تاریخ انتشار: چهارشنبه 1398/09/13 - 13:32
کد خبر: 337163

جنتی: مجریان و ناظران در برگزاری انتخابات دقت لازم را داشته باشند

دبیر شورای نگهبان گفت: مجریان و ناظران در برگزاری انتخابات دقت لازم را داشته باشند تا انتخابات به صورت سالم برگزار شده و برای مردم اطمینان‌بخش باشد.

به به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل ازایسنا، آیت‌الله جنتی دبیر شورای نگهبان صبح امروز (چهارشنبه ۱۳ آذر ۱۳۹۸) در جلسه این شورا با تبریک به مناسبت میلاد امام حسن عسکری (ع) و حضرت شاه عبدالعظیم حسنی گفت: در ایام شهادت شهید مدرس نیز هستیم؛ او فردی از دنیاگذشته، ساده‌زیست و فقیه به احکام شرع بود که جلوی استبداد و استعمار ایستاد.

وی افزود: شهید مدرس یک نماینده طراز بود که نمایندگان مجلس ما نیز باید از او الگوی عملی بگیرند.

دبیر شورای نگهبان با اشاره به ثبت‌نام داوطلبان انتخابات مجلس که از روز یکشنبه آغاز شده است، گفت: به دلیل نقص قانون فعلی انتخابات، شورای نگهبان شرایط مصرح در قانون انتخابات را مدنظر قرار می‌دهد.

وی با بیان اینکه با توجه به سیاست‌های ابلاغی مقام مظعم رهبری در خصوص انتخابات، دو سال کار‌های کارشناسی با همکاری شورای نگهبان و مجلس شورای اسلامی بر روی اصلاح قانون انتخابات صورت گرفت، اما متأسفانه این طرح از سوی مجلس کنار گذاشته شد، خاطرنشان کرد: شایسته‌گزینی با این قانونی که در اختیار داریم برای شورای نگهبان امکان‌پذیر نیست، لذا ما بر اساس شروطی که در قانون فعلی و به صورت حداقلی است صلاحیت‌هایت داوطلبان را بررسی می‌کنیم.

دبیر شورای نگهبان اضافه کرد: ما تمام دقت خود را بر اساس همین شروط حداقلی انجام خواهیم داد تا در پیشگاه خداوند و مردم شریف ایران سربلند باشیم و مردم نیز در انتخاب خود، افراد شایسته را به عنوان نماینده راهی مجلس کنند.

جنتی با بیان اینکه جلسات هیأت مرکزی نظارت بر انتخابات به طور مستمر برگزار می‌شود، تأکید کرد: همه ما وظیفه داریم تا انشاءالله انتخابات پیش‌رو پر شور برگزار شود، لذا از مجریان و ناظران می‌خواهم که در برگزاری انتخابات همچون اداور گذشته دقت لازم را داشته باشند تا این انتخابات نیز به صورت سالم برگزار شده و برای مردم اطمینان‌بخش باشد.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
نسخه طلایی تغذیه برای روزه‌ اولی‌ها
تکذیب حضور یگان ویژه در دانشگاه‌ها
چگونه در ماه رمضان دچار اضافه‌وزن نشویم
شرایط نامساعد اسیران فلسطینی در ماه رمضان
عراقچی: احتمالا پنجشنبه آینده با ویتکاف دیدار کنم
عبور استقلال از قعرنشین لیگ برای رسیدن به صدر
نوری المالکی: برای همکاری منطقه‌ای و بین‌المللی آمادگی داریم
عراقچی: تسلیم نمی شویم، چون ما ایرانی هستیم
تأیید زمان و مکان دور سوم مذاکرات هسته‌ای ایران و آمریکا از سوی عمان
مادر حاج احمد متوسلیان آسمانی شد
پزشکیان: اقدامات ایالات متحده را از نزدیک زیر نظر داریم
گفتگوی تلفنی وزیر امور خارجه ایران با همتایان عمانی و عراقی
ارائه گزارش رئیس شورای رهبری حماس از اجرای توافق آتش‌بس غزه به عراقچی
رهبر انصارالله: آمریکا شریک دشمن صهیونیستی در تمامی جنایاتش است
سرگیجه در کاخ سفید؛ وقتی تهدید علیه ایران جواب نمی‌دهد
تماس‌های وزیر خارجه مصر با همتایان ایرانی و عمانی و «ویتکاف»
مسکو: روسیه با وجود تهمت‌های غرب از کوبا و ایران حمایت می‌کند
پزشکیان: اقدامات ایالات متحده را از نزدیک زیر نظر داریم
تجمع دانشجویان در دانشگاه فردوسی مشهد
بخشی از نارضایتی مردم ناشی از عملکرد دستگاه‌ها است
تداوم آموزش حضوری در دانشگاه شریف
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top