومین سالگرد شهادت سیدحسن نصرالله +عکس
قالیباف: قیمت نفت اثبات کننده دروغ‌های بنگاه فریب‌کاری آمریکاست
عارف: برای عبور از زمستان به همراهی مردم نیاز داریم
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top