تاریخ انتشار: چهارشنبه 1398/09/27 - 16:09
کد خبر: 338813

تشریح مراحل طرح انتقال آب دریای عمان به 17 استان توسط قرارگاه خاتم‌

فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا(ص) گفت: طرحی را پیشنهاد داده‌ایم که در سه فاز انتقال آب از دریای عمان به 17 استان کشور انجام شود، در فاز نخست انتقال آب به دریای عمان به 3 استان شرقی کشور یعنی سیستان و بلوچستان، خراسان جنوبی و رضوی را خواهیم داشت، این طرح در صورت مساعدت و تضمین وزارت نیرو قابلیت سرمایه‌گذاری و اجرا خواهد داشت.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، سعید محمد ظهر امروز در حاشیه بازدید از پروژه قطار سریع‌السیر تهران - قم - اصفهان اظهار داشت: یکی از پروژه‌های مهم قرارگاه خاتم‌الانبیا در اصفهان، قطار سریع‌السیر تهران قم اصفهان به طول 417 کیلومتر و با سرعت 300 کیلومتر در ساعت است.

فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیا (ص) ادامه داد: با توانی که داریم و شرکت‌های ذیل قرارگاه، در بخش مربوط به حد فاصل اصفهان که اولویت پروژه هم هست؛ 6 مجموعه در حال کار هستند، موضوع تأمین منابع مالی نیز با حمایت وزارت راه و شهرسازی در حال حل است.

وی با بیان اینکه قرارگاه 285 پروژه فعال در سطح کشور دارد، عنوان کرد: طرح‌هایی که در استان اصفهان داریم بیشتر در حوزه حمل و نقل است، برای مثال بخشی از خط دوم مترو با اعتبار 400 میلیارد تومان قرار است توسط قرارگاه انجام شود که در مرحله تجهیز کارگاه است.

محمد اظهار کرد: همچنین در محدوده نائین در حوزه معادن برنامه‌ریزی کرده‌ایم که ورود جدی‌تری داشته باشیم، در بخش آب هم از سوی استاندار پیشنهادهایی مطرح شده که قرار است امروز در مورد آن صحبت کنیم.

وی در پاسخ به سؤال خبرنگاران در خصوص طرح‌های انتقال آب یادآور شد: یکی از پروژه‌های مهم قرارگاه خاتم در سطح کشور انتقال آب از دریاست.

فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا(ص) اضافه کرد: کشورهای حاشیه خلیج‌فارس بیش از 30 میلیون لیتر در روز برداشت و شیرین می‌کنند؛ در حالی که سهم ما 500 هزار لیتر است و استان‌های ما از کمبود آب رنج می‌برند.

محمد افزود: طرحی را پیشنهاد داده‌ایم که در سه فاز انتقال آب از دریای عمان به 17 استان کشور انجام شود، در فاز نخست انتقال آب به دریای عمان به 3 استان شرقی کشور یعنی سیستان و بلوچستان، خراسان جنوبی و رضوی را خواهیم داشت، این طرح در صورت مساعدت و تضمین وزارت نیرو قابلیت سرمایه‌گذاری و اجرا خواهد داشت.

وی تأکید کرد: با تکمیل این طرح، آب شرب و صنعت از این منبع قابل تأمین است و منبع پایداری برای شرب و صنعت خواهیم داشت؛ همچنین می‌توان در کنار این دو حوزه برای کشاورزی هم استفاده کرد.

فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا(ص) در پایان با اشاره به مساله گازرسانی در برخی از نقاط محروم شرق کشور تصریح کرد: قرارگاه، خط انتقال گاز 56 اینچی از عسلویه به ایران‌شهر و مرز پاکستان را انجام داده که ظرفیت خوبی برای گازرسانی استان سیستان و بلوچستان دارد، رساندن گاز به روستاها نیاز به برنامه‌ریزی وزارت نفت دارد.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
مراسم روز پرچم در دانشگاه تهران +عکس
پس از تحقیق درباره تروریستی بودن حادثه «فرفورد» اعلام نظر می‌شود
قیمت نفت اثبات کننده دروغ‌های بنگاه فریب‌کاری آمریکایی‌ها است
شهید موسوی الگوی نسل امروز و آینده نیروهای مسلح است
نخستین جشنواره ملی سرباز ایرانی برگزار شد
خشم رسانه صهیونیستی از فعالیت‌های دیپلماتیک ایران در نیویورک
تیم ملی واترپلو مقابل چین باخت
کاظمی: معلمی فقط انتقال علم نیست/ شخصیت معلم دانش‌آموز را می‌سازد
نعمتی: بازی با ازبکستان غافلگیر شدیم/ با آرامش آماده جام ملت‌ها می شویم
انصارالله: خون شهید نصرالله مسیر پیروزی را تقویت می‌کند
جدیدترین موضع‌گیری وزیر خزانه‌داری آمریکا علیه ایران
واکنش ترامپ به حادثه امنیتی نزدیک پایگاه هوایی آمریکا در انگلیس
مقاومت لبنان تا محاکمه عاملان ترور ادامه دارد
ادعای جدید ترامپ برای تأثیرگذاری بر بازارهای انرژی کشورش
پیام گردان‌های قسام به مناسبت دومین سالگرد شهادت سید حسن نصرالله
توهم دشمن درباره محاصره دریایی را باطل کردیم
هشدار تشدید بارش‌های رگباری در ۶ استان طی امروز
هم برای جنگ و هم برای دیپلماسی آماده‌ایم
از مواضع ایران اسلامی تجلیل می‌کنیم
تمجید رهبر انقلاب از طرح ولایت 
فیلم | تصاویری از نخستین لحظات جست‌وجوی پیکر شهید نصرالله
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top