تاریخ انتشار: دوشنبه 1398/08/27 - 22:37
کد خبر: 335318

مالکان چند خودرو نهایتا یک سهمیه می‌گیرند

مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران با بیان اینکه زمان می‌برد تا افرادی که چند خودرو دارند شناسایی شوند، گفت: نهایتا سهمیه به یک خودرو تعلق می‌گیرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، امیر وکیل‌زاده مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران در پاسخ به این سوال که وضعیت کارت سوخت خودروهای بالای 30 سال کار کرده چه می‌شود آیا کارت سوخت به آنها تعلق می‌گیرد،  اظهار داشت: اگر اسم اینها را خودروی فرسوده بگذاریم کارگروهی روی این موضوع کار می‌کند و نیت همه این است که برای این خودروها تمهید موثری اندیشیده شود؛ راهش را کم و بیش پیدا کردیم وقتی مصوب شد اطلاع‌رسانی می‌کنیم. 

معاون وزیر نفت در پاسخ به این سوال که چرا که زمان سوخت سهمیه‌ای حداکثر 6 ماه است و آیا بعد از 6 ماه این سهمیه می‌سوزد، گفت: 360 لیتر در 6 ماه به ازای خودروی شخصی سواری تعلق می‌گیرد تا این میزان سوخت می‌توانند به اندازه  6 ماه در کارت خود ذخیره کنند و پس از آن می‌سوزد. 

مدیرعامل شرکت ملی پخش فراورده‌های نفتی ایران در مورد اینکه برخی از شهروندان چهار رقم آخر کار ملی را برای رمز کارت سوخت وارد می‌کنند اما سامانه قبول نمی‌کند این احتمال داده شده که رمز را قبلا تغییر داده‌اند، گفت: حتی اگر رمز قبلا تغییر یافته باشد چهار رقم آخر شماره ملی صاحب کارت سوخت که نامش پشت آن قید شده ملاک عمل است؛ فرض کنید یک خودرو چهار دست چرخیده و کارت سوخت به نام صاحب  اول خودرو است؛ بنابراین شماره ملی او باید به عنوان رمز وارد شود؛  اگر این موضوع جواب نداد آدرس مراکز حذف رمز در تهران و شهرستان‌ها در سایت شرکت ملی پخش فراورده‌ها وجود دارد که می‌توانند با مراجعه حضوری کار خود را انجام دهند. 

وی در پاسخ به این سوال که اگر فردی صاحب دو خودروی شخصی باشد سهمیه به هر دو خودرو تعلیق می‌گیرد گفت: بله در حال حاضر به هر دو خودرو شخصی سهمیه تعلق می‌گیرد.  

وکیل‌زاده در پاسخ به این سوال که عده‌ای معتقدند چرا باید سهمیه و یارانه سوخت به افرادی که دارای چند خودرو هستند تعلق بگیرد گفت: این سوال شبیه به سوال قبل است در حال حاضر این سهمیه به چند خودرو برای یک فرد اختصاص می‌یابد زمان می‌برد تا شناسایی کنیم که مثلا از چهار خودرو یک فرد به کدام آن سهمیه بدهیم. زمان کوتاهی این کار انجام می‌شود و نهایتا سهمیه به یک خودرو داده خواهد شد. 

مدیرعامل شرکت ملی پخش فراورده‌های نفتی ایران در پاسخ به این سوال که چگونه وانت‌بار کم مصرف و پرمصرف شناسایی می‌شود و به آن سهمیه اختصاص داده خواهد شد گفت: پشت کارت خودرو کم مصرف یا پرمصرف بودن آن درج شده است در عین حال اطلاعیه دادیم برای خودروهایی که پشت کارت آنها عنوان کم مصرف یا پرمصرف مشخص نیست می‌توانند به سایت مراجعه کنند؛ آنجا توضیح داده شده است. 

وی درمورد هزینه تمام شده بنزین عنوان کرد: پالایشگاه‌های داخل کشور بنزین را تولید می‌کنند و آنها به نرخ فوب خلیج فارس به دولت می‌فروشند. اکنون نرخ فوب خلیج فارس بنزین 44 تا 45 سنت دلار است. به این نرخ دولت یارانه می‌دهد و با قیمت‌های کنونی به دست مردم می‌رسد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
غرفه‌های مادر و کودک در آیین بدرقه کجاست؟
غزل تازه منتشر شده رهبر شهید در وصف عروس شهیدشان
قاب‌های متفاوت از حضور زنان در مراسم وداع با رهبر شهید
مخالفت رهبر شهید انقلاب با حذف ساختار مدیریتی زنان و خانواده
تابوشکنی رهبر شهید برای نقش آفرینی زنان
رهبر شهید انقلاب در حوزه زنان، نگاهی مترقی داشتند
راهی که رهبر شهید ایران آغاز کرد، ادامه می‌دهیم
پایتخت میزبان زائران آقای شهید ایران
تأکید وزیران علوم ایران و کوبا بر توسعه همکاری‌های دانشگاهی
آمادگی دانشگاه علامه برای اسکان ۶ هزار نفر از زائران مراسم تشییع رهبر
دعوت برای شرکت در بدرقه باشکوه پیکر مطهر «آقای شهید ایران»/ ملت بزرگ ایران تمام توطئه‌های دشمنان را نقش بر آب خواهد کرد
پرونده رضا پهلوی به دادگاه ارسال شد
دانشگاه تربیت مدرس میزبان زائرین مراسم تشیع رهبر شهید انقلاب
آمادگی کامل دانشگاه‌های علوم پزشکی قم و مشهد برای مراسم تشییع رهبر شهید
چهار مطالبه ماندگار رهبر شهید انقلاب از دانشگاه‌ها
مبعوث شدن و بیداری مردم فقط در سطح ملی نیست، بلکه در سطح جهانی یک اتفاق بزرگ است
برپایی موکب نخبگان در مراسم وداع با رهبر شهید از سوی معاونت علمی ریاست‌جمهوری
دانشگاه علم و صنعت میزبان ۴۰۰۰ زائر مراسم تشییع پیکر رهبر شهید
دعوت دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی به حضور در مراسم تشییع «رهبر شهید»
دعوت دانشگاه تهران برای حضور حماسی مردم و دانشگاهیان در آئین وداع با رهبر شهید
آمادگی کربلای معلی برای برگزاری مراسم تشییع باشکوه رهبر شهید
سه شرط معافیت دانشجویان داروسازی از آزمون پایان دوره اعلام شد
دانش‌آموزان چه معلمی را حرفه‌ای می‌دانند؟
آیا اعتماد عمومی به علم کاهش یافته است؟
اجلاس معاونان آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه‌های کشور در اردبیل به کار خود پایان داد
امکان اسکان دانشجویان غیربومی دانشگاه شهید بهشتی در خوابگاه‌ها
دانشگاه محقق اردبیلی مسیر توسعه را با جدیت طی می‌کند
دعوت اندیشکده جهاددانشگاهی برای تدوین مدل بومی انسجام اجتماعی
مشارکت ۶۹ دانشگاه علوم پزشکی در مراسم تشییع رهبر شهید
مرحله کتبی آزمون پذیرش فلوشیپ پزشکی برگزار شد/ تغییر زمان مرحله شفاهی
هم‌افزایی وزارت علوم و دانشگاه‌های تهران جهت برگزاری تشییع رهبر شهید
مستندسازی مراسم رهبر شهید از سوی دانشجویان/ اسکان ۳ هزار زائر در دانشگاه
تشکیل مثلث صنعت، دانشگاه و نظام بانکی، کلید عبور از چالش‌های اقتصادی خراسان رضوی
اعلام زمان آغاز نقل و انتقال و میهمانی دانشگاه آزاد
مدیران باید با درک شرایط جنگی، از جریان علمی و نخبگانی کشور صیانت کنند
روند کاهشی تشکیل خانواده و ازدواج در میان دانشجویان طی سال های اخیر
معاون آموزشی وزیر علوم:دانشگاه باید کانون وحدت و بازسازی اجتماعی در جامعه باشد
فراخوان بسیج دانشجویی البرز برای حضور دانشگاهیان در کاروان پیاده‌روی مؤذن‌قیام
تحلیل ۳۱۰ مقاله علمی درباره منظومه فکری رهبر شهید انقلاب در پایگاه SID
محدودیت تردد در دانشگاه شریف همزمان با برگزاری آزمون کارشناسی‌ارشد
حضور ۷۶ دانشگاه از ایران در رتبه‌بندی جهانی ISC ۲۰۲۵؛ بهترین دانشگاه کشورهای اسلامی کجاست؟
معاون آموزشی جهاددانشگاهی: پژوهشکده توسعه‌وبرنامه‌ریزی باید به نهادی مسئله‌محور تبدیل شود
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top