تاریخ انتشار: یکشنبه 1398/09/03 - 21:35
کد خبر: 335920

ارتش انگلیس کسری بودجه خود را چطور جبران می‌کند؟

ارتش انگلیس قصد دارد کسری بودجه‌اش را با اجاره دادن ناو هواپیمابر و کاهش تعداد نیرو جبران کند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، سران قوای نظامی انگلیس در تلاش هستند بودجه ناکافی ارتش را با تعدیل نیرو و اجاره دادن ناو هواپیمابر به آمریکا جبران کنند.

به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک»، یک مقام آگاه انگلیسی که نخواست نامش فاش شود در این باره به نشریه «تایمز» گفت: «ارتش از ناو هواپیمابر که به آن به چشم فیل سفید نگاه می‌کند (دارای هزینه نگه‌داری گزاف) بیزار است، اما آمریکایی‌ها آن‌ را دوست دارند. برتری آن‌ها (ناوهای هواپیمابر انگلیسی) به این دلیل است که به تعداد خدمه کمتری نسبت به ناوهای هواپیمابر آمریکایی نیاز دارند».

از سوی دیگر ناوگان سلطلتی انگلیس به‌دنبال تعدیل نیرو در بخش نیروی هوایی است و می‌گوید در آینده نزدیک به بخشی از نیروهایش نیاز نخواهد داشت. این در حالی است که این بخش از ارتش انگلیس با کمبود نیرویی معادل حدود ۲۵۰ خلبان مواجه است.

نزاع بر سر منابع مالی قابل مصرف با شروع به کار «بن والاس» به عنوان وزیر دفاع آغاز شدکه خواهان کاهش هزینه‌ها شد.

مقام انگلیسی که نمی‌خواست نامش فاش شود، گفت: «ارتش نمی‌تواند نیروهای مورد نیاز را بازجذب کند. ارتش و نیروی دریایی فکر می‌کنند به زودی کار نیروی هوایی سلطنتی را پهپادها انجام خواهند داد».

نحوه توزیع منابع مالی توسط وزیر دفاع بعدی که از سال آینده میلادی آغاز به کار می‌کند تعیین خواهد شد. این فرایند می‌تواند نصف شدن تعداد پرسنل ارتش نسبت به ۱۶ سال پیش را به‌دنبال داشته باشند.

 حزب محافظه‌کار درپی درخواست «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا قصد دارد بودجه نظامی انگلیس را به بیش از 2 درصد از تولید ناخالص داخلی افزایش دهد.

با این‌که «ترزا می» نخست‌وزیر قبلی انگلیس قول داده بود تعداد نظامیان انگلیسی از ۸۲ هزار نفر کمتر نشود، ممکن است با وجود کسری بودجه فعلی، این تعداد به ۶۰ تا ۶۵ هزار نیرو کاهش یابد.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
داربی سرخابی‌ها با VAR برگزار می‌شود
تغییر تاریخ شروع کلاس‌های نیمسال تحصیلی جدید دانشگاه الزهرا(س)
فیدان: اقتصاد جهانی پس از وقایع تنگه هرمز دچار بحران شده است
ترامپ: جنگ با ایران پیش از انتخابات یا پس از آن پایان خواهد یافت!
علیرضا داوودنژاد بدترین فیلمش هم «سینما» است
پزشکیان: آماده برگزاری کمیسیون اقتصادی ایران و آفریقای جنوبی هستیم
هورمون‌درمانی و آلزایمر؛ کدام زنان بیشتر سود می‌برند؟
راهکاری برای تخلیه انرژی کودکان
غش فرنگی خانم بازیگر و دریافت نشان بی‌فرهنگی
برنامه‌های صنعت برق برای عبور از زمستان اعلام شد
برخورد بانک مرکزی با روسای شعب متخلف در بازار ارز
منان رئیسی: ایران کشوری محاصره‌پذیر نیست
پیاتزا: به بازیکنان والیبال ایران خیلی افتخار می‌کنم/ ناامید هستم!
صالحی‌امیری: پایگاه‌های میراث ملی و جهانی باید تقویت شوند
خلیل‌زاده: شرایط برابری با تیم‌ها نداریم/ برای بازی اول مشکل داریم
نکونام: به جانشین بیرانوند اعتماد کامل داریم/ حریف را خوب می‌شناسیم
آمریکا: دور آتی مذاکرات لبنان و اسرائیل در رم برگزار خواهد شد
بن فرحان: اختلال در تنگه هرمز، بر کل اقتصاد جهانی تأثیر می‌گذارد
ادعای تل آویو: از «علی الطاهر» عقب‌نشینی خواهیم کرد
یحیی سریع: عربستان طی ۲۴ ساعت گذشته ۵۸ بار به یمن حمله کرد
انفجار بمب مقابل یک کلیسا در حماه سوریه
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top