تاریخ انتشار: یکشنبه 1398/08/26 - 11:17
کد خبر: 335148

دستیار «مایک پِنس» علیه ترامپ حرف زد

دستیار معاون رئیس‌جمهور آمریکا در جلسه محرمانه مجلس نمایندگان این کشور در خصوص تحقیقات استیضاح دونالد ترامپ، اظهارات رئیس‌جمهور آمریکا در تماس تلفنی ۲۵ جولای (سوم مرداد) با همتای اوکراینی را «نامناسب» توصیف کرده است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، طبق متنی که مجلس نمایندگان آمریکا منتشر کرده «جنیفر ویلیامز» مشاور و دستیار «مایک پنس» نفر دوم دولت آمریکا در نشستی که پشت درهای بسته در خصوص تحقیقات استیضاح دونالد ترامپ، از صحبت‌های رئیس‌جمهور این کشور با همتای اوکراینی به شدت انتقاد کرده است.

در حالی که جلسات علنی تحقیقات برای استیضاح دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا به خاطر رسوایی «اوکراین‌گیت» در مجلس نمایندگان این کشور ادامه دارد، مشاور و دستیار مایک پنس معاون رئیس‌جمهور آمریکا که یکی از افراد حاضر در تماس تلفنی جنجالی دونالد ترامپ با همتای اوکراینی خود بوده، در جلسه محرمانه و پشت پرده مجلس نمایندگان این کشور گفت، اظهارات ترامپ، «نامناسب» و «غیرمعمولی» بوده است.

به نوشته «رویترز»، بعد از حضور «جنیفر ویلیامز» مشاور سیاست خارجی مایک پنس معاون رئیس‌جمهور آمریکا در جلسه محرمانه و پشت درهای بسته کمیته امور اطلاعاتی مجلس نمایندگان که در حال تحقیقات درباره استیضاح دونالد ترامپ است، متنی از سخنان ویلیامز در این نشست منتشر شده است.

مشاور نفر دوم دولت آمریکا در این نشست، اظهارات رئیس‌جمهور این کشور در تماس تلفنی جنجالی ۲۵ جولای (سوم مرداد) با «ولودیمیر زلینسکی» رئیس‌جمهور اوکراین را «غیرمعمول» و «نامناسب» خوانده است.

پیش از این دموکرات‌ها و رسانه‌های وابسته به مخالفان دونالد ترامپ با استناد به اظهارات یک افشاگر سیا، رئیس‌جمهور آمریکا را به تحت فشار قرار دادن همتای اوکراینی به منظور انجام تحقیقات در این کشور علیه «جو بایدن» رقیب احتمالی دموکرات انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ و «هانتر بایدن» پسر او متهم کرده‌ بودند.

جنیفر ویلیامسون در جلسه محرمانه و غیر علنی تحقیقات استیضاح مجلس نمایندگان آمریکا در شرایط صورت گرفته که او یکی از افراد حاضر در اتاق محل برقراری تماس تلفنی سوم مرداد ترامپ با زلینسکی بوده است.

مجلس نمایندگان آمریکا متنی از اظهارات «تیم موریسون» دستیار سابق شورای امنیت ملی کاخ سفید در امور اروپا و روسیه را هم که او نیز در اتاق برقراری تماس تلفنی سوم مرداد حضور داشت، منتشر کرده است.  

موریسون هم در جلسه غیرعلنی و محرمانه مجلس نمایندگان آمریکا حضور یافت و قرار است هفته آینده او و جنیفر ویلیامسون در جلسه علنی این مجلس برای تحقیقات استیضاح ترامپ حاضر شوند.

موریسون در جلسه غیر علنی به قانونگذاران مجلس نمایندگان آمریکا درباره این تماس تلفنی ترامپ با همتای اوکراینی و درخواست او از تحقیقات علیه بایدن‌ها گفته بود: «من اصلا به هیچ وجه با این موضوع که رئیس‌جمهور زلینسکی اجازه دخالت یافتن در امور سیاست ما بیابد، راحت نبودم (با این موضوع مشکل داشتم)».

دستیار سابق شورای امنیت ملی کاخ سفید در امور اروپا و روسیه، لحن صحبت‌های رئیس‌جمهور اوکراین در تماس تلفنی سوم مردادماه با ترامپ را «بله قربان‌گویانه» و «چاپلوسانه» خوانده است.

موریسون در این جلسه از اظهارنظر درباره اینکه آیا او صحبت‌های ترامپ با زلینسکی در این تماس را «غیرقانونی» یا «نامناسب» می‌داند، اجتناب کرده اما گفته که از نظر او، صحبت‌های رئیس‌جمهور آمریکا در این تماس تلفنی به روابط این کشور با اوکراین آسیب می‌زند.

این عضو سابق شورای امنیت ملی آمریکا همچنین مدعی شد که بعد از انجام این مکالمه تلفنی ترامپ با زلینسکی خبردار شده که آمریکا کمک نظامی خود به اوکراین را به انجام تحقیقات مد نظر ترامپ مشروط شده است.

دموکرات‌های کنگره آمریکا و رسانه‌های وابسته به مخالفان ترامپ بارها مدعی شده‌اند که رئیس‌جمهور این کشور، کمک نظامی به اوکراین را به انجام تحقیقات علیه جو و هانتر بایدن مشروط کرد اما ترامپ و حامیانش این ادعا را رد کرده‌اند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
رکوردشکنی‌های جدید بورس/ شاخص وارد کانال ۵.۵ میلیون واحد شد، ورود ۹ همت پول حقیقی
سکه در آستانه بازگشت به کانال ۱۸۸ میلیون تومان
معاون ترامپ: روی طرحی برای عبور ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز کار می‌کنیم
گزارش رسانه آمریکایی از اقدام ایران برای پایان حضور آمریکا درخلیج فارس
قرارداد مربی خارجی استقلال تمدید شد
شهرقدس میزبان بازی های استقلال و پرسپولیس شد
وزیر آلمانی خواستار کنار رفتن اینفانتینو از فیفا شد
پیام تبریک امیر دریادار ایرانی به مناسبت روز خبرنگار
سخنگوی ارتش: نظم ایرانی حاکم بر تنگه هرمز غیرقابل بازگشت است
رژیم صهیونیستی در قتل مداح جوان به دنبال ایجاد وحشت در جامعه است
ذوالقدر: آمریکا تا رفتارش را تصحیح نکند تنگه هرمز باز نخواهد شد
عراقچی: توافق با عمان نزدیک است/ تکذیب سهم ۱۱ درصدی ایران از خزر
شورای امنیت سه‌شنبه میزبان نشستی درباره کرانه باختری
آغاز فروش بلیت اتوبوس به مقصد مشهد/ قیمت‌ها اعلام شد
عمان: مذاکرات درباره ترتیبات دریانوردی در تنگه هرمز در فضای مثبت جریان دارد
پزشکیان‌: بهترین زمان برای دستیابی به توافق شرایط کنونی است
رونمایی از یک ربات انسان‌نما برای زندگی فراتر از کارخانه
بهبود باروری زنان بالای ۳۵ سال به کمک «مکمل‌های باکتریایی»
ارائه طرحی برای کاهش مصرف انرژی در ساختمان‌های مسکونی
خبرنگاری در عصر هوش مصنوعی؛ تهدیدی برای شغل یا فرصتی برای تحول؟
«گزارش آخرین گزارش»؛ روایتی ماندگار از شهید محمود صارمی در روز خبرنگار
امنیت پایدار ایران بدون مرجعیت رسانه‌ای و روایت حقیقت به دست نمی‌آید
تخلیه خوابگاه گلستان ۴ دانشگاه الزهرا(س) از امروز
قیمت غذای دانشجویان در طرح جدید تغذیه دانشجویی اعلام شد
معافیت برخی دانشگاه‌ها از اجرای طرح جدید تغذیه دانشجویان/اجرای طرح مرحله‌ای خواهد بود
شواهد پژوهشی از وجود فسفر در بمباران «لامرد» حکایت دارد
آخر مرداد پایان مهلت ثبت‌نام المپیک فناوری/جایزه ۳ میلیاردی برای برگزیدگان ۱۵ لیگ
طراحی پلتفرم هوشمند اکتشاف معدن با هوش مصنوعی در دانشگاه امیرکبیر
پذیرش دانشجو به شیوه استادمحور ابلاغ شد
تجربه ایران در توسعه آموزش عالی در اختیار عراق قرار می گیرد
موج خودکشی در فرماندهی سایبری آمریکا
توسعه فناوری، مسیر رقابت‌پذیری صنعت قطعه‌سازی است
وزیر علوم ایران با رئیس بیت‌الحکمه عراق دیدار کرد
تمدید دومین فراخوان شناسایی و جذب استعدادهای برتر در بخش خصوصی
رایزنی برای راه‌اندازی رشته زبان کره‌ای و برگزاری آزمون TOPIK در ایران
دکتر منتظری به رادیو می‌رود
رسوایی بزرگ در معتبرترین دانشگاه مکزیک
پژوهشگاه ملی سرطان می‌تواند به محور دیپلماسی علمی ایران و کشورهای منطقه تبدیل شود
حکمرانی مشارکتی؛ ضرورت امروز دانشگاه‌ها
هوش مصنوعی جدید، انسان از آب درآمد!
دانشگاه منزوی از جریان علم و فناوری جهان عقب می‌ماند
نتایج آزمون‌های ورودی مدارس سمپاد و نمونه دولتی اوایل هفته آینده منتشر می‌شود
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top