تاریخ انتشار: پنجشنبه 1398/10/05 - 11:18
کد خبر: 339723

ماجرای لوث شده استراماچونی

پیشکسوت استقلال گفت: موضوع استراماچونی آنقدر کش پیدا کرد که قضیه لوث شد و دیگر رغبتی برای شنیدن اخبار او نداریم.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مهر،  رضا رجبی اظهار داشت: آنقدر اخبار ضد و نقیض در باره استراماچونی دیدیم و شنیدیم و خواندیم که واقعاً حوصله مان سر رفت. این وسط نمی‌دانیم چه کسی راست می گوید و چه کسی دروغ. دود این اختلافات در چشم استقلال و هوادارانش می رود و این دعواها باعث می شود این فصل هم تیم نتیجه نگیرد.

مربی سابق آبی پوشان گفت: اگر ادعای استراماچونی درست باشد که می‌گوید در استقلال عده‌ای هستند که نمی خواهند او به تهران بیاید، می‌تواند خیلی راحت یک بلیت هواپیما بگیرد بیاید اینجا و کارش را شروع کند. این حرف خیلی منطقی به نظر نمی رسد.

رجبی گفت: من مدیران استقلال را بدون عیب نمی‌دانم و از نظر من سوء مدیریت آنها باعث شده کار به اینجا بکشد، اما استراماچونی هم در کارش مشکلاتی دارد. او بدترین زمان را برای رفتن از ایران انتخاب کرد و بدترین شیوه را برای ادامه مذاکرات در پیش گرفت. اگر ادعای مسئولان استقلال درست باشد و او همه پولش را پیش خواسته باشد که این نقطه تاریکی در کارنامه استراماچونی است و اگر این ادعا صحت نداشته باشد، پس چرا او به ایران بر نمی‌گردد؟

پیشکسوت آبی پوشان گفت: این زمان است که به ضرر استقلال در حرکت است و در این میان مدیران باشگاه و خود استراماچونی مقصرند. به عنوان پیشکسوت باشگاه می گویم همه این اتفاقات به تیم ضربات مهلکی می‌زند.

وی در خصوص دوران بعد از استراماچونی گفت: قطعاً کار برای مربی بعد از استراماچونی سخت خواهد بود چون مردم به دشواری او را بپذیرند. اما آنچه که به اندازه تعیین تکلیف مربی مهم است، تقویت تیم برای نیم فصل دوم است که متاسفانه به نظر می رسد این موضوع دغدغه اصلی مدیران باشگاه نیست.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
سرویس دوره‌ای خودرو شامل چه مواردی است و چه زمانی باید انجام شود؟
پیام بسیج دانشگاه تهران مقابل چشم سفارت آلمان نصب شد
شبنم نعمت‌زاده به زندان بازگشت
انتخابات آمریکا ساعت ۱۳:۳۰ سه‌شنبه آغاز و تا چهارشنبه صبح ادامه دارد
جنگ با آمریکا، جنگ اراده‌هاست
تشییع پیکر زنده‌یاد «حمید علیدوستی»
بسته شدن ورودی دانشگاه سوربن و مراکز آموزشی در فرانسه
الشیبانی از احتمال پیوستن سوریه به توافق مکه خبر داد
استقلال در اندیشه شکار سومین تیم قطری
عوامل مسلح اصلی درجنایت منجربه شهادت مأموران پلیس در اصفهان اعدام شدند
سازندگان مسکن بدون سپرده وام می‌گیرند
زندان‌های فرانسه جا ندارند
وحدت نباید صدای مطالبه‌گری را خفه کند/مردم چند قدم از مسئولان جلوترند
آمریکا باید از دستیابی به اهداف خود در برابر ایران مأیوس شود
فیلم | چطور از ماجرای یک نماینده در پنج سال پیش نمی‌گذرید، اما از خون امام شهید می‌گذرید؟
کارت زرد مجلس به وزیر آموزش‌ و پرورش
جزئیات تسهیلات ویژه برای سربازان وظیفه
فیلم | دست پر ایران در تغییر دکترین دفاعی
رنگرز: قهرمانی جهان دیگر برای کشتی فرنگی اتفاقی نیست؛ هدف المپیک است
زمان جدید رقابت‌های جام ملت‌های آسیا ۲۰۲۷ اعلام شد
اعزام ژیمناست‌های ایران به جام شانگهای
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top