تاریخ انتشار: چهارشنبه 1398/09/06 - 22:41
کد خبر: 336381

علت توقف ساخت پلاسکو

معاون معماری و شهرسازی شهرداری تهران گفت: اینکه عنوان می‌شود شهرداری به خاطر مسائل مالی، ساخت پلاسکو را متوقف کرده است، صحت ندارد بلکه می‌خواهیم کار قانونی پیش برود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، عبدالرضا گلپایگانی معاون معماری و شهرسازی شهرداری تهران در حاشیه همایش ساختمان پایدار و در جمع خبرنگاران و در خصوص توقف فعالیت ساخت پلاسکو گفت: در پلاسکو به دلیل مسائل خاص و ویژگی خاصی که وجود داشت با همکاری شهرداری منطقه ۱۲ اجازه دادیم کار ساخت این ساختمان تا تراز همکف خیابان، ساخته شود.

وی افزود: خوشبختانه کار پلاسکو از نظر اجرایی توسط یک شرکت صاحب صلاحیت بنیاد مستضعفان و منطبق با اصول مهندسی پیش رفته است.

گلپایگانی گفت: دو بار در این حوزه مسابقه معماری برای طراحی سازه پلاسکو انجام گرفته است و معماری خوبی را برای این سازه انتخاب کرده‌اند و باید بگوییم که در این خصوص کم کاری نشده است.

وی ادامه داد: البته این موضوعات نباید باعث شود تا برخی موضوعات قانونی نادیده گرفته شود و ما تلاش مان این است که هرچه سریع‌تر مشکلات برطرف شود و کسبه ساختمان بتوانند به محیط کسب خود بازگردند.

معاون معماری شهرسازی شهرداری تهران، تهیه نقشه را الزام ساخت هر ساختمانی دانست و گفت: در خصوص پلاسکو قصد نداریم که همان روال همیشگی طی شود بلکه بنای ما این است که اتفاقا به صورت ویژه به بنیاد کمک کنیم.

وی تصریح کرد: شهرداری منطقه ۱۲ به صورت قانونی اقدام به توقف فعالیت کار ساخت این ساختمان کرده است که البته در این دو هفته مکاتباتی با بنیاد داشتیم تا این مشکل زودتر حل شود.

گلپایگانی گفت: پلاسکو باید مانند هر ساختمان دیگر تأییدیه‌های لازم نظیر آتش‌نشانی را اخذ کند و شاید در این پروسه، تأیید نقشه به واسطه الزامات قانونی نقشه‌ها اصلاح شود و شهرداری باید در جریان این تغییرات قرار گیرد.

وی در پاسخ به این سؤال که شهرداری با بنیاد مسامحه‌ای کرده است، افزود: نه این موضوع صحت ندارد؛ تنها با توجه به شرایط موجود ممکن است فرآیند را ویژه طراحی و اجرا کنیم و اجازه ساخت اسکلت با پروانه سازه را بدهیم.

معاون معماری شهرداری تهران گفت: البته در حوزه تیغه چینی‌ها حتما باید الزامات آتش‌نشانی رعایت شود.

وی درباره عوارض بالای پلاسکو و اینکه باید این پول پرداخت شود، گفت: قیمت عوارض و چگونگی پرداخت طبق قانون بر عهده شورای اسلامی شهر بوده و ما فقط بر اساس فرمول مصوب شورا این رقم را حساب کرده و دریافت می‌کنیم.

گلپایگانی گفت: در خصوص پلاسکو یک سری حقوق مکتسبه وجود دارد و قرار شده است؛ عوارض واحدهای تجاری اضافه شده، اخذ شود و مبلغ عوارض در مقابل ساختمان‌های مشابه اصلا زیاد نخواهد بود.

معاون معماری شهرداری تهران افزود: برخی فکر می‌کنند بنیاد نباید عوارض بدهد در حالی که در صورتجلسه استانداری آن هم یک بار موضوع رایگان بودن قید شده است اما این امر قانونی نیست البته اگر شورای اسلامی شهر تهران این موضوع را تصویب کند ما می توانیم عوارض را نگیریم و پروانه به صورت رایگان صادر کنیم.

گلپایگانی گفت: شهرداری با بنیاد مسائل مالی بزرگی دارد و حتی شاید ما در این سال‌ها بدهکار هم به بنیاد باشیم اما اینکه بگویند به خاطر پول، کار پلاسکو را زمین گذاشته‌ایم درست نیست.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
نیروهای مسلح و ملت، تحقق کامل شروط را فریاد می‌زنند.
هماهنگ بودید اما همسو نبودید
ملت مراقب شماست؛ احتیاط کنید
مردم میراث‌دار دستاوردهای نظام هستند
رهبری بزرگ‌ترین حامی و بزرگ‌ترین مطالبه‌گر است
تقدیر بسیج دانشجویی دانشگاه شیراز از موضع قاطع رئیس‌جمهور در برابر آمریکا
دانشگاه‌ها باید اتاق فکر دستگاه‌های اجرایی باشند
تفاوتِ علی‌الاصولی: گذر از نظر ولایی به نظر شورایی
رهبری و مردم مانع اصلی تکرار خسارت محض
لغو مجوز ادامه خدمت شریعتمداری/ جنجال انتصابات بدون استعلام در هلدینگ خلیج فارس/ دورهمی افراطیونِ پرونده‌دار در پولسازترین شرکت خصولتی
نظر دیگری داشتم اما به دلیل تعهد رئیس جمهور برای پاسداشت حقوق ملت، آن را پذیرفتم
برنامه ریزی دولت، برای تعطیلی خیابان
علت اصلی تورم، سیاست‌های دولت است
صنعت فضایی کشور مبتنی بر دانش بومی است
توسعه همکاری‌های علمی و فرهنگی میان دانشگاه بین المللی مذاهب اسلامی و مراکز علمی و دانشگاهی ترکیه
حذف ۱۹۰ شغل دیگر در دانشگاه معتبر اسکاتلند
دیدار با خانواده شهید جنگ تحمیلی سوم
یارزاده: آموزش‌های مهارتی و هنرهای سنتی نقش مؤثری در صیانت از فرهنگ و تمدن ایرانی ـ اسلامی دارند
رئیس دانشگاه شریف: صرفه‌جویی ۴۰درصدی انرژی در دانشگاه‌ها گاز پتروشیمی‌ها را برای ۳۰ روز تأمین می‌کند
فیلم | بهاره حیدری: باید به سمتی حرکت کنیم که نه‌تنها گذرگاه انرژی را کنترل کنیم، بلکه ایران به هاب انرژی تبدیل شود
تشخیص سریع غذای فاسد با کمک بینی الکترونیکی
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top