تاریخ انتشار: دوشنبه 1398/08/13 - 11:30
کد خبر: 333764

تکمیل اطلاعات ودیعه‌گذاران؛ شرط حضور در حج تمتع ۹۹

معاون سازمان حج و زیارت با اشاره به اعلام فراخوان تکمیل اطلاعات ودیعه‌گذاران حج تمتع، گفت: ثبت‌نام برای حج تمتع سال ۹۹ تنها از بین افرادی که در سامانه اطلاعات خود را تکمیل کردند، صورت می‌گیرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، سازمان حج و زیارت سال گذشته برای نخستین بار به منظور به روز رسانی اطلاعات متقاضیان سفر حج تمتع، اقدام به اعلام فراخوان تکمیل اطلاعات ودیعه‌گذاران حج تمتع کرد.

بر همین اساس بسیاری از ودیعه‌گذاران حج تمتع در سامانه اطلاعات خود را به روز کردند اما به دلیل عدم تکمیل اطلاعات تمامی ودیعه‌گذران حج تمتع، سازمان حج و زیارت امسال نیز فراخوان تکمیل اطلاعات ودیعه‌گذاران حج تمتع را اعلام کرده است.

اکبر رضایی معاون حج و عمره سازمان حج و زیارت در گفت‌وگو با خبرنگار حج و زیارت خبرگزاری فارس با اشاره به اینکه تمامی ودیعه‌گذاران حج تمتع باید اطلاعات خود را تکمیل و به‌روز کنند، اظهار داشت: برخی از متقاضیان حج تمتع اطلاعات خود را تکمیل کرده‌اند، اما هنوز بسیاری از ودیعه‌گذاران برای به روز رسانی اطلاعات به سامانه رزرو مراجعه نکرده‌اند.

وی با بیان اینکه نام‌نویسی از متقاضیان حج تمتع سال ۹۹ از بین افرادی که اطلاعات خود را تکمیل کردند صورت می‌گیرد، افزود: هدف اصلی از این اقدام ارتباط بهتر با زائران حج تمتع و ارسال پیامک به منظور اطلاع‌رسانی مناسب از فعالیت‌ها است.

رضایی آموزش‌های لازم برای زائران حج تمتع را از دیگر اهداف تکمیل اطلاعات ودیعه‌گذران عنوان کرد و گفت: افرادی که در نوبت تشرف به حج تمتع هستند باید با مراجعه به سامانه رزرو سازمان حج و زیارت اطلاعات خود را تکمیل کرده تا پس از اعلام اولویت‌ها بتوانند ثبت‌نام خود را انجام دهند.

معاون حج و زیارت با بیان اینکه افرادی که سال گذشته اطلاعات خود را به روز کرده بودند، اکنون می‌توانند با مراجعه به این سامانه اقدام به ویرایش اطلاعات خود کنند، خاطر نشان کرد: همچنین افرادی که دسترسی به اینترنت ندارند، می‌توانند برای تکمیل یا به روزرسانی اطلاعات شخصی خود به دفاتر مجاز حج و زیارت مراجعه کنند.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
هشدار مسکو به واشنگتن؛ جنگ با ایران، جهان را به آستانه یک مسابقه هسته‌ای می‌برد
با حکم رئیس‌جمهور حمید بورد سرپرست وزارت نفت شد
رئیس قوه قضاییه قهرمانی تیم ملی نجوم و اخترفیزیک ایران را تبریک گفت
بیانیه یحیی سریع درباره تجاوز عربستان به یمن
ارزیابی عملکرد مأموران با QR کد
وقوع حادثه دریایی در نزدیکی باب المندب
قالیباف قهرمانی تیم ملی المپیاد نجوم و اخترفیزیک را تبریک گفت
مقام حزب‌الله: تا زمانی که اشغالگری ادامه دارد، مقاومت باقی خواهد ماند
دختر تبریزی چگونه در سال پرچالش کنکور به رتبه ۴ رسید؟
واکنش قطر و اردن به آغاز عملیات رژیم صهونیستی در «خط سوفا ۵۳» سوریه
زاکانی: برای تبدیل برخی پارکینگ‌ها به پناهگاه برنامه‌ریزی کرده‌ایم
بروجردی: سیاست کشور تغییرناپذیر است؛ از موضعمان کوتاه نمی‌آییم
علی‌آبادی: برنامه‌ای برای افزایش عمومی قیمت برق نداریم
ضرورت تشدید نظام مراقبت بیماری‌های حاد تنفسی در مراکز بهزیستی
اعلام نتایج کنکور ۱۴۰۵ در نیمه دوم آبان
عارف: فتح قله المپیاد نجوم گواهی روشن بر ظرفیت‌ علمی فرزندان ایران است
تبریک پزشکیان بابت قهرمانی تیم ملی المپیاد نجوم و اختر فیزیک ایران
وزیر انرژی آمریکا مدعی افزایش عرضه نفت از تنگه هرمز شد!
رتبه پنجم کنکور تجربی: با توکل و پشتکار به این موفقیت رسیدم
موفقیت کاروان فرشتگان میناب جلوه‌ای از توانمندی جوانان ایران است
واکنش ترامپ به نتایج نظرسنجی‌های جدید علیه جمهوری‌خواهان
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top