تاریخ انتشار: چهارشنبه 1398/10/04 - 21:48
کد خبر: 339641

نماینده مجلس: FATF «طناب دار» است!

رئیس کمیسیون آموزش مجلس گفت: پذیرش کنوانسیون‌های FATF مانند طناب داری است که ما به گردن خودمان می‌اندازیم.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، محمدمهدی زاهدی نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی، با اشاره به معایب پیوستن به کنوانسیون‌های مربوط به FATF گفت: در شرایطی که ما در تحریم اقتصادی به سر می‌بریم و اینکه آمریکا تمام کنسولگری‌های خود را در دنیا بسیج کرده تا مانع ارتباطات اقتصادی ما با سایر کشورها و به ویژه شرکت‌های بزرگ در حوزه اقتصادی شود پیوستن به FATF به مصلحت نیست و همان‌طور که گفتم آمریکا تمام توانش را بسیج کرده تا شرکت‌هایی را که با جمهوری اسلامی ایران تجارتی دارند شناسایی و با آنها برخورد کند.

وی افزود: نزدیک ۴۰۰ نفر در میز مربوط به ایران در وزارت خزانه‌داری آمریکا فعالیت دارند تا فعالیت‌های اقتصادی و تجاری ما با شرکت‌ها و کشورهای مختلف را رصد کنند که در طول دو سال گذشته حدود ۱۰۰ نفر به این میز اضافه شدند تا معاملات ما را رصد کنند و  این به غیر از فعالیت‌های کنسولگری‌های آمریکا در سراسر دنیا برای رصد معاملات تجاری ایران است. 

زاهدی اظهار داشت: در این شرایط FATF مثل طناب داری است که ما آن را به گردن خودمان آویزان کنیم و عملاً با عضویت در کنوانسیون‌های آن، ما راه‌های معاملات تجاری خود و دور زدن تحریم‌ها را در اختیار دشمن قرار می‌دهیم.

نماینده مردم کرمان در مجلس خاطرنشان کرد: در شرایط عادی اقتصادی عضویت در کنوانسیون‌های FATF خوب است، هیچ مانعی هم ندارد اما در شرایط فعلی که آمریکا درصدد است تا هر روزنه‌ای را که ما از آن طریق معاملاتمان را انجام می‌دهیم کور کند، عضویت در کنوانسیون‌های FATF به صلاح کشور نیست. 

وی افزود: عضویت ما در FATF به این معناست که راه‌ها و کانال‌های تجاری خودمان در حوزه‌های مختلف را در اختیار آمریکا قرار دهیم تا آنها را مسدود کند. 

نماینده مردم کرمان در مجلس در پایان گفت: پذیرش کنوانسیون‌های FATF در شرایط جنگ اقتصادی به ضرر ما است اگر چه ما شفافیت در معاملات اقتصادی را قبول داریم اما این شفافیت باید در یک شرایط کاملاً عادی باشد نه اینکه شرایط، شرایط تحمیل فشارها و تحریم‌های اقتصادی باشد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
ترامپ از تسلیم‌ناپذیری ایران کلافه است
به بهانه فحاشی ها در دانشگاه شریف و تهران
نسخه طلایی تغذیه برای روزه‌ اولی‌ها
تکذیب حضور یگان ویژه در دانشگاه‌ها
چگونه در ماه رمضان دچار اضافه‌وزن نشویم
شرایط نامساعد اسیران فلسطینی در ماه رمضان
عراقچی: احتمالا پنجشنبه آینده با ویتکاف دیدار کنم
عبور استقلال از قعرنشین لیگ برای رسیدن به صدر
نوری المالکی: برای همکاری منطقه‌ای و بین‌المللی آمادگی داریم
عراقچی: تسلیم نمی شویم، چون ما ایرانی هستیم
تأیید زمان و مکان دور سوم مذاکرات هسته‌ای ایران و آمریکا از سوی عمان
مادر حاج احمد متوسلیان آسمانی شد
پزشکیان: اقدامات ایالات متحده را از نزدیک زیر نظر داریم
گفتگوی تلفنی وزیر امور خارجه ایران با همتایان عمانی و عراقی
ارائه گزارش رئیس شورای رهبری حماس از اجرای توافق آتش‌بس غزه به عراقچی
رهبر انصارالله: آمریکا شریک دشمن صهیونیستی در تمامی جنایاتش است
سرگیجه در کاخ سفید؛ وقتی تهدید علیه ایران جواب نمی‌دهد
تماس‌های وزیر خارجه مصر با همتایان ایرانی و عمانی و «ویتکاف»
مسکو: روسیه با وجود تهمت‌های غرب از کوبا و ایران حمایت می‌کند
پزشکیان: اقدامات ایالات متحده را از نزدیک زیر نظر داریم
تجمع دانشجویان در دانشگاه فردوسی مشهد
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top