تاریخ انتشار: سه شنبه 1398/09/05 - 14:29
کد خبر: 336176

ساخت «پلاسکو» متوقف شد

شهردار منطقه ۱۲ از توقف ساخت ساختمان پلاسکو در پی عدم دریافت پروانه ساخت و ساز خبر داد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از ایسنا، علی محمد سعادتی در مورد توقف ساخت پلاسکو با بیان اینکه پلاسکو را متوقف کردیم چون باید پروانه ساختمانی اخذ می‌کرد گفت: ساخت پلاسکو متوقف شد، چرا که بنیاد مستضعفان باید به قانون احترام بگذارند.

وی با اشاره به اینکه برای صدور پروانه باید نقشه‌های ساختمانی تایید شود و همچنین باید تعیین تکلیف شود که پارکینگ به چه میزان و در کجا تامین می‌شود؟ افزود: باید آتش نشانی نقشه‌های هر ساختمانی را تایید کند و باید به حقوق مکتسبه احترام گذاشت.

سعادتی با بیان اینکه از اردیبهشت ماه سال جاری بارها به مسئولان بنیاد مستضعفان هشدار داده و در جلسات متعدد از آنها خواستیم که نقشه‌های ساختمان جدید پلاسکو را به شهرداری ارائه کنند، گفت: با اینکه تا امروز با آنها مساعدت کردیم اما آنها تا زمان انجام این مصاحبه نقشه‌ای به ما ارائه نکردند.

شهردار منطقه ۱۲ افزود: با وجود تمامی مساعدت‌های لازم مسئولان بنیاد به عنوان مالک اصلی ساختمان پلاسکو همراهی لازم را نداشتند. ما اجازه دادیم در راستای استحکام بخشی به گود ایجاد شده در پی تخریب ساختمان قدیم پلاسکو نسبت به عدم ایجاد خطر برای خیابان جمهوری و ساختمان‌های مجاور اقدام کنند اما آنها هنوز هم نقشه‌ها را ارائه نکردند.

وی ضمن اشاره به اینکه ما نگاهمان به موضوع ساخت پلاسکو همراهی و مساعدت بود و قصد توقف آن را نداشتیم تاکید کرد: از هفته گذشته اخطارهای جدی به آنها داده شد و شب گذشته نیز عوامل نواحی به ساختمان رفتند، هر چند که همکاران شهرداری را به محوطه راه ندادند و علی رغم تذکرات پی در پی، یک تا دو ستون نیز احداث کردند اما از امروز ظهر به صورت جدی مانع فعالیت و ساخت و ساز در پلاسکو شدیم.

شهردار منطقه ۱۲ افزود: نه در شأن مردم و کسبه و نه در شأن بنیاد مستضعفان است که یک ملک غیرقانونی احداث شود.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
توضیحات کمیته رسانه‌ای مذاکرات
۱۰ گروه شغلی که هوش مصنوعی جای آنها را می‌گیرد
کنترل شدید فشارخون، خطر زوال عقل را تا ۱۵ درصد کاهش می‌دهد
شروع مقتدرانه والیبال ایران
چربی شکمی در افزایش خطر مرگ اهمیت بیشتری نسبت به وزن دارد
تاریخ سازی دختران تنیس
موضع‌گیری سناتور آمریکایی درباره پایان جنگ علیه ایران
شهادت ۷ فلسطینی در حمله رژیم صهیونیستی به غزه
ترامپ پیشنهاد ایران برای باز شدن تنگه هرمز را رد کرد!
ظفرقندی: ایران با چالش‌های زیادی در حوزه بهداشت محیط مواجه است
تایلند دوباره جایگاه ششمی را از ایران گرفت
مربی روس: ایران به ما کمک می‌کند قدرت واقعی روسیه را بشناسیم
نقره تاریخی زهرا زارعی در ۴۰۰ متر
مشکلات خانواده‌های شهدا باید ریشه‌ای حل شود
زمان بازی ایران و روسیه تغییر کرد
اطلاعیه شعام درباره اخبار خلاف واقع در موضوع حمل و نقل هوایی
آزمایشگاه مرجع تخصصی امنیت سایبری راه‌اندازی می‌شود
بزرگداشت دومین سالگرد شهادت سید حسن نصرالله
پزشکیان: آماده گفتگو درباره تنگه هرمز هستیم اما قلدری را نمی‌پذیریم
تکرار ادعای ترامپ علیه برنامه هسته‌ای ایران
فشار آمریکا بر کشورها برای همراه کردن آنها با تحریم‌های ایران
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top