تاریخ انتشار: پنجشنبه 1398/09/28 - 10:28
کد خبر: 338908

تجاوز مردی به یک زن در یوسف‌آباد

مردی افغانستانی که با پرسه‌زنی در خیابان های شهر وارد خانه ای شده و زن تنهایی را چند بار مورد آزار و اذیت قرارداده بود، شناسایی و دستگیر شد. پلیس از قربانیان این جنایتکار خواست برای طرح شکایت مراجعه کنند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ پانزدهم مرداد زنی با مراجعه به کلانتری ۱۲۵ یوسف آباد به ماموران اعلام کرد که در ساعت ۴و۳۰دقیقه صبح شخصی ناشناس وارد منزلم شده و با تهدید به مرگ او را مورد آزار و اذیت قرار داده است.

با تشکیل پرونده مقدماتی با موضوع "آزار و اذیت جنسی” و به دستور شعبه ۵ دادگاه کیفری یک استان تهران، پرونده برای رسیدگی در اختیار اداره شانزدهم پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار گرفت.

تهدید به قتل
شاکی پرونده پس از حضور در اداره شانزدهم پلیس آگاهی تهران بزرگ در اظهاراتش به کارآگاهان گفت: ساعت ۴ و۳۰دقیقه فرد ناشناسی از طریق راهرو و پس از تخریب توری پنجره وارد ساختمان شد و به من که در اتاق خواب در حال استراحت بودم حمله ور شد.

او دهانم را محکم گرفت و تهدید کرد که اگر جیغ کشیده یا درخواست کمک کنم مرا خواهد کشت و در ادامه با تهدید، مرا مورد آزار و اذیت قرار داد.

شاکی پرونده در ادامه اظهاراتش با بیان این موضوع که چند روز پیش از طرح شکایت نیز به همین شیوه و شگرد و توسط همین شخص مورد آزار و اذیت قرار گرفته به کارآگاهان گفت: در ساعت ۱ بامداد یازدهم مرداد نیز ، زمانیکه در حال استراحت بودم توسط همین فرد ناشناس و دقیقا به همین شیوه و شگرد مورد آزار و اذیت قرار گرفتم.

تشکیل تیم ویژه پلیس
با توجه به حساسیت پرونده، تیم ویژه برای پیگیری پرونده و شناسایی و دستگیری فرد ناشناس در اداره شانزدهم پلیس آگاهی تهران بزرگ تشکیل شد.

با توجه به اظهارات شاکی پرونده مبنی بر اینکه فرد ناشناس در یک مقطع زمانی چند روزه ، دو بار به محل سکونتش آمده و این احتمال وجود دارد که مجددا و برای بار سوم دست به این اقدام بزند ، لذا مراقبت نامحسوس از محل سکونت شاکی پرونده در دستور کار کارآگاهان اداره شانزدهم پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار گرفت.

دستگیری در حیاط خانه
پس از چند شبانه روز مراقبت پلیسی و نامحسوس از محل سکونت شاکی، کارآگاهان اداره شانزدهم پلیس آگاهی در ساعت ۳ بامداد ۲۱ مرداد فردی را مشاهده کردند که از روی دیوار منزل شاکی بالا رفته و وارد حیاط خانه شد ؛ این شخص پس از ورود به داخل حیاط، به سمت ورودی ساختمان حرکت می کند که در آنجا متوجه حضور کارآگاهان در داخل حیاط می شود ؛ فرد ناشناس اقدام به فرار می کند اما قبل از هرگونه اقدامی جهت متواری شدن از محل، با سرعت عمل کارآگاهان دستگیر می شود.

این شخص ، پس از دستگیری بلافاصله توسط شاکی پرونده مورد شناسایی قرار گرفت و جهت انجام تحقیقات به اداره شانزدهم پلیس آگاهی تهران بزرگ منتقل شد.

اعترافات هولناک متهم
متهم حامد ۲۴ ساله تبعه افغانستان در همان تحقیقات اولیه صراحتا به دو فقره آزار و اذیت همراه با تهدید شاکی اعتراف و به کارآگاهان گفت: حدودا دو هفته پیش، به صورت غیرقانونی و قاچاق از افغانستان وارد ایران شدم.

در طول این مدت بیکار بودم و شب ها در پارک می خوابیدم.

چند روز پیش در حال پرسه زنی در آن منطقه ( منطقه یوسف آباد ) بودم که دیدم درب خانه ای باز است.

وارد ساختمان شدم و به طبقه دوم رفتم؛ پس از ورود به داخل خانه ؛ شاکی را تنها در خانه دیدم به سمت او حمله ور شده، گلویش را گرفته و به او گفتم اگر صدایت در بیاید، تو را خواهم کشت ” و سپس به وی تجاوز و از آنجا متواری شدم.

متهم ادامه داد: چند روز بعد مجددا به آن خانه رفتم اینبار درب حیاط قفل بود از بالای در وارد حیاط شدم ؛ نردبانی را از داخل اتاقکی که داخل حیاط بود برداشتم و آنرا زیر پنجره کوچک طبقه دوم ساختمان گذاشتم.

از نردبان بالا رفتم ؛ توری پنجره را پاره کرده و وارد ساختمان شدم.

زن جوان روی تخت خوابیده بود ؛ مجددا به سمت او حمله ور شده و گلویش را محکم گرفتم و ….. . امشب نیز قصد تکرار همان کار را داشتم؛ از روی دیوار وارد حیاط شدم اما اینبار پس از ورود به داخل حیاط متوجه حضور دو نفر شدم؛ قصد فرار داشتم که دستگیر شدم.

سرهنگ کارآگاه حمید مکرم ، معاون مبارزه با جرایم جنایی پلیس آگاهی تهران بزرگ، با اعلام این خبر گفت: در ادامه رسیدگی به این پرونده و برای شناسایی سایر جرایم ارتکابی مشابه، دستور انتشار بدون پوشش تصویر متهم از سوی مقام قضایی دادگاه کیفری یک استان تهران صادر شده است.

لذا از شکات احتمالی که موفق به شناسایی تصویر متهم شدند دعوت می شود تا جهت طرح و پیگیری شکایات خود به اداره شانزدهم پلیس آگاهی تهران بزرگ در خیابان وحدت اسلامی مراجعه کنند و اطمینان داشته باشند که هویت و اظهارات آنها نزد پلیس کاملا محرمانه و محفوظ می ماند.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
اثر محمد روح‌الامین بر «روی‌پوش» جایگاه ابدی رهبر شهید جلوه‌گر شد
واکنش بغداد به تحولات جاری منطقه
جکسون هینکل: پاک‌زیستی و ساده‌زیستی، ویژگی منحصربه‌فرد رهبر انقلاب بود
منشور ایرانی در حساس‌ترین آبراه جهان
واکنش مقام آمریکایی به هشدار سپاه به شناور متخلف در تنگه هرمز
عمان، از احضار سفیر ایران تا نجات ۲۳ خدمه کشتی هدف قرار گرفته در مسندم
پایان کار جودوکاران ایران در کاپ آسیا با کسب دو مدال نقره و برنز
جشنواره فروش ویژه داکت اسپلیت اینورتر با ۳۰ درصد تخفیف آغاز شد
راهنمای طول دوره ترمیم ایمپلنت دندان؛ از جراحی تا جوش‌ خوردن کامل
واکنش دوحه به تشدید تنش در منطقه
چت جی پی تی مختل شد
معایب آجر سفید [دلایل محبوبیت و مشکلات رایج در استفاده]
راهنمای خرید ساعت زنانه | بهترین مدل‌های ۱۴۰۵
نکات ورود به بازارهای مالی
آینده صنعت تابلو برق با اتوماسیون صنعتی
بررسی قیمت سیم و کابل؛ چه عواملی قیمت نهایی را تعیین می‌کنند؟
از نجف تا تهران؛ امت حسینی متحد شد / خونخواهی رهبر شهید، دیگر یک شعار نیست
شنیده شدن صدای انفجار در بندرعباس، قشم و سیریک
شنیده‌شدن صدای انفجارهای تایید نشده در برخی مناطق جنوب شرق کشور
شنیده‌شدن صدای انفجارهای تایید نشده در برخی مناطق جنوب شرق کشور
وقوع حادثه دریایی دیگر در نزدیکی عمان
اعضای شورای مرکزی سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی منصوب شدند
کسب مقام نخست تیم ملی المپیاد ریاضی ظرفیت بالای جامعه علمی ایران را به نمایش گذاشت
برنامه سرویس‌های دانشجویی دانشگاه شهیدبهشتی در ایام فرجه امتحانات
ضرورت ساماندهی جذب دانشجویان بین‌الملل و توسعه آموزش‌های آزاد
یک استاد دانشگاه: خودباوری علمی شرط تبدیل دانشگاه به پیشران پیشرفت کشور است
دانشگاه شیکاگو علیه هوش مصنوعی
پارک‌های فناوری سنتی به پارک‌های سرمایه‌سازی تغییر ماموریت می‌دهند/ایجاد حساب سرمایه‌ساز
تفویض بخشی از خدمات صندوق نوآوری به پارک‌های علم و فناوری
شبکه‌سازی انجمن‌های علمی دانشجویی، کلید حل مسائل کشور است
ضرورت ساماندهی جذب دانشجویان بین‌الملل در دانشگاه امیرکبیر
تسهیل اسکان دانشجویان کارشناسی و تمدید مهلت ثبت‌نام خوابگاه تابستان
آغاز انتخاب واحد ترم تابستان دانشگاه پیام نور از ۲۲ تیر
شرایط پذیرش دانشجوی بین‌المللی غیربورسیه در دانشگاه علامه اعلام شد
پیام تبریک معاون علمی برای قهرمانی تیم ملی المپیاد ریاضی ایران در چین
آزمون ارتقاء دستیاران تخصصی دندانپزشکی ۱۹ شهریور برگزار می شود
دعوت‌شدگان مصاحبه دکتری استادمحور دانشگاه تربیت مدرس مشخص شدند
دانشجویان دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی برای زائرین رهبر شهید سنگ تمام گذاشتند / اسکان و اطعام بیش از هزار زائر از هفت استان کشور
برپایی موکب «فدا» توسط فعالان اقتصاد دیجیتال در تشییع رهبر شهید
تعیین زمان امتحانات نهایی و کنکور در اختیار مراجع اجرایی است
اتصال هدفمند نخبگان به نیازهای ملی و صنعتی؛ رویکرد جدید بنیاد ملی نخبگان
برگزاری امتحانات پایان ترم دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد از ۲۰ تیر به‌صورت «حضوری»
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top