تاریخ انتشار: چهارشنبه 1398/10/04 - 21:48
کد خبر: 339641

نماینده مجلس: FATF «طناب دار» است!

رئیس کمیسیون آموزش مجلس گفت: پذیرش کنوانسیون‌های FATF مانند طناب داری است که ما به گردن خودمان می‌اندازیم.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، محمدمهدی زاهدی نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی، با اشاره به معایب پیوستن به کنوانسیون‌های مربوط به FATF گفت: در شرایطی که ما در تحریم اقتصادی به سر می‌بریم و اینکه آمریکا تمام کنسولگری‌های خود را در دنیا بسیج کرده تا مانع ارتباطات اقتصادی ما با سایر کشورها و به ویژه شرکت‌های بزرگ در حوزه اقتصادی شود پیوستن به FATF به مصلحت نیست و همان‌طور که گفتم آمریکا تمام توانش را بسیج کرده تا شرکت‌هایی را که با جمهوری اسلامی ایران تجارتی دارند شناسایی و با آنها برخورد کند.

وی افزود: نزدیک ۴۰۰ نفر در میز مربوط به ایران در وزارت خزانه‌داری آمریکا فعالیت دارند تا فعالیت‌های اقتصادی و تجاری ما با شرکت‌ها و کشورهای مختلف را رصد کنند که در طول دو سال گذشته حدود ۱۰۰ نفر به این میز اضافه شدند تا معاملات ما را رصد کنند و  این به غیر از فعالیت‌های کنسولگری‌های آمریکا در سراسر دنیا برای رصد معاملات تجاری ایران است. 

زاهدی اظهار داشت: در این شرایط FATF مثل طناب داری است که ما آن را به گردن خودمان آویزان کنیم و عملاً با عضویت در کنوانسیون‌های آن، ما راه‌های معاملات تجاری خود و دور زدن تحریم‌ها را در اختیار دشمن قرار می‌دهیم.

نماینده مردم کرمان در مجلس خاطرنشان کرد: در شرایط عادی اقتصادی عضویت در کنوانسیون‌های FATF خوب است، هیچ مانعی هم ندارد اما در شرایط فعلی که آمریکا درصدد است تا هر روزنه‌ای را که ما از آن طریق معاملاتمان را انجام می‌دهیم کور کند، عضویت در کنوانسیون‌های FATF به صلاح کشور نیست. 

وی افزود: عضویت ما در FATF به این معناست که راه‌ها و کانال‌های تجاری خودمان در حوزه‌های مختلف را در اختیار آمریکا قرار دهیم تا آنها را مسدود کند. 

نماینده مردم کرمان در مجلس در پایان گفت: پذیرش کنوانسیون‌های FATF در شرایط جنگ اقتصادی به ضرر ما است اگر چه ما شفافیت در معاملات اقتصادی را قبول داریم اما این شفافیت باید در یک شرایط کاملاً عادی باشد نه اینکه شرایط، شرایط تحمیل فشارها و تحریم‌های اقتصادی باشد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
عکس | تجمع دانشجویان مقابل دانشکده فنی دانشگاه تهران
فیلم | خونی که در رگ ماست، هدیه به رهبر ماست
فیلم | دانشجویان خواجه نصیر: یا مرگ، یا خامنه‌ای
فیلم | آتش زدن پرچم اسرائیل و آمریکا توسط دانشجویان شریف
فیلم | بازگشت شاه قاتل؛ زهی خیال باطل
عزادارنماها دیروز در دانشگاه تهران چه کردند؟/ از پرتاب سنگ تا استقبال از حمله نظامی دشمن!
آدم‌ربایی با هدف اخاذی یک میلیون دلاری در تهران خنثی شد
ثبت نام ارزاق صبحانه دانشجویی برای ساکنان خوابگاه‌های دانشگاه علامه
سامانه بارشی از امروز وارد تهران می‌شود
گمانه‌زنی‌ها درباره توافق موقت را تایید نمی‌کنیم
واکنش دانشگاه علم و صنعت در پی درگذشت یک دانشجو
تعویق یک‌هفته‌ای هجدهمین آزمون بسندگی زبان انگلیسی دانشگاه شهید بهشتی
اوسمار نزدیک به پایان همکاری با پرسپولیس
دولت‌های اصلاحات و دنده‌عقب مسکن!
رد صلاحیت نامزدی که عضو هیأت مرکزی نظارت است!
ترامپ از تسلیم‌ناپذیری ایران کلافه است
به بهانه فحاشی ها در دانشگاه شریف و تهران
نسخه طلایی تغذیه برای روزه‌ اولی‌ها
تکذیب حضور یگان ویژه در دانشگاه‌ها
چگونه در ماه رمضان دچار اضافه‌وزن نشویم
شرایط نامساعد اسیران فلسطینی در ماه رمضان
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top