تاریخ انتشار: شنبه 1398/09/02 - 23:36
کد خبر: 335785

تقلای نتانیاهو برای کنار نرفتن از رهبری حزب لیکود

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی که با اقدامات درون حزبی جهت کنار گذاشته شدن از رهبری لیکود مواجه شده، تلاش می‌کند تا انتخابات درون حزبی را لغو کرده یا به تعویق بیندازد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، بعد از تلاش عده‌ای از اعضای حزب لیکود به رهبری «بنیامین نتانیاهو» برای کنار گذاشتن وی از رهبری این حزب، گفته می‌شود نتانیاهو نیز تلاش‌هایی را برای مقابله با این اقدام آغاز کرده است.

منابعی در حزب لیکود می‌گویند نتانیاهو فشار زیادی را به «هییم کاتص» رئیس دفتر لیکود تحمیل کرده تا انتخابات درون حزبی برای انتخاب رهبر را، که قرار است طی روزهای آینده برگزار شود، لغو کند.

به نوشته روزنامه «جروزالم پست» افراد نزدیک به نتانیاهو از دو روز پیش مذاکره با دیگر نمایندگان این حزب را جهت کسب حمایت برای لغو انتخابات درون حزبی آغاز کرده‌اند.

از سوی دیگر خبر می‌رسد نتانیاهو فکر دیگری در سر دارد و آن ارائه طرحی توسط کاتص (به نیابت از خود) برای به تعویق انداختن انتخابات درون حزبی لیکود جهت انتخاب رهبر این حزب است.

وبگاه «تایمز اسرائیل» در این باره می‌نویسد: «طبق طرح کاتص، کمیته مرکزی حزب لیکود هفته آینده که تشکیل جلسه می‌دهد و انتخابات درون حزبی را تا یک سال بعد به تعویق می‌اندازد. همچنین از نتانیاهو برای نخست‌وزیری در مذاکرات تشکیل کابینه ائتلافی حمایت خواهند کرد».

پیش از این شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی گزارش داده بود که اعضای ارشد حزب لیکود از جمله «گیدئون سعر» وزیر داخلی پیشین اسرائیل، اقداماتی را در پشت پرده برای کنار گذاشتن نتانیاهو از ریاست این حزب آغاز کرده‌اند.

سعر که از حمایت گسترده هواداران مردمی حزب لیکود برخوردار است، اعلام کرده که کاندیدای رهبری این حزب می‌شود و تلاش‌ها برای کسب رای در انتخابات درون حزبی آتی را آغاز کرده است.

این در حالی است که دادستانی کل رژیم صهیونیستی شامگاه پنجشنبه در بیانیه‌ای اعلام کرد که نتانیاهو رسما به تقلب، دریافت رشوه و سوء استفاده از اعتماد عمومی متهم شده است. نتانیاهو ۳۰ روز فرصت دارد تا به صدور درخواست سلب مصونیت، اعتراض کند.

بعد از این بیانیه بود که نتانیاهو با ادبیاتی شبیه به «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا اتهامات مطرح‌ شده علیه خودش را رد کرد و گفت از نخست‌وزیری استعفا نمی‌دهد.

تصمیم دادستانی برای صدور کیفرخواست علیه نتانیاهو در حالی اتخاذ شده که روند تشکیل کابینه در فلسطین اشغالی به بن بست رسیده و احتمال دارد که رژیم صهیونیستی وادار شود برای سومین بار در کمتر از یک سال، انتخابات عمومی برگزار کند. هرچند بر اساس قانون نتانیاهو هنوز هم می‌تواند در این انتخابات شرکت کند، اما صدور اتهام علیه وی هم به اعتبار او خدشه وارد می‌کند و هم می‌تواند آینده حضور وی در سمت نخست‌وزیری را مبهم کند، چراکه نهایتا در صورت صدور حکم علیه نتانیاهو او باید از این سمت کنار روند.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
موارد «کرونا» در کشور ۲ برابر شد
روابط ایران و چین نمونه تعامل دو تمدن بزرگ آسیایی است
علت سفر محرمانه نتانیاهو به امارات چه بود؟
ثبت‌نام آزمون استخدامی افراد دارای معلولیت تا ۱۳ مهر
حمله عربستان به یک مدرسه در یمن برای سومین بار
سالانه ۶۰ هزار نفر در جهان بر اثر هاری جان خود را از دست می‌دهند
احتمال ازسرگیری پروازهای ایران به نجف و بغداد وجود دارد
پرونده رسایی چگونه به محکومیت ۱۰ ماه حبس رسید؟
بساط برهنگی باید جمع شود
هشدار! کرونا از آنفلوانزا جلو افتاده است
سکه ۴.۵ میلیون تومان گران شد
افزایش ۱۱۷۳ صندلی در ایستگاه‌های مترو تهران
یک بدعت خطرناک
فیلم | امروز در دانشگاه علامه چه خبر بود؟
در طول کلّ تاریخ شامات، پس از انبیاء و اوصیاء، رَجُلی به عظمت شهید نصرالله سر بلند نکرد
هشدار درباره سالمندی جمعیت
کاروان ایران دوباره طلایی شد
تنگه هرمز در کنترل کامل ایران است
هنر نباید از واقعیت کودک ایرانی فرار کند / تئاتر کودک فقط «حال خوب» نیست
 دادگاه ویژه روحانیت؛ نیاز به اصلاحات اساسی و شفافیت دارد
ملاک عدالت شما چیست؟!
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top