تاریخ انتشار: سه شنبه 1398/09/12 - 11:33
کد خبر: 336996

ارتباط منشاء انتشار بوی نامطبوع با تاسیسات آبفا

معاون نظارت بر بهره‌برداری شرکت آب و فاضلاب استان تهران درباره منشاء انتشار بوی نامطبوع در برخی مناطق تهران گفت: هیچ یک از سازه‌ها و تاسیسات این شرکت منبع انتشار این بو نیستند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از ایسنا، محمدرضا کرمی‌نژاد اظهار کرد: از زمان آگاهی از این موضوع، گروه‌های عملیاتی این شرکت برای بررسی وضعیت تاسیسات به‌ویژه تصفیه‌خانه‌های آب و فاضلاب، شبکه توزیع، خطوط انتقال و تونل‌های فاضلاب‌رو به مناطق مختلف تهران اعزام شدند که بنا به گزارش‌ این گروه‌ها، هیچ یک از تاسیسات آبفای استان تهران عامل انتشار این بو نیستند.

بنا بر اعلام شرکت آبفای استان تهران، بر این اساس هیچ نقطه‌ای از شبکه جمع‌آوری فاضلاب در تهران دچار پس‌زدگی نبوده است و بر پایه سنجش PH نیز خطوط انتقال و شبکه آب و فاضلاب تهران مشکلی نداشته‌اند.

واکنش محیط زیست تهران به انتشار بوی نامطبوع در پایتخت
گزارش‌های مربوطه به انتشار بوی نامطبوع در سطح شهر تهران به‌ویژه در مناطق ۱۰ و ۱۱ و ۲ از بعدازظهر روز گذشته منتشر شد که در جلسه کارگروه کاهش آلودگی هوای تهران درباره علت انتشار بوی نامطبوع در پایتخت از سوی معاون نظارت و پایش اداره کل محیط زیست استان تهران گفته شد که در حال بررسی برای یافتن منشا این بو هستیم. قطعا اگر نوع آلودگی را تشخیص دهیم در مورد مشخص کردن منشا آن نیز می‌توانیم گام موثری برداریم.

معاون نظارت و پایش اداره کل محیط زیست استان تهران، استاندار تهران در این باره توضیح داده که همکاران ما در حال آنالیز این موضوع هستند تا منشا این بو را پیدا کنند، قطعا اگر نوع آلودگی را تشخیص دهیم، در مورد تشخیص منشا آن نیز می‌توانیم گام موثری برداریم.

در این جلسه در خصوص مرکاپتان‌ها از نماینده اداره گاز استان هم پرسیده شد که علی فارسیجانی - رییس ایمنی و آتش‌نشانی شرکت گاز استان تهران - در پاسخ گفت: مرکاپتان‌ها در ایستگاه‌های ورودی شهر به شبکه گاز تزریق می‌شوند و اقدامات کنترلی روی آن‌ها براساس دستورالعمل‌ها و ضوابط اعمال می‌شود. گاز به‌صورت طبیعی هنگامی که از طریق خطوط انتقال به ورودی‌های تهران می‌رسد به خودی خود بویی ندارد و هنگام ورود به دروازه‌های شهر به دلیل ایمنی و ضرورت اطلاع شهروندان هنگام نشتی مرکاپتان‌های مایع با نظارت‌های کامل براساس حجم گاز مصرفی به گاز تزریق می‌شود تا بودار شود و هنگام نشتی شهروندان بوی گاز را تشخیص دهند.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
بقائی: عملیات‌ پرچم دروغین ماهیت غیرقانونی جنگ‌های آمریکا را نمی‌پوشاند
فرانسه از احضار سفیر ایران خبر داد
طهماسب: شخصیت ماندگار از دل تفاوت‌ها شکل می‌گیرد
واکنش وزارت بهداشت به شایعه آلودگی‌های میکروبی انستیتو پاستور
نویدکیا: شرایط بهتری از استقلال برای قهرمانی لیگ گذشته داشتیم
پژمان‌فر: بازسازی پارس جنوبی نشانه اعتقاد و باور متخصصان ایرانی است
دانشجویان دانشگاه ادینبورگ علیه رژیم صهیونیستی به پا خاستند
وکیل تتلو: خبر آزادی او صحت ندارد
افتتاح بارگاه شمس آغاز فصلی در پاسداشت میراث اندیشه و عرفان ایران است
اف‌بی‌ای مدعی خنثی کردن حمله‌ای به یک مرکز تجاری شد
ترامپ: ایران نمی‌تواند سلاح هسته‌ای داشته باشد!
تندیس شمس تبریزی در خوی رونمایی شد
صالحی امیری: ایران ۳۰ اثر ثبت شده در یونسکو دارد
ممدانی: پول مالیات‌ ما صرف تامین مالی جنایات جنگی اسرائیل می‌شود
آیین رونمایی از سردیس شهید «حاج رمضان»
دوری ۶ هفته‌ای رامین رضاییان از میادین
تکذیب حذف شروط قانونی استخدام اعضای هیئت علمی
پایان درگیری به معنای پایان تهدیدها نیست
دانشگاه علامه طباطبائی پژوهشگر پسادکتری می‌پذیرد
امروز آخرین مهلت انتخاب واحد نیمسال اول دانشگاه پیام نور
دولت قربانی تلافی‌های انتخاباتی نشود
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top