تاریخ انتشار: دوشنبه 1398/08/27 - 22:39
کد خبر: 335320

پیش‌بینی مورالس از آینده بولیوی

رئیس‌جمهور سابق بولیوی در یک مصاحبه با اشاره به خشونت‌های اخیر در این کشور، درباره جنگ داخلی در بولیوی به شدت ابراز نگرانی کرده و خواستار «گفت‌وگوی ملی» شده است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، «اوو مورالس» رئیس جمهور سابق بولیوی در مصاحبه‌ با یک رسانه اسپانیایی از خشونت‌ها در کشورش انتقاد کرده و توسل به گفت‌وگوی ملی را تنها راه حل توقف خشونت‌ها در بولیوی خوانده است.

به نوشته خبرگزاری «آناتولی»، در ادامه بحران در بولیوی پس از انتخابات ریاست جمهوری این کشور که به کناره‌گیری اوو مورالس از ریاست جمهوری و پناهندگی او به مکزیک منجر شده است، او در مصاحبه با خبرگزاری اسپانیایی «افه» درباره بروز جنگ داخلی در بولیوی به شدت ابراز نگرانی کرد.

وی گفته است که تنها راه برای پایان دادن به خشونت‌ها گفت‌وگوی ملی است. او در این مصاحبه، از حامیان خود در بولیوی هم خواسته که به اقدامات خشونت‌آمیز متوسل نشوند.

در روزهای گذشته رسانه‌ها از حملات نیروهای امنیتی به حامیان مورالس در بولیوی و کشته شدن تعدادی از آنان خبر دادند.

مورالس که از سوی کمیسیون انتخابات بولیوی برنده انتخابات ریاست جمهوری بولیوی در ماه اکتبر اعلام شده بود، پس از اعتراضات خشونت‌آمیز مخالفان و اتهامات آنها علیه رئیس‌جمهور این کشور از سمتش استعفا داد.

او پیش از این در اولین مصاحبه بعد از خروج از کشورش و حضور در مکزیک گفت، آمریکا یک توطئه گر بزرگ است و در پشت پرده کودتا و خروج اجباری وی از بولیوی دست داشت.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
برنامه ریزی دولت، برای تعطیلی خیابان
علت اصلی تورم، سیاست‌های دولت است
صنعت فضایی کشور مبتنی بر دانش بومی است
مهلت پذیرش دانشجویان بین‌المللی در دانشگاه علامه طباطبائی تمدید شد
دوره آموزشی «در مسیر حسین» با محوریت اندیشه‌های رهبر شهید آغاز شد
خطر برای امنیت غذایی دنیا
از خدشه به حاکمیت انحصاری ایران و عمان بر تنگه هرمز تا عدم خروج آمریکا از منطقه
اینترنت دیگر در شرایط بحران قطع نخواهد شد
انگلیس چگونه کرواسی را شکست داد؟
سرمربی کنگو پس از متوقف کردن پرتغال: به بازیکنانم افتخار می‌کنم
پیروزی انگلیس در بازی بزرگ با درخشش ستاره‌ها
مسیر تشییع پیکر امام شهید در تهران
ترامپ یکبار دیگر توهمات و آرزوهای خود را تکرار کرد
قالیباف: ایران به همکاری برد برد با چین متعهد است
عراقچی: مسئولیت حسن اجرای مفاد تفاهم بر عهده آمریکا است
ایتالیا سفارت خود را در تهران دو روز دیگر بازگشایی می‌کند
حملات وحشیانه اسرائیل به جنوب لبنان با استفاده از بمب‌های فسفری
یاران رونالدو در تله کنگو گرفتار شدند
رسانه‌های عبری: سخنرانی دبیرکل حزب‌الله اعلام پیروزی محور مقاومت است
امضای تفاهم‌نامه خرید ۲۰ بالگرد امدادی برای هلال احمر از روسیه
مارتینس: عملکردمان مقابل کنگو را دوست نداشتیم
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top