تاریخ انتشار: چهارشنبه 1398/09/06 - 11:26
کد خبر: 336297

لغو ویزای ورود به نخجوان برای اتباع ایران

سرکنسولگری جمهوری اسلامی ایران در نخجوان از لغو روادید ورود به جمهوری خودمختار نخجوان برای اتباع کشورمان خبر داد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مهر، از تاریخ دهم آذرماه سال جاری روادید ورود به جمهوری خودمختار نخجوان برای اتباع جمهوری اسلامی ایران لغو می‌شود.

بر این اساس اتباع جمهوری اسلامی ایران می‌توانند از تاریخ دهم آذرماه جاری بدون دریافت روادید وارد خاک جمهوری خود مختار نخجوان شده و به مدت ۱۵ روز اقامت داشته باشند.

اتباع ایرانی که قصد سفر به دیگر اراضی جمهوری آذربایجان (بجز جمهوری خودمختار نخجوان) را دارند، کماکان باید با پرداخت مبلغ ۲۰ دلار روادید ورود دریافت کنند که این روادید در فرودگاه بین المللی شهر نخجوان نیز صادر می‌شود.

پیش از این در مهر ماه امسال، اداره وزارت امور خارجه جمهوری آذربایجان در جمهوری خودمختار نخجوان گزارش داده بود : اتباع جمهوری اسلامی ایران از ۱۵ مهر ۱۳۹۸ می‌توانند در مبادی ورودی مرزهای جمهوری خودمختار نخجوان شامل جلفا، پلدشت (شاه تختی) و صدرک، ایستگاه راه آهن و فرودگاه بین المللی شهر نخجوان با پرداخت مبلغ پنج یورو یا معادل مناتی آن (نزدیک به ۹ منات - ارز ملی جمهوری آذربایجان) روادید یک بار ورود به نخجوان را با اعتبار اقامت ۱۵ روزه دریافت کنند.

هزینه دریافت ویزای سفر شهروندان ایرانی به جمهوری خودمختار نخجوان پیش از این  ۱۲ دلار ( ۲۱ منات) بود.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
آیا فریز تخمک دختران مجرد پوشش بیمه دارد؟
با چت‌بات‌های هوش مصنوعی صمیمی نشوید!
وقتی دفتر خاطرات دیجیتال علیه شما استفاده می‌شود
آموزش شلیک با ضدهوایی به بانوان در میدان هفت تیر + تصاویر
وقوع یک حادثه دریایی دیگر در شمال قطر
زنان بیشتر از مردان درد می‌کشند
آرشیو الکترونیکی ۲۱ هزار عنوان کتاب درسی از سال ۱۳۳۰
به یک شرط این گروه از مادران رایگان بیمه می‌شوند
بررسی رابطه خواب کودکان با فعالیت بدنی، تغذیه و کیفیت زندگی
ابلاغ و استقرار ساختار امور زنان و خانواده در استان‌ها طی ۲۰ روز آینده
دیدار فرمانده و اعضای ستاد فرماندهی انتظامی کشور با قالیباف +عکس
جواب وزیر خارجه فرانسه به ترامپ
بقائی: عملیات‌ پرچم دروغین ماهیت غیرقانونی جنگ‌های آمریکا را نمی‌پوشاند
فرانسه از احضار سفیر ایران خبر داد
طهماسب: شخصیت ماندگار از دل تفاوت‌ها شکل می‌گیرد
واکنش وزارت بهداشت به شایعه آلودگی‌های میکروبی انستیتو پاستور
نویدکیا: شرایط بهتری از استقلال برای قهرمانی لیگ گذشته داشتیم
پژمان‌فر: بازسازی پارس جنوبی نشانه اعتقاد و باور متخصصان ایرانی است
دانشجویان دانشگاه ادینبورگ علیه رژیم صهیونیستی به پا خاستند
وکیل تتلو: خبر آزادی او صحت ندارد
افتتاح بارگاه شمس آغاز فصلی در پاسداشت میراث اندیشه و عرفان ایران است
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top